Jäära sodiaagimärk algab 21. märtsil ja kestab 20. aprillini. Kolmest tulemärgist (Jäär, Lõvi ja Ambur) on Jääral kõige rohkem energiat, kõige intensiivsem intuitiivne jõud ning suurim tahe tegutseda ja õnnestuda. Jäär armastab inimestele rõõmu pakkuda, ootamata midagi vastutasuks. Jääradele meeldib näha, kuidas keegi naudib nende kingitusi, naeratust, seltskonda või hoolimist. Jäärad on hämmastavad sõbrad. Kindlasti on kõigil Jäära märgis sündinutel keelel küsimus, kas 2021. aasta on nende jaoks õnnelik aasta?

2021. aasta on hea ja edukas aasta, mis üllatab eriti nende lähedasi, kes pole seni Jäära hinnanud. Aasta 2021 osutub sotsiaalseks aastaks, mil pääsete möödunud aasta isolatsioonist, milles olete olnud. Kõik tõkked kaovad teie teelt ja teie vaim on vaba kõigist piirangutest. Teil on piiramatult võimalusi oma isiklike või ametialaste oskuste arendamiseks.

Millised kuud ja päevad on 2021. aastal Jäära jaoks õnnelikud? Jäärade aasta parimad kuud on kevadkuud: märts ja aprill, aga ka november. 2021. aasta õnnepäevad on teisipäevad ja neljapäevad, mil Jäär saab edukalt jätkata mis tahes tegevust. Aastal 2021 võtavad Jäära märgi inimesed oma elus lõpuks vastu mõned olulised otsused, mida seni on edasi lükanud.

Saturn ja Jupiter tegutsevad Jäära kasuks, võimaldades neil alustada asjadega, mis on neile pikas perspektiivis kasulikud. Ajavahemikus 15. juuli kuni 19. detsember asub Chiron Jääras ning annab neile võimaluse taasavastada ja taastada oma tegutsemisjulgus, võidelda iseenda eest ja julgeda saada seda, mida nad ihaldavad.

Märts ja aprill on Jääradele erilised. Eriti nende jaoks, kelle sünnipäev on 21. märtsi ja 19. aprilli vahel, neid ootavad uued võimalused end tõestada  kas septembri lõpus või oktoobri alguse paiku. Sellel ajal sõlmitud suhted üldiselt rikastavad ja laiendavad teie elu.

RAHA Teie kohustus pere ja leibkonna ees on see koht, kus praegu võivad tekkida teie suurimad rahalised kulutused. Mõned Jäärad võivad olla ostnud näiteks maad või uue kinnisvara ja neil on seetõttu igakuised täiendavad väljaminekud.

Aga kui teete kõvasti tööd ja planeerite oma investeeringuid veebruarist märtsi alguseni, võite sellest kergelt välja tulla. Alates septembrist võib partnerlus teile rahalist kasu tuua.

ARMASTUS Kas vallaline Jäär leiab armastuse aastal 2021? Üldiselt on 2021. aasta Jäära tähtkujus sündinud inimeste vastu armulik ja paljusid ootab ees õnnelik armastus. Jäär on alati uuteks põnevateks kogemusteks valmis ning tänavu muudab soodne seis Jupiteriga teid tavapärasest veelgi enesekindlamaks ja julgemaks. Seetõttu võite armuda suurema entusiasmiga.

Kas Jäär abiellub 2021. aastal? Jäärad ei taha enam oodata, ei vaja enam muid kinnitusi, kui nende elus toimuvad sündmused veenavad neid selles, et nad on leidnud inimese, kellega tahavad veeta kogu ülejäänud elu. Kui nad pole veel suhtes, võivad Jäärad leida kellegi erilise ja ilma ühegi kahtluseta leiavad nad, et see on õige hetk suure sammu astumiseks. Aasta alguses domineerivad isiklikud mured, kuid augustist alates teie südameasjad paranevad. Septembri viimasel nädalal kolivad 4 planeeti teie suhete sektorisse. Sellest ajast alates võite eeldada, et teistelt inimestelt tuleb teie jaoks oluline abi. Kui otsite kaaslast, siis reisige või otsige sellise inimese leidmiseks oma tavapärasest asukohast eemal. Mõni päev enne ja pärast päikesevarjutust 14. oktoobril on teie jaoks eriline tähendus.

