Ambur on üheksas sodiaagimärk, mis algab 22. novembril ja lõpeb 21. detsembril. Ambur on maskuliinne tulemärk, milles domineerib Jupiter. Jupiter, päikesesüsteemi suurim planeet, annab selle märgi all sündinud inimestele tarkust, heldust, vaimsust, altruismi ja tugevat filosoofilist vaimu. Kas 2021. aasta on Amburil õnnelik aasta? 2021. aasta võib olla aasta, mida Ambur armastab igas mõttes, aasta täis õnne. Kaitsev Jupiter kutsub neid reisima ja Uraan saabub armastuses mõningate üllatustega.

Selles sodiaagimärgis sündinud inimesed võivad näidata isegi loovat annet. Millised kuud ja päevad on Amburil 2021. aastal õnnelikud? September ja oktoober võivad enamikule Ambureist tuua uue suuna armuelus või ootab neid ees näiteks kinnisvara soetamine, maja vahetamine või ehitamine.

2021. aasta on Amburile suurepärane aasta, eriti neil, kes välismaal käivad ja kus neil avaneb võimalus põnevateks seiklusteks. Reisides leiavad nad endale uusi tuttavaid ja sõpru. Tööalane edu sõltub meeskonnatööst, suhetest ja oskusest teistega suhelda. Võib tekkida uusi liite või partnerlusettepanekuid, uusi lepinguid ja uusi kliente. Soovitav on osaleda ühisprojektis, mis võib arendada teie loovust ja juhtimisoskust.

Amburi isiklikud võimalused: Kuni maini võite tunda, et teie loomulik õnn on teid hüljanud ja te ei liigu oma elus edasi. Te ei peaks nii mõtlema ja mida varem sellest aru saate, seda lihtsam on esimene poolaasta teie jaoks. Hästi läbimõeldud tervise- või treeningrežiim on üks valdkond, millest saate kasu. Alates maist võib teie elu siiski vaatamata varasemale paiglaseisule edasi liikuda. Septembri lõpust kuni aasta lõpuni taastub teie optimism ja elu näeb palju parem välja.

RAHA Veenus on siin ka peamine mõjutaja, kuna ta haldab meie käest läbi käivat raha.

Sel aastal on teie jaoks mõnevõrra suurenenud partnerluse võimalus. Veenuse üleminekuga retrograadilisele faasile võib mai ja juuni hõlmata juriidilisi läbirääkimisi võimalusega partnerlus lõpetada või võlg mingil viisil tasuda.

ARMASTUS  Kas Ambur abiellub 2021. aastal? Mais ja augustis naudib Ambur planeetide tuge oma armuelus. Need, kes seda ära kasutavad, elavad õnnelikult ja rahulikult vanaduseni.  Kas vallaline Ambur leiab armastuse aastal 2021? Mõni üksik Ambur riskib armuda kellessegi, keda nad vaevalt tunnevad. Neil on ainult üks eesmärk: abielu. Mõni Ambur võib astuda suhtesse inimesega, kes on kõhklev või kardab. Korraldage romantiline õhtusöök armsas kohas ja kõik läheb libedalt.

Juuni lõpust augusti alguseni on selline aeg, kus suhted võivad üldiselt läbida kasvufaasi ja mõned saavad kohtingukaaslastelt kingitusi ja isegi teatud ootamatuid hüvesid.

KARJÄÄR Kuidas läheb Amburul tööelus 2021. aastal? Ambur, kes tööd otsib, võiks olulise lepingu sõlmida 2021. aasta mais ja juunis. Lõpuks leiavad nad oma profiilile vastava töö. Jupiter on teie karjäärisektoris kuni septembri lõpuni. Esimesed 4 kuud on aeg uue struktuuri paika seadmiseks ja mõned võivad isegi leida, et nad õpivad selle aja jooksul mõne uue oskuse. Maist septembri lõpuni on see aeg, kui teete mõningaid edusamme. Muutused tööelus võivad tekkida selle märgi alguses sündinuil augustis või septembris.

TERVIS Teie tundlikud kehaosad on vaagnapiirkond ja sääreosa. Sporti harrastavate inimeste jaoks on vajalik meeles pidada, et märtsis või juunis on teil oht neid piirkondi üle pingutada või isegi kahjustada, kui lähenete füüsilisele tegevusele oma tavalise koormusega.

Mõni võib vajada isegi nende kehaosade korrigeerivat operatsiooni. Samuti võite kannatada seedeprobleemide all ja suhkur on see, mida peate oma toidulaual vähendama.

