KAALUD - 2022. aasta horoskoop

Kaalud (sündinud ajavahemikus 24. september – 23. oktoober), sodiaagi seitsmes märk on õhumärk ja seda juhib planeet Veenus. Kaalude 2022 horoskoop tõotab isiklik kasvu ja sisemist mõistmist, mis toob teie elus jõulisi muutusi kaasa. Tere tulemast, õnneaasta! Uus aasta taastab Kaalude elurõõmu ja kutsub üles rohkem keskenduma oma soovidele ja kaunimatele hobidele.

Planeetide mõjud Kaaludele aastal 2022. Uue nägemusega asjadest ja elust üldiselt, on 2022 Kaalude jaoks suhete aasta. Ja kui me ütleme suhted, siis peame silmas igasuguseid suhteid: tööalast, sõprussuhteid, perekonda, armastust, koostööd jne. Saturn näitab rangust ja pragmaatilisust, eriti sotsiaalsete ja inimestevaheliste suhete valdkonnas, piirates suhtlust, mis ei vasta teatud elustandarditele ja -normidele.

Aastal 2022 taastab Jupiter ohutuse ja usalduse, sisendab energiat ja elujõudu ning toob saavutusi enamikus eluvaldkondades. Jupiter esimeses majas on soodne ka neile, kes soovivad oma füüsilist välimust paremaks muuta ja oma kehaga paremini suhelda. Piisavalt magada, keskenduda tervisele, mitte kehakaalule, tervislikult toituda ja liikuda – need on peamised asjad, mis aitavad teil parem välja näha ja tervislikumalt elada.

Sel aastal esitab Uraan, planeet, mis edendab uuenemist ja vabadust, väljakutse oma paarisuhet värskendada. Sellel on energiat andev mõju, aga ka ettearvamatu ja katkematu tegevus, mis võib teid erinevatel puhkudel häirida, arvestades, et Kaalud armastavad harmooniat ja püha keskteed. Veenus, teie valitsev planeet, näib retrograadselt läbi teie rahamaja liikudes vallandada mõned ummistused, nii et te tunnete, et mõned tööl olevad olukorrad takistavad teid. See on aeg, mil ametisuhted võivad puruneda ja kõik võib alguse saada teie vastu suunatud süžee avastamisest. Kaalud tunnevad vajadust rohkem raha kulutada, lõbutseda, oma sotsiaalse staatuse kaudu silma paista. Kõik need tegevused võivad kahjustada nende materiaalset olukorda, mis paneb proovile ka nende paarisuhted.

Marss toob kaasa teie rahaasjadega seotud stressi ja parem on selle vältimiseks tegutseda teadlikult. Muidu, kes teab, kust stress võib tekkida ja milliste muude probleemidega peate silmitsi seisma. Muuhulgas võib alates 30. oktoobrist Marsi retrograad määratleda vanade meetodite läbivaatamise või tuleb taas tähelepanu pöörata mingile vanemale, lõpetamata algatusele.

Negatiivses versioonis võib Marss panna teid kulutama raha õigel ajal tasumata jäänud maksete või tähelepanuta jäetud võlgade tasumiseks. Ajavahemikus 10. september kuni 2. oktoober on Merkuur Kaaludes ja Neitsis retrograadne. Kaalude jaoks on see emotsionaalse tasakaalutuse ja eituse periood. Selleks, et nende kolme nädala jooksul hakkama saada, kui olete tavapärasest tundlikumad, peavad Kaalud oma emotsioone paremini kontrollima ja vältima tugevate tunnete domineerimist. Veelgi enam, nüüd on hetk, mil nad peavad õppima, kuidas sõlmida rahu asjadega, mida nad muuta ei saa, ja neist üle saada. Kaalude sodiaagimärgis sündinud võivad tunda end ebakindlalt enda ja oma paarisuhte osas, kuid kõik need on üürikesed tunded ja kui nad suudavad neid kontrollida, saavad nad neist kolmest raskest nädalast edukalt üle.

Armastus ja suhted. 2022. aasta märtsikuu varjutuses võivad teie suhted pettumust valmistada või kannatada saada. Teie valikud määravad nüüd, kui intensiivsed need pettumused on. Valmistuda tuleb kõigepealt enda eest hoolitsemisega ja seda tehes tuleb leida aega endale enesekindlust sisendada. Seejärel toob see naudingu ja rahulduse tasakaalu näol, kuid nende suhete tugevdamiseks peate alustama kohe. Väärtustage neid, seades selged piirid. Auhind selle eest aasta lõpuks on täisväärtuslikud ja üldiselt head ning paranenud suhted.

Kas Kaalud abielluvad 2022. aastal? Mõni Kaaludest võib 2022. aastal kohtuda pärast kogu elu kestnud ootamist inimest, kellest ta on kaua unistanud. Teisi võib üllatada nende ellu tagasi tulnud vana armastus ja see, kui suhe saab alguse küpsemast positsioonist. Teiste Kaalude jaoks on üksindusperioodid võimalikud ka armusuhete vahel, mis on ideaalsed mõtiskluseks ja  vaimsetes aspektide ümber mõtestamiseks.

