28.04.–5.05.2024

Teie nädal algab peadpööritavate muutustega, mis lõpeb sellega, et midagi kaob teie elust ja seejärel luuakse selle asemele midagi uut. Emotsioonid kipuvad võimust võtma ja üleminekud tõukavad teid mugavustsoonist välja, kuid üks on kindel – pärast seda nädalat kulgevad asjad palju ladusamalt.

29. aprillil toimub unenäoline ja illusioone tekitav nihe, kui Marss loob ühenduse unistajast Neptuuniga, viies teie fookuse millelegi, mis asub väljaspool võimalikkuse valdkonda. Võib-olla idealiseerite mingi olukorra potentsiaali, pannes end unistama suurelt, kuid pöörates sealjuures väga vähe tähelepanu praktilisele poolele. Sellegipoolest võib see seis ellu äratada teie kunstilised visioonid, julgustada teid hindama oma võite väljaspool oma ego konteksti.

Viimastel nädalatel on varjutuse hooaja ja Merkuuri retrograadsuse kombinatsioon mõjutanud teie suhteid ja elujõudu, kuid nüüd hakkate te taastama oma enesekindlust ja jõuvarusid. 29. aprillil siseneb Veenus Sõnni, sodiaagimärki, mis tegeleb valitsemisega, võimaldades ilu jumalannal teha seda, mida ta kõige paremini oskab. Laske sellel transiidil end maandada, olla praeguses hetkes ja täielikult lõõgastuda. 30. aprillil siseneb Marss Jäärasse ja kuna Jäära valitseb võimu ja ambitsioonide planeet, võite oodata suuremat motivatsiooni, et saavutada oma eesmärke ja pingutada võidu nimel.

Nädala lõpuks võite sukelduda otse sügavusse, kuna viimane veerandkuu Veevalajas ühendab 1. mail jõud taassünni planeedi Pluutoga. Pluuto ei karda vaadata iseenda varju kuristikku, seega olge valmis oma peitu pandud tundeid läbi sõeluma. See toimub just siis, kui Pluuto asub 2. mail retrograadselt liikuma, mis tähendab, et midagi šokeerivat ja ootamatut võib uuesti esile kerkida. Jõudünaamika muutub ja manipulaatorid on peagi paljastatud.

Jäära astroloogiline sümbol 

(21.03–19.04)

See nädal algab teie jaoks segadusse ajava noodiga, kuna teie valitsev planeet Marss ühendab jõud Neptuuniga teie nähtamatute energiate ja vaenlaste 12. majas. Ärge alahinnake kedagi, sest teie läheduses võib olla salajane vihkaja. Samal põhjusel ärge kiirustage hinnanguid andma selle kohta, kes võib olla teie poolel või mitte.

Õnneks saate oma konkurentidest jagu, sest Marss siseneb 30. aprillil Jäärasse. Kui Marss käivitab teie esimese minamaja, mäletate, kui võitmatu te olete ja milleks võimeline olete. Siiski olge ettevaatlik, et mitte sattuda mõttetutesse lahingutesse.

Kui nädal hakkab lõppema, võite avastada, et suudate inimesi mõjutada, kasutades uut sotsiaalset mõju avaldavat tehnikat. Kui Pluuto 2. mail taandub, on teie lähikonnas mõõnad pöördumas, paljastades erinevuse meeskonnana töötamise ja üksikisikuna kaaslaste surve alla sattumise vahel.

​Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Sõnni astroloogiline sümbol 
(20.04–20.05)

Teil on sel nädalal võimalus oma egost kogukonna hüvanguks lahti lasta. Marss ühendab 29. aprillil jõud Neptuuniga teie sotsiaalsete ettevõtmiste 11. majas, mis võib panna teid soovima tühistada eksklusiivse kliki võlu või hoopis suurendada teie soovi nendega sobituda. Ärge siiski tuginege ainult oma enesehinnangule ega seadke endale ebarealistlikke ootusi.

Teie enesearmastus saab tõuke, kui Veenus siseneb 29. aprillil Sõnni. Teie valitsev planeet õnnistab teie esimest minamaja, andes teile veelgi parema oskuse võluda oma olekuga neid, kellega kokku puutute. Teil on nüüd võimalik juurdepääs luksusele või külluslikele vahenditele, mida te võib-olla varem ei saanud endale lubada.

