Skorpioni 2022. aasta horoskoop

Skorpion (sündinud 24. oktoobrist 22. novembrini) on veemärk ja seda juhivad Marss ja Pluuto. Teile on 2022. aasta suur kasvuaasta, Skorpion ja suur osa sellest, mida te kasu saamiseks lõikate, tuleneb minevikus tehtud pingutustest. Kas 2022 on Skorpionile õnnelik aasta? Skorpionite jaoks on 2022 õnneaasta. Aastal 2022 on selle sodiaagimärgi all sündinud inimestel igas mõttes õnne ja nad suudavad saavutada imelisi asju, kui nad seda soovivad. Rikastumise võimalused ilmnevad kusagilt, mida nad pole kunagi võimalikuks pidanud.

Planeetide mõjud Skorpionile aastal 2022. Kõigepealt meenutagem, et Pluuto on Skorpioni intellekti- ja kommunikatsioonimajas alates 2019. aastast, kuhu ta jääb aastani 2024. See on pikk aeg, nii et peaksite seda ära kasutama selle positsiooni eelistest: veenmisjõud, vaimne jõud, analüüsivõime, uurimisanne, huvi psühholoogia ja erinevate sügavate, peenete või isegi salapäraste teemade vastu ning võime end kaitsta selle ebameeldiva mõju eest: liigne kriitiline meel, negatiivsed mõtted, ärevus või foobiad, närvipinge, kalduvus teiste inimestega manipuleerida. Lõpuks võite oma töö vilju lõigata, Skorpion. Kui eelmisel aastal liikus Jupiter teie märgist läbi ja te olite visa ja alustasite uut projekti või olete vastu võtnud otsuseid, mis veel tulemusi ei näidanud, on nüüd edu hetk. Aastal 2022 liigub Jupiter üle rahaliste ressursside valdkonda, mis on saadud tööst, enesehinnangust ja asjadest, mis panevad teid ennast turvaliselt tundma, nii et teil on võimalus neid valdkondi stimuleerida.

Teie võimed ja anded kasvavad, töötate tõhusamalt, saate end premeerida, ka teie eneseväärtus peab kasvama ja seega tulevad teie juurde uued võimalused. Ärge kiirustage riskantsetes ettevõtetes oma töö vilju tarbima, ärge kulutage rohkem kui tavaliselt, sest see on aasta tootlikkuse, mitte raiskamise jaoks. Neptuun, teine ​​aeglase arenguga planeet, läbib Skorpioni armastuse ja erootika maja. See on tundlik hetk, sest kuigi väga romantiline, on Neptuunil petlik mõju, see kipub palju lubama ja vähe tegema. Veenus, mis on retrograadne 1. jaanuarist kuni 29. jaanuarini 2022, toob kaasa soovi kõigest irduda, nii et soovite asju otse öelda, kuna olete viimastel kuudel olnud õnnetu. Kuigi olete loonud uusi suhteid, võivad teie partneri suhtes nüüd mõned saladused ilmneda ja lisaks tunnete end pendlina, mis peab olema paigal, tasakaalukas, kuid nüüd pole selliseid asjad enam võimalikud. Skorpion on üks kahest Marsi retrograadse liikumise (30. oktoobrist 1. jaanuarini 2023) mõjutatud märgist. Skorpionid näitavad oma projektides otsustavust. Kuid nad tunnevad end ülekoormatuna ja kurnatuna, sest ei suuda kõiki oma ülesandeid täita.

Üllatuslikult on 2022. aastal Skorpionid Merkuuri kapriisse liikumise suhtes peaaegu immuunsed. Iseloomult pole selle märgi all sündinud inimesed kõige suhtlemisvõimelisemad inimesed maailmas ja nad väljendavad oma tundeid ainult väga lähedaste inimeste seas. Seetõttu ei hakka nad silmitsi seisma mingite kommunikatsiooniprobleemidega või vähemalt mitte märkimisväärsete probleemidega. Tööl võivad Merkuuri mõjul tundlikumate töökaaslastega kaasneda väiksemad pinged, kuid see ei takista Skorpioni juba alustatud projektide väljatöötamist. Mõistlik oleks siiski näidata üles diplomaatiat ja kannatlikkust. Lisaks peaks nende kolme nädala jooksul Skorpion püüdmamitte olla sarkastiline ja irooniline.

