Tool unes
Unes tooli nägemine sümboliseerib teie vajadust enne jätkamist maha istuda ja võtta aega olukorra kaalumiseks.

Unes tooli nägemine sümboliseerib teie vajadust enne jätkamist maha istuda ja võtta aega olukorra kaalumiseks. See võib tähendada ka seda, et teil on vaja lihtsalt lõõgastuda.

Teine võimalus on see, et teie tundeid või pakutud ideid ei hinnata ja lükatakse tagasi või heidetakse kõrvale.

Uni sellest, et keegi teile tooli pakub, viitab sellele, et peate olema avatud nõuannete vastuvõtmisele.

Uni sellest, et kukute ise tooliga või keegi kaldub tooliga tahapoole, tähendab, et olete liiga kauaks jäänud mugavalt tühikäigul eksisteerima ja ei tee midagi edasi liikumiseks.

Kui näete unes kokkupandavat tooli või istute sellel, siis viitab see pidevalt muutuvale olukorrale. Olete võimeline muutustega lihtsalt ja sujuvalt kohanema.

Vanades unenägude seletajates tähendab tool teiste rahulolu ärateenimist.

T. Maunoneni põhjal tähendab puust tooli nägemine teie jaoks argist askeldamist. Antikvaarne tool on teile jäetava päranduse sümbol. See sümboliseerib ka üldse jõukust. Kui tunnete, et istute toolil, on teil praegu võimalus nautida rahulikku elu. Tavaline köögitool märgib, et olete oma tööga rahul. Seljatoega polsterdatud tool näitab, et liigute oma ametiredelil edasi. Taburet tähendab, et unistate headest aegadest. Tugitool paljastab, et teil on ees puhkus või sellega võrdne tööreis. Tugitool võibolla ka puhkusevajaduse väljendus.

G.H. Milleri järgi ennustab tooli nägemine mingi kohustuse unustamist. Kui olete hooletu, jätate kasutamata mõne endale kasutoova tegevuse ja jääte sellest võimalusest ilma. Kui näete unes sõpra liikumatult toolil istumas, kuulutab see tema haigust või fataalset lõppu.

Toolikate tähendab, et tahate pidada mingit ainult teid puudutavat asja salajas, hoolimata uudishimutsejatest.

Tõstuki tool

Uni tõstukiga suusamäest üles sõitmisest näitab, et ületate uusi kõrgusi ja saate jagu oma hirmud. Te kontrollite oma emotsioone ja puutute kokku kõigi allasurutud tunnete ja takistustega. Olete lähedal nende pinnale toomisele.

Kui näete unes, et jälgite teisi inimesi, kes tõstukiga sõidavad, võib see tähendada, et elu läheb teist mööda. Selle asemel, et võtta oma elu üle kontroll ja olla aktiivsem ja produktiivsem, lasete lihtsalt asjadel omasoodu minna.

Kui näete unes veealust toolitõstukit, tähendab see, et tunnete end oma emotsioonide alla mattununa ja tuimana.