Teie maine võib kõikuma lüüa ja sel nädalal võite märgata võimu vahekordade dünaamilist muutumist autoriteetse isikuga seoses. Kuna Pluuto hakkab 2. mail retrograadselt liikuma, toob see esile sügavalt juurdunud tõed teie avaliku positsiooni ja mõju kohta, mida te end ümbritsevate suhtes omate. Seda on näha eriti just teie tööelus.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Kaksikute astroloogiline sümbol

(21.05–21.06)

Mida rohkem vihkajaid teil on, seda edukam te olete. Sel nädalal moodustab Marss ühenduse Neptuuniga teie 10. autoriteetide ja avaliku maine majas, mis võib valguse kätte tuua need, kes soovivad teid saboteerida. Kuid teil ei maksa muretseda väikeste tülide pärast, liikuge edasi.

29. aprillil siseneb Veenus Sõnni ja teie vaimsuse 12. majja, tuues kaasa vajaduse endasse süüvida. Teie kunstilembene pool soovib nüüd end väljendada. Võite leida kontserdipileteid, mida on raske saada, või külastada kunstinäitust. Võite kodus ise molberti üles seada ja alustada meistriteosega. 30. aprillil siseneb Marss Jäärasse motiveerides teid looma ühendust oma kogukonnaga, et saaksite endast maha jätta oma mõjuka jälje.

Nädala lõppedes on suur võimalus, et näete midagi palju ausamas valguses. Pluuto hakkab 2. mail retrograadselt liikuma teie üheksandas tarkuse ja filosoofia majas, pannes proovile teie senised uskumused ja arusaamad. Nüüd on aeg endalt küsida, kas usute millessegi, mis teie vastu töötab või kas saate oma reaalsust ise muuta?

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Vähi astroloogiline sümbol 

(22.06–22.07)

Teie senised vaatenurgad vajavad sel nädalal ülevaatamist. 29. aprillil ühendab Marss jõud Neptuuniga teie üheksandas tarkuse ja seikluste majas, rakendades teie soovi kogeda midagi meelt muutvat ja maagilist. Ärge laske teistel endale ilusaid lubadusi anda millegi kohta, mis võib teile pettumust valmistada. Võtke parem omaks enda võime ise muuta võimatu võimalikuks.

Merkuuri retrogaad rikkus teie töö- ja eraelu tasakaalu, kuid te võtate omaks uue jõu ja ambitsioonide tunnetuse, kui Marss 30. aprillil Jäärasse siseneb. Kuna Marss aktiveerib teie 10. avalike tegevuste maja, hakkate te võitlema kõigi konkurentidega, pannes nad soovima, et nad poleks teid kunagi alahinnanud.

Nädala lõppedes võib päevavalgele tulla räpane saladus, kuna Pluuto asub 2. mail retrograadselt teie kaheksandasse, surma, vaimse tervise ja varade majja. Sõeludes läbi kõik peitu jäänud tõed, näitab see retrograad teile, kas suudate kunagi mingilt tehtud investeeringult tulu saada. Õnneks on tõde manipulaatorile nagu krüptoniit.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Lõvi astroloogiline sümbol 

(23.07–22.08)

Nädal algab, kui Marss liitub Neptuuniga Kalades. Võite nüüd sukelduda sügavale oma pikaajalisse finantspilti. Lõvi, võiksite vaadata oma investeeringuid ja vajadusel oma varad ümber paigutada, et kasutada ära hiljutisi turusuundumusi. Võib-olla õpite tundma uut tüüpi investeeringuid ja kasutate ära mõned uued võimalused.

Sel nädalal peaksite kaitsma oma piire. 29. aprillil moodustab Marss ühenduse Neptuuniga teie jagatud energiate kaheksandas majas, mis võib esile kutsuda kaassõltuvusi ja segaseid suhteid. Ärge laske oma hirmul, et võite kellegi kaotada, võimust võtta ning takistada end oma energiat kaitsmast.

Pärast seda, kui Veenus siseneb 29. aprillil Sõnni, on teil jõudu teha edusamme professionaalses maailmas. Õnnistades oma karjääri ja avaliku maine 10. maja, saavutab teie võime oma kliente võluda ja oma võimeid müüa uutele kõrgustele. Soodne aeg läbirääkimisteks.

2. maiks asub retrograadne Pluuto teie seitsmendasse partnerlusmajja, mis võib esile kutsuda konflikte ja pahameelt kellegagi, kes on teie elus oluline inimene. Võite avastada, et kauaaegsest liitlasest on saamas vaenlane või et teie senine ürgvaenlane on nüüd teie suurim liitlane.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Neitsi astroloogiline sümbol 

(23.08–22.09)

Võite sel nädalal kedagi ühel või teisel moel idealiseerida. Kui Marss ühendab 29. aprillil jõud teie partnerite seitsmendas majas Neptuuniga, võite näha kedagi roosade prillidega, kuid võite ka näha kedagi palju halvemas valguses, kui ta seda tegelikult väärib. Praegu las faktid räägivad enda eest.