Mida peaks Ambur 2021. aastal sööma? Aastal 2021 peaks Amburi märgis sündinud inimeste toit peaks sisaldama valke, süüa tuleb võimalikult palju linnuliha ja grillitud kala, värskeid puu- ja köögivilju nagu kirsid, apelsinid, sidrunid, ploomid, peet, tomatid, munad, piim, jogurt, pruun riis ja täistera.

Ambur mees – 2021. aasta prognoos

 Täpselt nagu ükssarvik, olete te alistamatu ja vaba, kuid siiski proovite pigem suhelda, kui oma võimu teostada. Veendute, et ümbritsevad inimesed austaksid teie valikuid ja jätaksid teile vabaduse käituda oma äranägemise järgi. Teil on raskusi aja planeerimisel, teadmata, millest alustada ja millised on teie prioriteedid. Tööalaselt leiate tee edu juurde aasta teisel poolel. Teil on võimalus saada ametikoht, mis oli lubatud küll kellelegi teisele, aga kui teid vääriliselt hinnatakse, saate selle endale. Süstite julgust ja optimismi inimestele, kes seda vajavad, ilma oma kahtlusi avaldamata, kuigi tõenäoliselt lõpetate selle aasta pigem väsinult. Töökaaslaste jaoks olete ideaalne kolleeg, kes oskab näidata üles soojust, huumorit ja elurõõmu ning tagada hea tööõhkkonna.

Ambur naine – 2021. aasta prognoos

Sel aastal suudate oma andeid tõestada ja näitate üles suurt entusiasmi, mis võimaldab teil edu saavutada. Kuid ärge unustage oma kohustusi. Aasta alguses võivad teil tekkida mõned rahalised takistused. Seetõttu kajastuvad teie mured ka teie romantilises elus. Õpite siiski asjadega täpsemalt ümber käima. Armastuses olete suhetes hingesugulasega väga kirglik. Loote oma partneriga erilisi hetki, pühendamata kogu oma aega ja energiat ainult tööle. Teete oma tööd intensiivselt, üsna distsiplineeritult, mis ei tundu üldse teie moodi. Teil võib tekkida vajadus reisida välismaale.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Vestlus mõni inimesega võib teile pisut hirmutav tunduda. Ärge hoiduge isiklikke teemasid kajastamast, olete selles sel kuul isegi rohkem tegija kui tavaliselt. On neid, kes peavad sellist intensiivset sondeerimist väga seksikaks. Nende jaoks paistate väga kirglik ja sügav. Kaalud on ilmselt üks paremaid märke, et maha istuda ja neid südamest südamesse vestlema saada. Nende puhul on kõige vähem tõenäoline, et nad lause keskel üles tõusevad ja minema astuvad. Asjad näevad karjäärialaselt head välja, seda juhul, kui te viitsite mõnest oma ideaalist loobuda, et edasi liikuda.

VEEBRUAR Välja arvatud mõned halvad päevad kuu lõpu poole, näevad asjad teie elus sel kuul välja üsna roosilised. Lähete vooluga kaasa ja töötate edukalt teiste inimestega. Pärast seda olete enesekindel ja dünaamiline, rohke jõu ja energiaga. Kui te pole teistega täielik mõrd, on kõik korras. Mõnel teist võib olla võimalus teha karjääris pööre.

MÄRTS Kuu algab teil suurepärases meeleolus, olete kindlakäeline, energiline ja valmis maailma vallutama. Lihtsalt olge ettevaatlik, et te ei pingutaks üle. Sel ajal võlub enamus teist teisi inimesi oma olekuga. Kuid te ei ole enam nii lummav, kui puhkus lõpuks otsa saab. Selleks ajaks on teil tõenäoliselt aur (või kuum õhk, sõltuvalt sellest, kellega räägite) otsa saanud. Kuu lõpuks võib teil olla kiuslik meeleolu, nii et olge ettevaatlik, et ei tõmbaks sellega tüli üles.

APRILL. Saate edasi liikuda ja võite saada ootamatut abi kelleltki vanemalt või kelleltki võimukalt isikult. Mees või õpetaja võib teie ellu siseneda. Teie aktiivne kujutlusvõime on veelgi elavam. Erinevus tavapärasega on selles, et saate mõned oma metsikutest ideedest tööle rakendada. Tõenäoliselt tahate lihavõttepühal kirikusse minna või mõnda rituaali teha.

