KAKSIKUD - 2022. aasta horoskoop.

Kaksikud on kolmas sodiaagimärk ja seda juhib planeet Veenus. See on õhumärk, nagu ka Kaalud ja Veevalaja. Kaksikute 2022. aasta horoskoobi põhjal jõuate varsti oma elu kindlale ehitusperioodile. Kaksikud, nii et 2022. aastal kasutage oma aega, et uurida, mida te oma elus tegelikult loodate saavutada. Pöörake tähelepanu õppimisele, kuidas realiseerida kindlalt ja elujõuliselt oma sügavaimad sisemised unistused.

Kas 2022 on Kaksikutele õnnelik aasta? Kaksikutel on 2022. aastal palju õnne. Kahjuks ei tea kõik Kaksikud, kuidas oma võimalusi täielikult ära kasutada.

Planeetide mõjud Kaksikutele aastal 2022. Alates sellest aastast peaksid Kaksikud tulevikus olema ümbritsevate inimeste valimisel hoolsamad ja ettevaatlikumad. Saturn on 8. majas. Sel aastal kohtuvad nad paljude uute inimestega ja liigitavad nad nende potentsiaali järgi, nii et mõnda neist ei pruugi nende ellu jäädagi. 11. maist kuni 28. oktoobrini määrab Jäära tähtkuju käitumise planeet Jupiter. Olete teiste suhtes kõrgemate nõudmistega või hoopis vastupidi, kui puutute kokku teiste koostöö, tahte ja paindlikkuse puudumisega. Veenus toob palju konflikte inimestega, kellest hoolite. Kõik võib alguse saada pärandist, mõnest kohustusest või moraalsest põhimõttest. On võimalik, et keegi teile oluline inimene on augustis partnerluse välja pakkunud ja tal on nüüd selle üle teised mõtted. Mõnele Kaksikule teevad muret rohkem majapidamistööd või võimalikud talvised ettevalmistused. Tahate, et teie kaaslane osaleks neis, kuid teda võib olla raske veenda. Positiivne on see, et Veenus toob võimaluse teatud peresuhted ümber hinnata ja leppida kellegagi minevikust. Marss toimib 26. maist kuni 6. juulini, mis võib tekitada probleeme seoses koostöö, assotsiatsioonide ja lepingutega või seada teid võistlustel, protsessides või tehingutes ebasoodsasse olukorda. Ettevaatust eriti juulis ja septembris!

Armastus ja suhted. Kas Kaksikud abielluvad 2022. aastal? Kaksikute astroloogilise märgi all sündinud inimestel on võimalus luua pikaajaline suhe ja need, kellel on stabiilne partner, võivad saada abieluettepaneku. Aastal 2022 leevenduvad kõik muutused, mida olete suhetes viimase paari aasta jooksul näinud. Abielulahutused, surm, lõhed partnerluses, suured murrangud sotsiaalsetes sidemetes on olnud viimase paari aasta teema. Kevadeks hakkavad teil tekkima pehmemad suhted sõprade ja ümbritsevatega. Nad näivad olevat vähem lahkumiseks valmis. Suve alguses tunnete uuesti armastust. Ja aasta lõpuks hakkavad teil taas olema isiklikumad ja sisukamad intiimsuhted, eriti jälgides olemasolevate suhete liikumist teisele tasandile. See inimene võib olla teist vanem. Hindate teda rohkem. Olete viimastel aastatel hädas olnud hüvastijätmisega ja saate uuesti enesekindlalt ja tänulikult öelda „tere”.

Kas vallaline Kaksik leiab armastuse aastal 2022? Vallaline Kaksik võib leida hingesugulase Jäära, Veevalaja või Lõvi märkidest. Kalade või Neitsiga seotust ei soovitata aastal 2022. Veenus on alateadvuse, aga ka karmasuhete majas transiidis ning see võib tuua tagasi minevikust pärit armuloo.

Karjäär ja töö. Olete viimastel aastatel olnud üsna rahul, olles tagaplaanil, võib-olla isegi kodus püsinud. See aasta toob selles rahulolus muutuse ja suve alguseks on vaja olla avalikum, avatum ja alustada teed, mis võimaldab teil teha seda, mida soovite. Aasta lõpuks alustate uut tööd või uusi karjääriprojekte ja tunnete end oma tehtud tööga hästi. Võib-olla on teil eelmisel aastal olnud konflikte, mille põhjustas liigne tööaeg, kuid see hõlbustab 2022. aasta lõpuks. Teete paremaid otsuseid. Tööalad, mis võivad huvi pakkuda, on seotud õppimise, reisimise, arvutite ja elektroonikaga ning näiteks teadmiste ja teabe valdkondaega. See on teile kasulik.

Raha. 2022. aastal olete üha enam iseseisvam, eriti aasta alguskuudel. Uus suund rohkem raha teenida, pakub 2022. aasta kuu-kuu järel üha suuremat rahalist tasu. Novembris toimub edasiminek, mille nimel olete töötanud. Te mitte ainult ei saa kaotatud vara tagasi, vaid naudite suurenenud rahalist kindlust, mis kaasneb täisväärtuslikuma ja äsja leitud produktiivse tööga.

Tervis. Võite leida, et 2022 on vaja tasakaalustavat tegevust, sest vastasel juhul võib see maksta teile teie tervise, kui püüate liiga palju teha. Võite väsida kergesti, kuid taastute väga kiiresti. Tehke kindlasti füüsiline ja meditsiiniline kontroll. Kui avastate, et olete oma tervise proovile pannud, muutute kiiresti erakordselt teadlikuks dieedist, toidust, toiduallikatest ja valmistamisest, treenimisest ja jõust. See tasub end ära, kui lähete aastasse 2022 täiesti uue eluvaatega.

Prognoos dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 21. mai ja 1. juuni vahele, toob see aasta kaasa mõned head võimalused ja „õnne” ning võimaldab teil luua tingimused, mis teie kasvu soodustavad ja toetavad. Samuti suurendab see oluliselt teie ekstravertset uurimisvajadust.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 2. juuni – 11. juuni, on partnerlussuhted aasta jooksul dünaamiliselt aktiivsed. Veenduge, et jätkaksite tööd pühendumuse piires ja partnerlus lubab tasuvat ja võimekat 12 kuud.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb ajavahemikku 12. juuni kuni 21. juuni, on olemas viise, kuidas austada nii oma sädelevat uudishimu kui ka kohustusi teiste ees oma elus ja tuua mõlemale jõudu. Tehke sellest üks oma peamine eesmärk järgmisel aastal.

Isiksuseomadused. Olete väga uudishimulik. Räägite palju, olete kohanemisvõimelised ja muutlikud, kuid teil puudub jõud olla püsiv. Eneseväljendusviis muutub pidevalt, kui otsite kõigest vaheldust ja vaimset stiimulit. Elu peab teie jaoks olema põnev ja ergutav rohkete tegevustega, mis teie meelt köidavad. Sageli teete kahte asja korraga ja see kestab kogu teie elu. Kui olete kiire mõistuse ja osavate kätega, muutub elu vahel igavaks ja teie tähelepanu hajub väga kergesti. Kui olete millegi juba välja töötanud, mis paneb midagi tiksuma, kaotate selle vastu huvi. Seetõttu võivad inimesed näha teid pealiskaudse ja ebajärjekindlana. Väljendate end kõige paremini valdkondades, mis hõlmavad rääkimist või kirjutamist, näiteks ajakirjandus, raadio, telefoniteenus jne või mis on seotud reisimisega nagu müüja, rändur ja tõlk.