29. aprillil siseneb Veenus kaasmaamärki Sõnni, saates maagiat teie üheksandasse reisimise ja hariduse majja. See on soodne aeg külastada mõnd kauget maad, kogeda uusi asju ja eemalduda oma igapäevasest reaalsusest. Veenus viibib Sõnnis kuni 23. maini. Juriidiline või paberitega seotud asjaajamine võib nüüd teie kasuks laheneda. See on hea aeg paberimajanduse, kutselitsentside või seaduslike lubadega tegelemiseks. Võite leida abivalmis inimesi, kes teid selles protsessis juhendavad, et saaksite vajaliku toimingud edukalt tehtud.

2. maiks võite tunda end ületöötanuna ja kurnatuna, kuna Pluuto teie kuuendas töö- ja tervise majas hakkab retrograadselt liikuma. Pöörake tähelepanu oma vaimu ja keha ühendusele, kuna võivad tekkida kummalised valud, mis ütlevad teile täpselt, et vajate puhkust.

​Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Kaalude astroloogiline sümbol 

(23.09–23.10)

Selle nädala alguses võite tunda end tavapärasest väsinumana, kuna 29. aprillil moodustab Marss ühenduse Neptuuniga teie kuuendas igapäevaste rutiinide majas. Ärge unustage hoolitseda oma vaimu, keha ja tervise eest, hoolimata sellest, kui palju teie töökaaslased ja ülemused ootavad, et te järgiksite nende nõudmisi. Te olete siiski midagi rohkemat kui lihtsalt asendatav hammasratas masinas.

29. aprillil siseneb Veenus Sõnni ja liigub kaheksandasse majja, tuues esile teie salajased soovid ja paranemata haavad. Praegu loodud uusi sidemeid on palju raskem katkestada. 30. aprillil siseneb Marss aga Jäärasse ja suurendab teie seitsmendas partnerlusmajas konflikte. Olge valmis nii lahkuminekuteks kui ka leppimiseks.

Veenus on Sõnnis kuni 23. maini. Võite nüüd olla ka väga keskendunud oma investeeringute tootlusele. Turu muutustest kasu saamiseks võite mõned investeeringud ümber paigutada. Kui olete investeerimisel uustulnuk, on hea aeg liituda investeerimisgrupiga või minna investeerimiskursustele.

Kui retrograadne Pluuto 2. mail on õhumärgis Veevalajas, võib see esile tuua punased lipud suhetes ja ebatervislikud eneseväljendusviisid. See, et miski tundub hea, ei tähenda, et see ka teile hea on ja sel nädalal võib see teid tavapärasest tugevamini tabada.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Skorpioni astroloogiline sümbol 

(24.10–22.11)

29. aprillil ühendab Marss jõud Neptuuniga teie viiendas romantika ja loovuse majas, suurendades tegutsemisiha, mida tunnete mõne loova idee suhtes. Siiski veenduge, et te ei ilustaks liialt asju, mis võib teid pettumuseni viia.

Pärast Veenuse sisenemist Sõnni 29. aprillil muutub lähedastega läbisaamine ja partneritega samale lainele jõudmine palju lihtsamaks. Kui Veenus liigub läbi teie seitsmenda, suhete maja, avastate uuesti tasakaalu jagamise ja kuulamise, samuti andmise ja vastuvõtmise vahel.

2. maiks liigub retrograadne Pluuto teie neljandasse kodu- ja peremajja, mis võib tekitada konflikte ja pahameelt sugulastega seoses. Kui teie kodune elu on olnud tasakaalustamata ja kaldu vaid teie kohustuste poole, võite eeldada, et suhtedünaamika nüüd muutub.

​Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Amburi astroloogiline sümbol 

(23.11–21.12)

ühenduse Neptuuniga teie neljandas kodu ja pere majas. Võite tunda tõmmet oma juurte poole, kuid võite ka idealiseerida minevikku. Võite mõelda selle üle, kust te pärit olete ja keskenduda vaid negatiivsele, kuid ärge jätke seejuures siiski tähelepanuta tugevusi, mille olete oma esivanematelt pärinud.

29. aprillil siseneb Veenus Sõnni ja toob teie kuuendasse töö- ja tervisemajja kerguse. See võib inspireerida teid oma igapäevaseid rituaale täiustama ja endast rohkem välja pigistama. Kui aga Marss siseneb 30. aprillil tulemärgikaaslasesse Jäära, võib see suurendada teie soovi oma kohustustest õhku välja lasta ja lõbutseda. Õnneks saate uuesti avastada kõik viisid, kuidas töö ja rõõm võivad koos eksisteerida.