MAI Sel kuul ei toimu enam palju, välja arvatud palju väikseid tüütuid toimetusi. Teil võib tekkida tunne, et soovite mingeid partnerlussidemeid tugevdada, kuid tõenäoliselt kas kiusate kedagi taga või on teine ​​võrrandis olev inimene lihtsalt nõus teie tujutsemisega. Tundub, et ei saa lihtsalt õiget asja öelda, eriti kuu teisel poolel. Ma ütleksin, et teid on ees ootamas vaidlus vanema inimesega, kui te ei suuda suud kinni hoida. Elu pole sel juhul tõenäoliselt teie jaoks just mingi pidu.

JUUNI See peaks olema kena ja lihtne kuu enamikule teist. Siin-seal on vaid mõned päevad, mil teid võivad tabada mõningad takistused. Nendel aegadel ei pruugi inimesed tegelikult mõelda seda, mida nad kõik räägivad, kuid tõenäoliselt on see teie jaoks tavaline nähtus. Samuti võite sattuda konflikti oma ülemuse või kellegagi, kes on vanem kui teie ja teie suhted võivad muutuda pingeliseks. Kui hoiate lihtsalt suu kinni ja proovite mitte kedagi mõne päeva jooksul välja vihastada, peaksid pinged kiiresti vaibuma. Kuu lõpupoole saate siis heas meeleolus suve algust tervitada.

JUULI Peaksite saama sõprade ja perega lihtsalt mõnusalt aega veeta, kõik tundub üsna vaikne. Pärast seda muutuvad asjad keerulisemaks. Karjäärivõimaluse ärakasutamiseks peate võib-olla loobuma mõnedest asjadest, mida kalliks peate – näiteks eneseväärikusest? Õnneks võite kasutada oma unikaalset kujutlusvõimet ja leida seeläbi unikaalsed lahendused kõikidele probleemidele. Võite ka lihtsalt otsustada hüpata mootorrattale ja kihutada linna, et kogu asja eest põgeneda. See, kuidas mingis olukorras käitute, on teie enda teha.

AUGUST Mõnel teist on sel kuul tugev vajadus vabaduse järele. Teised inimesed võivad teie iseseisvumistungi pidada mässuks – ja kui sellele mõelda, on neil ilmselt õigus. Niisiis, parim asi, mida selles olukorras teha, on haarata oma Kaksikutest seltsimehed ja minna välja ning lasta endas pesitsev väike kuradike välja. Pange tähele, et koju jõudes võivad teid oodata mõned üsna vihased inimesed. See poleks teil esimene kord!

SEPTEMBER Mõni teist on veel paar nädalat mässaja. Ülejäänud on tõenäoliselt liiga väsinud igasugustest sellistest ilmingutest. Stress võib panna teid röögatama esimese inimese peale, kes teie poole teie meelest vale pilguga vaatab. Teete nii käitudes vea ja töötate lõpuks iseendale vastu. Püüdke mitte valet inimest vihastada. Töö- ja perekohustused võivad võtta suurema osa teie ajast, eriti kui muudate oma karjäärisuunda. Olge tänulik, et teil on tööd! Hiljem saate lõbutseda.

OKTOOBER Selle kuu alguses on teil mõtted selged ja vahedad ning jagate neid innukalt teiste inimestega. Kui olete teistele näidanud, kui innukas ja intelligentne olete, jätkate mõningase lihtsusega oma edu. Ligikaudu kuu keskel võivad Skorpioni ja Amburi piiripäevadel sündinud oodata häid uudiseid, kuna teie kõigi jaoks asjad sujuvad. Võimalik, et suudate kogemata välja vihastada vale inimese, tõenäoliselt kellegi võimuka inimese. See pole teile küll mingis mõttes vajalik ega hea, aga ärge muretsege, kuu lõpuks peaksid kõik probleemid lahenduse leidma ja asjad korda saama.

NOVEMBER Asjad näevad päris head välja. Mõni teist võib leida, et on nüüd eriti jõuline ja dünaamiline. Liigute edasi justkui võluväel ja kõik sujub. See võib teis tekitada peaaegu tunde, et oletegi kogu aeg särav, osav ja naljakas. Teid võib see seisund segadusse ajada, kui te ei tunne, et teie tavapärane teravmeelne tegur kuskil välja ei löö.

DETSEMBER Olete vaimukas, särav ja võluv just oma sünnipäeval. Inimesed peavad teid eriti dünaamiliseks ja võib-olla ka enesekindlaks. Olete suurema osa kuust õnnelik ja heas tujus. Mõni teist naudib õnnejada ja kõik näib sujuvat. Samuti võiksite luua erilise sideme vanema inimese või kellegi autoriteediga, kuid ärgem rääkigem praegu teie maitsest veidruste vastu. Pidage lihtsalt häid pühi!