Veevalaja 2022. aasta horoskoop

Veevalaja (sündinud 21. jaanuarist – 19. veebruarini) on üheteistkümnes astroloogiline märk, seda juhib Uraan ja see on õhumärk. 2022. aasta horoskoobi järgi tõotab see aasta, kui kogu energia on teie tähemärgil Veevalaja, olla pingelisem kui eelmine aasta.

2022 on õnnelik aasta, paremate muutuste aasta. Leiate rahu, harmooniat ja õnne. Ehkki olete tavaliselt rändur ja teile ei meeldi pikka aega inimeste või kohtade külge klammerduda ning te ei juurdu hõlpsalt, läbite sel aastal mõned olulised muudatused, mis viivad teid mugavustsoonist välja.

Planeetide mõjud Veevalajale aastal 2022. Pluuto mõju Veevalajale: Veevalajad on alati muutusteks valmis. Neil hakkab kiiresti igav ning nad otsivad alati seiklusi ja teadmisi. Nad ei pööra tähelepanu detailidele ega näita alati üles sallivust. Pluuto mõjul võivad nad muutuda isekaks või kannatamatuks. Armununa vajavad nad partnerite mõistmist ja tuge. Jupiter on retrograadses liikumises ajavahemikus 28. juuli kuni 23. november ja see paneb teid kõiki oma sõprussuhteid ümber hindama ja otsustama, mis on väärt säilitamist. Merkuur on retrograadne Veevalajas ajavahemikus 14. jaanuar – 4. veebruar. Võib-olla tunnete end pettunumalt, kui Merkuur on retrograadis. Teil on vähem optimistlikke päevi, mis vähendab teie eristamisvõimet ja tegutsemistahet. Kuid ärge laske end sellel lainel kanda. Pidage alati meeles, et igale asjale on olemas lahendus. Peate lihtsalt teadma, et olete võimeline kõike toimuvat nägema teiste nurkade ja vaatenurkade alt. Marss on Kaksikutes retrograadne ning Veevalaja märgi all sündinud elavad läbi kahe kuu pikkuse perioodi, mil nad muutuvad ärevamaks, on stressis ja neil on suur ahvatlus teha kiirustavaid otsuseid või alustavad tegevusi, mida hiljem kahetsevad. Astraalsed aspektid nõuavad rahulikkust, kannatlikkust ja rohkem lõõgastumist. Uraani retrograadne transiit pakub teile võimalust muuta dünaamikat, kuid läbi oma muutuse. Te olete harjunud, et teil on alati õigus, kuid kui näitate maailmale uutmoodi lähenemist oma suhtes probleemide lahendamiseks, saate preemiaks vastuse, mis pakub teile rahulolu. Seega, kui proovite oma perega teistmoodi arutada, võite näha, et teil on suuremad võimalused nendeni tõeliselt jõuda ja hankida teile kõigile vajalik.

Armastus ja suhted. Armastuse, abielu ja pikaajaliste suhete prognoositavus, stabiilsus, turvalisus ja rahulolu pole sel aastal teie tugev külg ja võite näha kaotusi kõigis nendes valdkondades ja isegi sõprussuhetes. See võib teid panna tagasi tõmbuma, kui mõistate, et te ei mõista teisi eriti ja nemad ei mõista teid. Võivad tekkida tujukus, turtsumine, äkilised ägestumised. Isegi ärisuhteid võib see takistada. Teil on sel aastal suhetes õppida mõned õppetunnid ja need õppetunnid ei vähene kogu aasta jooksul.

Kas vallaline Veevalaja leiab armastuse aastal 2022? Sel aastal võivad nad oma sõpruskonna kaudu kohtuda kellegagi, kes nende huvi äratab ja kellega nad saavad suhteid luua. See võib tähendada muutust suhtumises ja nägemuses vana sõbra suhtes. Veevalaja märgi all sündinuil on armusuhtes jätkuvalt tõusud ja mõõnad ning neil soovitatakse suhelda suure ettevaatusega. See pole pulmaplaanide koostamiseks soodne aasta.

Karjäär ja töö. Töömaailmas on teie aeg näidata isiklikku võimu.  Teid valdab teatud rahutus kuni aasta keskpaigani, kui see kõik näib läbi saavat. Selle aasta märkimisväärse karjääri ja ametialase edu tagamaid leiate kahtlemata teedrajavate ideede, uute tegutsemisviiside ja täiustatud innovatsiooni näol. Teist õhkub lihtsalt enesekindlust ja kindlustunnet ning teised järgnevad sellele. Aastal 2022 võivad Veevalajad üllatuda mõnest sündmusest, mis viib nad mugavustsoonist välja, eriti tööl. Veevalajad saavad võimaluse laiendada oma sõprade ringi, kohtuda oluliste inimestega, kes pakuvad neile uusi võimalusi edasiliikumiseks ja arenemiseks. Samal ajal on neil võimalus käivitada soodsaid pikaajalisi projekte.

