VÄHK 2022. AASTA horoskoop

Vähk, veemärk on neljas sodiaagimärk ja seda juhib Merkuur. Kas 2022 on Vähile õnnelik aasta? Vähi märgis sündinud inimestel on 2022. aastal üsna vedanud. Ehkki nad üldiselt õnne ei usu ning raha ja varandus pole Vähi jaoks nii olulised, on uus aasta nende jaoks jõukas periood.

Planeetide mõjud Vähile aastal 2022. Uuel aastal on selle märgi jaoks kõige tähtsam karjäär ja amet. Varasemad sündmused sunnivad neid üha rohkem töötama ja oma karjääris edasi liikuma.

2022. aastal toob Saturn Vähile piirangud nende sügavate ja kestvate tunnete väljendamisel, mis tähistavad inimese elu tervikuna – neid, mis on seotud perekonna, riigi, traditsioonide ja püsivate mälestustega lapsepõlvest. Jupiter hõlbustab juurdepääsu teabele ja aitab Vähil uusi ideid hõlpsasti genereerida. See on aeg, mil nad peaksid lugema, kirjutama, kursustele registreeruma, õppima sõitma, õppima võõrkeelt.

Jupiteri töö-, ja päevakava ning tervishoiusektori läbimine ei ole nii lihtne. Nendes suundades tehtud jõupingutused on suured, sest need viitavad mõnele harjumusele, mida tuleb muuta, olgu see siis töö delegeerimine, töökoha vahetamine suurema rahulolu saavutamiseks või füüsilise, emotsionaalse ja vaimse tervise eest hoolitsemine. Seega, kui soovite alustada dieeti, treeningplaani või lihtsalt tervislikku harjumust, siis nüüd on õige aeg, vähemalt teete seda rõõmu ja entusiasmiga. Ka Jupiteri tõttu muutub Vähkide suhtlus lihtsamaks, nad loovad kontakte kergemini ning nende suhtlemis- või läbirääkimisstiil paraneb. Vähi jaoks on kriitiline hetk ajavahemik, mil Vähi armumaja peremees Marss on retrograadne. Siis läbivad Vähid erinevaid katsumusi, millest neil on vaja õppida. Nad peavad mõistma suhetes seatud piire ja olema valmis õppima õppetundidest, mille nad elult ja inimstelt saavad.

Armastus ja suhted. 2022. aasta alguses võib Vähkide suhetes tekkida järsk murrang, kuid nende kestus on lühike, umbes kuu. Armastus ja romantika on teile tähtsamad kui miski muu ning armastus, abielu ja lapsed valitsevad teie elu aastal 2022. Pikaajalistes suhetes olnud Vähid saavad abielu üle arutada, nad saavad määrata isegi suursündmuse kuupäeva ja suhe võib läbida konsolideerumise ja harmoonia perioodi.

Kas vallaline Vähk leiab armastuse aastal 2022? Sel aastal on Vähi hingesugulaseks sageli Sõnn või isegi keegi nende enda tähtkujust. Nad peavad olema väga ettevaatlikud suhetes, mida nad loodavad luua Jääraga. Need suhted on rasked ja võivad nende karmat koormata. Sel aastal on aga õnneks tunda ka lõbu ja kergust, mida viimastel aastatel pole olnud. See on lihtsalt stimuleerivam ja nauditavam. Loovus peresuhetes on olemas ja see jõuab  isegi teie töömaailma.

Karjäär ja töö. Oma 2022. aasta töö ja karjääri jooksul näete ennast kindlama ja atraktiivsemana. Loovus ja uuenduslikkus on sel aastal teie töömaailma iseloomulikud tunnused. Võib tekkida ebatavaline võimalus kaugemaks reisiks. Ärge muutuge liiga enesekindlaks, sest teie väärtushinnanguid ja jõupositsioone karjääris võidakse sel aastal tõsiselt proovile panna. Võidate proovilepanekud, kuid selle ületamiseks on vaja veidi mõtiskleda ja uurida. Suhted  töökaaslastega on teile alates suve keskpaigast atraktiivsed ja populaarsed. Vähi elus toimub oluline pööre aasta lõpupoole. Tuleb rõõmuperiood, kui Vähk kohtub teise kultuuri ja eksootilise võõrkeelega. Võimalus minna reisima kas lõbu või äritegevuse eesmärgil.

Raha. 2022 on rahaliste edusammude poolest iseloomulik aasta. Energiad on selleks sobivad. See nõuab keskendumist ja distsipliini ning jätkub kogu aasta. Oleks mõistlik kulutused kontrolli alla saada ja see on ka aeg, kus küsida investeeringute ja pikaajaliste rahaliste kohustuste suhtes väljastpoolt nõu. Teie ilmselge enesekindluse suurenemine meelitab ka teile uusi võimalusi ja võib tunduda, et need tulevad eikuskilt. Teie säästuharjumusi premeeritakse suve möödudes ning leiate isikliku võimekuse. Saate oma rahaasjade üle kontrolli. Peate olema ettevaatlik ja mitte laenama raha teistele, mis võib tühistada kogu viimastel aastatel tehtud raske töö.

Tervis. 2022. aastal, eriti suve keskpaigas, saate oma tervise üle rõõmu tunda. See on enesekindlus, mis väljendub teie olemuses. Tervis paraneb, kuid teadke, et see on viimaste aastate õppetundide tulemus. Teie raske töö tasub end ära. 2022. aastal vajate vastupidavust ja turvalisust, mille märksõnaks on enese hoidmine.

Ennustus dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 22. juuni – 1. juuli, viib see aasta teid perioodi, mis aitab teil teisi aidata, anda ja ravida. Vähk, see on aeg, kus peaksite keskenduma ka endale andmisele. Teie jaoks on alati oluline see, mida oma elus toita ja jõustada, kuna see võimaldab teil anda oma armastus kõige valgustatumal ja võimekamal moel.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb ajavahemikku 2. juulist kuni 11. juulini, on teie siiras huvi ja huvitatus millegi vastu kohe näha. See kiirgab läbi, kui kohtute näiteks lähedastega. See aasta tõotab tulla teie jaoks emotsionaalne ja kirglik kõigil tasanditel.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 12. juuli ja 22. juuli vahele, on tulemas tohutu õppimine ja tohutu vajadus austada jumalikku hinge, kes elab teie sees ja püüab ainult varjuda ja anda. Armastus võib tekkida  või välja kasvada olulistest sõprussuhetest või teie partnerist võib saada väga lähedane liitlane.

Vähi isiksuseomadused. Emotsionaalne inimene, olete arg ja tundlik. Teie tunded saavad kergesti haiget ja te reageerite sageli emotsionaalselt üle. Teid mõjutavad kergesti teiste inimeste meeleolud ja emotsioonid. Nad võivad mängida teie sümpaatial. Olete territoriaalne ja väga klammerduv. Teie võime on inimesi ja asju hooldada ja neist hoolida. Võite tuua koju palju haavatud loomi või sõpru. Toit, köök ja lapsed on kanalid, mille kaudu saate ennast väljendada. Kaitsja ja lapsevanemaks olemise kaudu saavutate tunnustuse ja endaga rahulolu. Seetõttu olete “ema”, kes hoolib teie keskkonnas olevate inimeste eest.