Armastus ja suhted. 2022. aasta kevad ja ka aasta lõpp on täis rõõmu, eriti vallaliste Skorpionite jaoks. Isegi kui väljas on külm, tuleb teie ellu keegi huvitav ja soojendab atmosfääri. Kui olete mõnda aega kedagi fännanud, on see hetk tegutsemiseks. Kogu aasta jooksul olete omandanud palju jõudu ja visadust ning kui te neid nüüd kasutate, võib teil õnnestuda saada armusuhe, millest olete alati unistanud. Kas Skorpion abiellub 2022. aastal? Vallalised Skorpionid võivad kohtuda kellegagi, kellega nad saavad luua kindla pikaajalise suhte, samas kui Skorpionid, kes on juba püsivate suhetega seotud, võivad oodata abieluettepanekuid. Aasta 2022 hõlbustab Skorpionide jaoks abielus konsolideerumist ja harmooniat.

Karjäär ja töö. Teie karjäär on viimase aasta jooksul hoogsalt tõusnud ja 2022. aastal toimub sama aasta keskpaigani, mil teil on vabadus end tööalaselt väljendada. Selle tulemuseks võib olla edutamine, tõus karjäärirdelil, head hinnangud, suurem tootlikkus. Usina töö ja keskendumise, isiklikku ja ametialast vastutust aktsepteerides, tulevad sel aastal ka tulemused. Võimalik, et keskendute tööle liiga intensiivselt, nii et olge ettevaatlik, et te ei oleks suruv, liiga agressiivne ega pealetükkiv. Suve keskpaik ja sügise keskpaik on ajad, mis eriti ei sunni tööd tegema. Sel ajal rändavad selles sodiaagimärgis sündinud ükskõik millal, ükskõik kuhu ning mida salapärasemad nad välja näevad, seda parem. Kummalisused sobivad alati nende olemusega ning kirg ja huvi uute kultuuride vastu on see, mis neid teekonnal juhendab. Näiteks Indias, Alžeerias või Mosambiigis võivad nad osa saada huvitavatest elu õppetundidest.

Raha. 2022 toob energiat, et meelitada varakevadel teile saagikust ja kasu. Näete jätkuvat küllust kogu aasta vältel ja 2022. aasta lõpuks võite näha oma sissetulekute tõusu ja suurimat kasumit üldse paljude aastate jooksul. On aeg säilitada tulevikuks. Pidage meeles, et kõik head asjad kulgevad tsüklitena ja sellele, mis on teie paljude aastate kõrgeim jõuaasta, saab järgneda ainult väiksem aasta. Sära, isiklik jõud, visioon, selgus on kõik selle aasta rahanduse märksõnad. Aasta lõpus tõmbate ligi seda, mida olete igatsenud, et pakkuda teile turvalisust ja rahulolu.

Tervis. Teie tervis on sel aastal üsna hea, ainus erand on see, et võite kippuda kaotama “vanu” asju, nagu vanad prillid, vanad head harjumused, vanemad tavad, mida oleks mõistlik jätkata. Lõikate endistest tavadest hüvesid. Kui need toimisid, toimivad need ka edasi. Ümbritsevate eakate inimeste tervis võib sel aastal kannatada ja võite leida, et peate keskenduma neile ja mitte endale. Kui te siiski üle pingutate ja viite end viimse piirini, maksate selle eest halva tervisega. Kui teil olid eelmisel aastal kehvad tervislikud harjumused, võiks nüüd järgmiseks aastaks valmistumiseks olla ainuõige mõne tervisliku tava juurutamine.