Kuulujutud võivad levida 2. maiks, kui Pluuto teie kolmandas suhtluse majas retrograadselt liikuma hakkab. Ärge minge õnge ja ärge osalege vaidlustes, mis teiste seas tekivad. Tõuske sellest kõigest kõrgemale, sest teie vaikimine räägib palju rohkem.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Kaljukitse astroloogiline sümbol 
(22.12–19.01)

Pöörake tähelepanu valedele, mida räägite ja valedele, mida usute, kuna Marss moodustab 29. aprillil teie kolmandas suhtlusmajas ühenduse Neptuuniga. See võib raskendada tõele keskendumist, võimaldades illusioonil fakte hägustada. Aususe ja avatusega suhtlemine viib teid kaugemale, eriti kui sellega kaasneb empaatia.

30. aprillil võite tunda end kurnatuna oma pere ja tööelu nõudmiste vahel, sest Marss siseneb tulemärki Jäärasse. Kui aktiveerub teie neljas, kodu ja juurte maja, võib suletud uste taga olla rohkem konflikte, kuid see on ka võimas motivatsioon ennast parandada, oma elatustaset tõsta ja kaitsta neid, kes teile kõige olulisemad on.

Teie rahaline seis võib muutuda 2. maiks, kui Pluuto teie teises raha- ja materiaalsete asjade majas retrograadselt liikuma hakkab. See võib tuua esile negatiivsed kulutamisharjumused, aga ka ebatervisliku segaduse teie pangakontol olevate numbrite ja teie enesehinnangu vahel. Ärge unustage, et olete siiski rohkem kui see, mis teil hetkel olemas on. Raha tuleb ja läheb.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.


Veevalaja astroloogiline sümbol 

(20.01–18.02)

Sel nädalal peaksite uuesti läbi mõtlema, millele raha kulutate ja millist tühimikku need ostud tegelikult teie elus täidavad. 29. aprillil moodustab Marss ühenduse Neptuuniga teie teises sissetulekute ja rahaliste püüdluste majas, mis võib sütitada teie soovi saavutada teatud luksuse või silmapaistvuse tase. Pidage meeles, et ostjat tabab kahetsus alles pärast arve saabumist.

Pärast seda, kui Veenus siseneb Sõnni 29. aprillil, saate õnnistusi oma neljandas kodu ja sugulaste majas. See loob tugeva aluse headele suhetele, turvalisusele ja soojale vastuvõtule, inspireerides teid muutma oma eluruumi enda omaks ning suurendama kiindumust nende vastu, keda peate oma perekonnaks.

2. maiks hakkab Pluuto Veevalajas retrograadselt liikuma, mis võib aidata teil kasutada uinunud sisemise jõu allikat. Kuid selleks, et seda jõudu kasutada, võite avastada, et peate teatud inimestega suhtlema, kellega te ei sooviks seda teha. Kuigi see tundub riskina, kaalub kasu lõpuks üles puudused.

Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.

Kalade astroloogiline sümbol

(19.02–20.03)

Kui Marss 29. aprillil moodustab Neptuuniga Kalades ühenduse, võite tunda segadust tekitavatest tunnetest ülekoormatust. See võib kaasa tuua enesetunde, kus räägite ja mõtlete kõigest ülepaisutatult, kuid see võib põhjustada ka oma tugevate külgede mahasalgamise ja liigne eneses kahtlemine muudab teid tegutsemisvõimetuks. Kui suudate unistada suurelt, võite selle küll saavutada, kuid ärge alahinnake seejuures seda, et enne tegutsemist vajate korralikku plaani.

29. aprillil siseneb Veenus Sõnni, teie kolmandasse suhtlusmajja. See võib julgustada teid leidma uusi sõpru. Ja kui Marss 30. aprillil Jäärasse siseneb, on teil soodne positsioon oma sissetulekute suurendamiseks ja suurema palga väljarääkimiseks. Pidage meeles, et ei maksa pettuda, kui teie ootused ei täitu, sest need võisid olla liiga ebarealistlikud.

Kummalised unenäod võivad teid tabada 2. maiks, mil Pluuto teie alateadvuse energiate 12. majas retrograadselt liikuma hakkab. Püüdke neid ka õigesti tõlgendada. Pöörake tähelepanu mustritele, mis tekivad, kui vaatate endasse, seistes silmitsi tõdedega, mida olete alati teadnud, kuid lihtsalt unustanud.

​Lugege oma 2024. aasta maikuu horoskoopi SIIT.