KARJÄÄR: Mis töö peaks Jäär valima? Võite saada uue, teid stimuleeriva töö, mis muudab teid lähedasemaks inimestega, kes mõtlevad teiega sarnaselt. Jäärad on mures oma elukutset puudutava poole pärast. Nad peavad valima, kas nad tahavad jääda lihtsateks töötajateks või julgevad oma äri alustada, kaudselt ka ise nii teiste ülemuseks saades.

Karjäär võtab nüüd suurema osa teie ajast ja te soovite pingutada juba aasta algusest peale. Mõned Jäärad võiksid alustada uue tööga. Kui selles valdkonnas muudatusi teha, on selleks tõenäoliselt soodsaim aeg aprilli lõpust kuni maini 2021.

Kuidas läheb Jääral tööelus 2021. aastal? Võite saada kasu varem tehtud tööst või hinnata ümber oma ametialase suuna seoses sellega, mida te oma karjääris tegelikult tahate. Olge vastutustundlik, ärge sundige asju peale, karjääris edasiliikumine võib olla tülikas.  See juhtub Saturni tõttu, millel on teistmoodi tasustamise kriteeriumid.

TERVIS: Kas Jäär on 2021. aastal tervislik? Paljud Jäärad kipuvad võtma endale kaks töökohta, mille põhjuseks on soov saada rohkem raha. Kuid hoiatuseks kõigile töörabajatele, et ületöötamise ja pinge tõttu tekkivaid tervisehäireid aastatel 2020–2021 on hiljem raske või võimatu parandada. Märtsis ja juulis võiksite proovida oma tervist turgutada, eriti oleks vaja vaadata üle oma toitumisharjumused ja vajadusel need tervislikumaks muuta.

Samuti olete õnnetustele vastuvõtlik ja aldis 2021. aasta aprilli lõpus ja mai alguses ning pidage meeles, et kiirustades ja rutuga tehtud toimingud võivad tekitada sellel ajajärgul teile vigastusi.

Mida peaks Jäär sööma aastal 2021? Aastal 2021 armastab Jäär vürtse ja värskeid taimi ega suuda soojale toidule vastu panna. Sel aastal on Jäära toidus soovitav kasutada aromaatseid koostisosi sisaldavaid tervislikke toite. Lemmikmaitsed: sidrun, piparmündilehed ja kaneel.

Jäär mees – 2021. aasta prognoos

Teie ülevoolav ambitsioon jõuab punkti, kus jälgite kõiki, kes võiksid juhtpositsiooni võtta. Aasta alguses on teie finantselu stabiilne ja edukas. Olge siiski ettevaatlik, sest tuul pöördub ja peate võib-olla oma plaane muutma. See tähendab, et teil on rohkem rahalisi väljaminekuid. Teie vabadusevajadust hinnatakse enam-vähem, kuid olge ettevaatlik ja ärge lükake seni tegemata asju liiga kaugesse tulevikku, sest võite selle tulemusel kannatada saada.

Peate leidma õige tasakaalu töö ja isikliku elu vahel. Armastuses hülgate oma “jahimehe” poole, andes vabad käed oma partnerile, kes nagu õrnust täis ämblik punub teie ümber ämblikuvõrgu, püüdes teid emotsionaalselt siduda ja kinni hoida. Olge ettevaatlik ja ärge purustage seda ämblikuvõrku, sest teie partner on väga armukade.

 Jäär naine – 2021. aasta prognoos

Annate oma partnerile natuke rohkem “vabadust”, kes hindab teie žesti. Tahaksite, et saaksite alustada uut tegevust, kuid hirm proovida uusi asju oma elus, hoiab teid tagasi. Sellel pole midagi pistmist kaotushirmuga, vaid hirmuga ohverdada.

Vastupidiselt tavapärasele harjumusele igal juhul oma positsiooni hoida, olete diplomaatiline ja vajadusel suurepärane vahendaja.