Karjäär ja töö. Uued, loomingulised ja innovaatilised viisid, kuidas teenida raha uuest, loovast ja innovaatilisest tööst, on teie päralt. See on aeg, mida teie elus veel pole olnud. Äripartnerlust võiks vaidlustada varakevadel. Kindla aluse ehitamine on nüüd võimalik. Viimased aastad on toonud teie ellu tervendavat aega, eriti teie tööelus. Lõikate kasu oma täiendavatest jõupingutustest, millesse olete viimastel aastatel investeerinud. Käes on saagikoristusaeg. See on ka ambitsioonide, oma kuvandi parandamise ja tõhusamaks muutumise aeg. Näete oma vilumust ja produktiivsust kõigi aegade tipus olevana ning saavutate kõik seatud eesmärgid. Nautige seda aega. Selle eest olete juba maksnud. 2022. aasta maist septembrini liigub Kaalude elu tõusvas faasis ja teil on võimalus reisida või laiendada oma huviala.

Raha. Raha ja rahandus on sel aastal kõrgeima tähelepanu all ning võite kasutada uusi ebatavalisi ressursse, kaardistamata territooriumidel liikudes. Olge helde, kuid ärge visake raskelt teenitud kapitali tuulde, eriti veebruaris või märtsis või varasügisel, kui teil võivad olla udused aimdused. Tundub, et meelitate igal sammul ligi võimalusi ja raha. Uute oskuste, uute ettevõtmiste ja uute keskkondade õppimine toob kaasa selle, et raha näib nagu vihm, mis sajab teie ja teie elu peale. Raha tuleb paljudest allikatest, ootamatult ja koos sellega ka tunnustus. Olete mitu aastat pikalt ja raskelt vaeva näinud ja nüüd suunatakse teid tähelepanu keskpunkti. Trikk saab olema teie tasakaalu säilitamine. Otsige häid nõuandjaid ja nõuandeid. Varakevadeni võib olla aeg, mil raha ei näi teie  külge eriti kleepuvat, nii et hoidke oma säästudest kinni ja valvake neid samuti hilisematel suvekuudel.

Tervis. Teie enda tervis tunneb suurt huvi alternatiivsete tervisepraktikate vastu ja need toovad teile kauaoodatud sideme teie intuitiivse tasakaalustatud tervendava olemusega. See on elav paranemise aeg; mitte ainult enda, vaid ka teiste jaoks, keda võite puudutada. Energia tundub peaaegu magnetiline ja positiivne ning need alternatiivsed tavad, mida saate hõlpsalt oma ellu lisada, annavad kehale ja vaimule tugevuse ja vastupidavuse, tasakaalustatud ja integreeritud tulemuse. See, mis enne oli tervisele raskesti mõistetav, on nüüd hõlpsalt ja loomulikult sisse lülitatud. Tervis omandab vaimse kvaliteedi ja see teenib teid hästi.

Ennustus dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 23. september – 3. oktoober, toob 2022. aasta Kaaludele palju lühireise ja palju suhtlemis nii oma lähimate sõprade kui ka oluliste ja tähtsate uute kaaslastega. Nägu, mida te maailmale näitate, on kindlameelne ja tugev ning mida rohkem te seda austate ja selle taha jõuate, seda tugevamaks muutute oma unistuste ning lühi- ja pikaajaliste eesmärkide püüdmiseks.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 4. oktoobrist 1. oktoobri vahele, on 2022. aasta horoskoobi kohaselt lastel eeloleval aastal väga oluline roll ja see võib tähendada teie elus juba olevaid või veel sündivaid lapsi või teie enda sisemist last.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 14. oktoobrist 23. oktoobrini, on teie jõu ja eneseusu leidmine ja sellesse uskumine ning selles kõndimiseks jõu leidmine endiselt oluline valdkond, mille kallal töötada.

Kaalude isiksuseomadused. Mõistate ilu tõeliselt. Armastate ilusaid ja toredaid asju. Kasvades võisite tunda, et olite ainus hea maitsega inimene. Ilmselt olete sümpaatne ja meeldiv, väga hea kaaslane. Teil on palju võlu, armu ja stiili, mis muudab inimesed rahulikuks. Olete loomulik vahendaja ja sobitaja ning oleksite hea nõustaja, vahekohtunik ja / või avalike suhete konsultant. Tahate, et teie elu ja suhted oleksid sujuvad ja harmoonilised. Mõnikord kompromiteerite ennast ainult harmoonia saavutamiseks. Disharmoonia ja erimeelsused häirivad teid. Teile meeldib ilu ja tasakaal ning ei meeldi inetus. Teie elu keerleb teiste inimeste ümber ja nende eest hoolitsemise eest, et nad oleksid õnnelikud. Seetõttu dikteerivad teie elu suhted ja teiste inimeste arvamused. Suhete kaudu väljendate oma loovust ja leiate rahuldust. Seetõttu on teil juba varajasest east saati kaaslane. Olles sotsiaalne, saate enamiku inimestega läbi ja vihkate, kui keegi ütleb, et te ei meeldi talle. Leiate end kaaslaste kaudu. Sageli kipute ennast ohverdama teiste rahu nimel, kuid mõistate lõpuks, et teil pole nii oma arvamusi ega väärtusi. Siis peate ennast maksma panema ja riskima sellega, et te kellelegi ei meeldi. Kui see juhtub, hakkate oma viimistletud ja suurepärase maitsega teisi mõjutama. Teete sageli näo, et teil on hea meel, kuigi tegelikult olete vaikselt pahane. Aitaks, kui õpiksite seda väljendama. Õppige hoolitsema enda ja oma vajaduste eest ning vähem muretsema teistele meeldimise pärast.