Raha. Raha leiab teid aastal 2022. Olete sellele keskendunud paar viimast aastat ja see leiab teid igal võimalikul viisil. Teil on kõik suurem ja parem: suurem müük, tutvustused, autasud, tunnustused, sissetulek. On hea aasta. Teie sissetuleku takistuseks võivad olla ainult suhted, mis võivad seda küllust vähendada. Suhete tugevdamine oleks hea, kui teie sissetulek või rahaasjad sõltuvad suhetest. Kevad on hea aeg finantside osas väljastpoolt nõu ja abi otsimiseks. Aasta lõpuks näete seda kui tugeva, pideva kasvu ja edasimineku aastat.

Tervis. 2022. aastal tõmbavad teid tugevalt alternatiivsed tervishoiupraktikad ja teile on kasulik need oma ellu integreerida. Teil on viimastel aastatel olnud suhteliselt hea füüsiline tervis, kuid aasta alguses toimuvad terviseprobleemid viivad teid alternatiivide ja tervenemiseni. See võtab paar kuud, kuid teil pole tõsiseid tagasilööke. Tervisepraktikatega rühmades või võrgustikes töötamine on sel aastal väga tõenäoline. Aastal 2022 vajate head tervist, kuna teie suhteprobleemid ja partnerlus tekitavad jätkuvalt suurt stressi. Stress võib siis füüsiliselt koormata, nii et on aeg head tavad paika panna.

Astroennustus dekaadide järgi:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 21. jaanuarist 31. jaanuarini – on muutused sõna otseses mõttes õhus ja teie ukse taga. Kuid ka seal on unistusi, nägemusi ja soove, mis mõnikord on udused ja mõnikord üliselged. Mõnes mõttes ei saa te juhtida seda, mis ei sõltu teist, kuid võite säilitada oma eneseusu veendumuste või ettevõtmiste jaoks, näidates teistele, kuidas igasuguse ilmaga iseendale truuks jääda.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 1. veebruar kuni 10. veebruar – on soovitav teil vooluga kaasa minna. See jääb 2022. aasta kõige olulisemaks fraasiks ja ettepanekuks. Kõike võib juhtuda … ja kõige erilisemad episoodid võivad alata igal hetkel. Suhted ja kohustused toovad aasta alguses kaasa kõige sügavamad ja olulisemad elumuutused ning siis näete selle mõju, kui palju te endast andnud olete.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 11. veebruarist 19. veebruarini – teie töö olemus võib muutuda ja keskendute vähem sellele, kui palju või mida isiklikult tahate saavutada, ja rohkem sellele, kui palju saate anda ja kui palju saate aidata kaasa oma tulevikus positiivsete muutuste tegemiseks. Pole tähtis, milline on teie tegelik töö, teil on võimalus maailma muuta kõige lihtsamate ja kaastundlikumate tegevuste kaudu

Veevalaja isiksuseomadused. Olete ainulaadne ja raevukalt iseseisev isiksus. Erinevalt kõigist teistest, soovite olla originaalne ja teete kõik, et oleksite ebatraditsiooniline. Tahate olla vaba ja käia oma teed. See muudab teid ettearvamatuks. Seetõttu reageerite alati tavatult või ootuste vastu. Halvimal juhul saab teist mässaja. Olete intelligentne ja intellektuaal, kellel on tugevad ideaalid ja sotsialistlikud vaated. Südames humanitaar, kes toetab võrdsust ja vabadust. Võite olla leiutaja ja radikaal. Teadus, matemaatika ja okultism on eluvaldkonnad, milles ennast väljendada võite. Seetõttu võite tunduda lahe ja eraklik. On vaja, et saaksite ühenduse oma tunnetega. Grupid mängivad teie elus suurt rolli, andes teile suuna ja eesmärgi. Olete väga sotsiaalne ja teil on palju tuttavaid. Need hõlmavad laia spektrit inimesi. Just oma idealismi väljendamise, tolerantsuse ja laia silmaringiga leiate tunnustuse. Teie elu keerleb tõe tundmise ümber. Teie eesmärk on vabadus tulevikuidee eeskujul korraldada ühiskond ja rühmad, millega olete seotud, vastutustundlikult ümber. Seetõttu peab teil olema tulevikku! Maailm pole teie ideede jaoks veel valmis; seetõttu olete alati oma ajast ees. Jätkake. On vaja, et leiate selle vabaduse ja inimesed austaksid teie ruumi, kuna peate vabalt liikuma ja ennast väljendama. Valikud tuleb teha ise, kuna reageerite tugevalt sellele, kui keegi teine ​​teie eest valib või otsustab. Tegelikult võite nii sattuda täielikku vastasseisu. Kuid inimesed saavad sellest aru ja lasevad teil mõistuse piires ise oma suuna valida. Olete väga koostööaldis ja lojaalne, sest olete koostöövalmis inimene. Kõigepealt peate teadma, et teie vajadusi ja soove arvestatakse võrdselt ja te ei pea kellegi teise reegleid endale peale suruma.