Ennustus dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 24. oktoober kuni 2. november. Aasta 2022 alguses on kõige tugevamad muutused, mis mõjutavad teie tulevikurännakut, teie karjääri. Oodake mõnda näiliselt ootamatut ja teile sobivale tegevusele suunatud võimalust oma ellu ilmumas. Teadmine, millist pakkumist töövaldkonnas vastu võtta on sama lihtne kui oma kingituste ja kogemuste tundmine ning teadmine, mida soovite nende osas tulevikus avaldada.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 3. november kuni 12. november. 2022. aasta Skorpioni horoskoop ennustab, et leiate, et vaimsus, haridus ja elukogemused, mis mõjutavad teie veendumusi, pakuvad kindlat ja võimendatud kasvu, mis parandab teie tulevikku. Töös võib ette tulla elumuutev pikem teekond ja uus õppimise võimalus oskuste parandamiseks või uue õppimiseks. Teil on võimalus uurida oma vaimsust ja lubada selle kasvu uute ideede ja veendumuste omaksvõtmisega.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 13. novembrist 22. novembrini, tuuakse esile igasuguseid partnerlusi ja suhteid, mis toovad läbi nii stabiilsuse kui ka probleemid. See nõuab teadlikkust oma sisemisest jõust ja motiividest, kuid selle rakendamine oma tegevuses tõotab rahuldust pakkuvat ja ülivõimsat aastat.

Skorpioni isiksuseomadused. Intensiivne ja nõudlik inimene, olete salapärane ja manipuleeriv. Inimesed ei tea täpselt, mida te tunnete, välja arvatud juhul, kui te olete kirglik. Kuna olete salapärane, tekivad arusaamatused. Parim on see, kui jagate seda, mida soovite, mitte ärge olge saladuslik ja manipuleeriv. Teie intensiivsuse ja läbitungiva pilgu tõttu reageerivad inimesed teile tugevalt, kui rõhutate nende nõrkusi. Teie jaoks on rünnak parim kaitse. Teie elus pole poolikut mõõdet, kas kõik või mitte midagi. Inimesed armastavad või vihkavad teid. Mõjutate inimesi sügavalt ja muudate dramaatiliselt nende elu. Püüate alati asjadega lõpuni jõuda ja teid köidavad elu varjatud ja salapärased küljed. Surm ei pruugi teid hirmutada, kuna olete täiesti kartmatu. See teeb teist hea detektiivi või uurija. Okultistlikud ja varjatud kunstid on tegevused, millest end leiate. Olete tundlik ja väljendate end suhete kaudu. Siin te särate. Teie elu keerleb intiimsuse ümber. Teie intensiivsed tunded on seksuaalsed ja suhted ilmnevad teie elus silmatorkavalt. Emotsioonid on teil võimsad. Kui midagi kellegi vastu tunnete, siis sügavalt ja kirglikult. Kartes, et kui nad teavad, mida te tunnete, võivad nad proovida teid kontrollida või manipuleerida. Seetõttu kaitsete oma haavatavust, varjates seda, mida tunnete, ning olles nendega kontrolliv ja manipuleeriv. Olete võimas ja avaldate tugevat mõju oma keskkonnale, soovides seda kontrollida ja seal domineerida. Teie jaoks on loovus inimeste emotsioonide kontrollimine ja manipuleerimine, nii et paneksite neid tegema seda, mida soovite või aitama neid, et nad saavutaksid oma eesmärgid. Kui olete loov, saate hõlpsasti, mida soovite. Seetõttu olete alati kontrolli all ja kasutate võimu. Teie loov energia suunab teid ettevõtlusse, juhtimisse ja ümberkujundamisse – muutes teisi inimesi kas emotsionaalselt või materiaalselt. Siit leiate rahulolu ja tunnustuse. Sobite inimeste nõustajaks emotsioonide, suhete, rahanduse ja panganduse alal. Kuna saate hõlpsalt teisi domineerida ja mõjutada, peate olema jõupositsioonil ettevaatlik. Peate õppima, kuidas jõudu kasutada ja milline on õige motivatsioon. Oluline on motivatsioon, mis teil on teiste üle. Teie elu eesmärk on hoida end kontrolli all, ühendada oma füüsilised ja emotsionaalsed ressursid partneriga ning töötada ühise eesmärgi saavutamise nimel.