Armastuses on teil ülevoolav kujutlusvõime, eriti mis puudutab teie partnerit. Vürtsitate elu magamistoas ja võtate initsiatiivi sel aastal sagedamini enda peale, mis teeb teie partnerile rõõmu. Kui aga teki all olevad kaisutused on läbi, ei ole te üks neist, kes tunneb rõõmu õrnadest žestidest. Selline suhtumine võib teie partnerile pettumust valmistada, kuid aja möödudes nõustute neid intiimseid hetki pikendama.

2021. aasta horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Tõenäoliselt olete sel kuul endaga rahul. Ma ei räägi mingi pealiskaudse uusaastalubaduse tegemisest kehakaalu langetamise või suitsetamisest loobumise kohta, nagu kõik teised praegu teevad.

Süvenete põhjalikult, tegelete probleemidega ja loodetavasti lasete ebavajalikul oma elus minna. Peeglisse vaatamise ohtlikkus seisneb selles, et võite armuda pilti, mis teile sealt vastu vaatab. Lihtsalt olge ettevaatlik, et sellest väikesest peeglisse vaatamisest ei saaks reisi “maailm keerleb minu ümber” või enesehaletsemispidu. Pidage meeles, et see on hea ja muutuste jaoks vajalik.

VEEBRUAR Paljud teist võivad sattuda olukorda, kus võite proovida autoriteedi saavutamiseks plusspunkte koguda ja seda kõike alati mitte ausal teel. Ükskõik, mis juhtub, olete veetlev ja veedate mõnusalt aega. Pere- ja karjäärikohustuste vahel pole teil tõenäoliselt palju aega seltsieluks. Kuid teie raske töö ja kiire reageerimine erinevatele olukordadele peaksid end ära tasuma.

MÄRTS See kuu on teie jaoks lihtsalt selline tavaline ja harjumuspärane ning rutiinne. Võib juhtuda, et täidate oma aega mõttetute tegevustega, mis teile mingit kasu ei too.

Need teist, kes on sündinud Jäära viimases osas, lummavad kõiki enda ümber. Teid võib tabada idealistlik mõtteviis ning kipute seetõttu inimesi ning olukordi enda ümber idealiseerima, kuid kui ootate rahulikult paar nädalat, siis see seisund kindlasti möödub.

APRILL Teie õnn ei saaks parem olla. Olete täis helgeid ideid ja võiksite tõesti edasi liikuda ning oma ambitsioonidega palju läbimurdeid teha. Võite leida ootamatut abi mehelt või mehiselt naiselt. Neptuun võib sind vaimselt väga. Teie unistused ja kujutlusvõime vallanduvad.

MAI See peaks olema üsna vaikne kuu, kuid teades teid, pole ükski kuu tegelikult nii vaikne! Kuu algusest kuni kuu keskpaigani suudate kõiki enda ümber võluda. Kuu keskpaigast kuu lõpuni on mõni päev, mil olete eriti enesekindel ja dünaamiline.

JUUNI Mõni teist leiab ilmselt, et teie kujutlusvõime on pöörane, eriti kuu viimasel poolel. Teile kõigile on juunikuu oma tõusude ja mõõnadega, kuid tõusud ja mõõnad võivad olla lõbusad, kui käitute sel ajal õigesti! Ilmselt alustate juunit toredalt ja lihtsalt. Teile meeldib suhelda nii palju, et võiksite minna oma vanematele külla, keda te pole ammu näinud. Pärast seda on teil nii vaimne kui ka füüsiline energiapuhang. Millalgi pärast kuu keskpaiku võiksite olla millegi romantilise meeleolus.

 JUULI Kalade  ja Jäära üleminekuajal sündinud on kindlad ja suudavad kõik oma ideed teistele levitada. Kuulikindlad vestid on teie ümberolijate jaoks hädavajalikud. Millegi täitmine võib olla keeruline. Võimalik, et tunnete end elu sohu vajununa, kuid võite oma probleemide lahendamiseks kasutada ka oma kujutlusvõimet või lihtsalt petate ennast, ma ei oska öelda, kumb. Ärge muretsege! Kõik peaksid end kuu lõpuks paremini tundma!

AUGUST Enamikul teie hulgast lähevad asjad hästi. Kõik peaks minema sujuvalt, inimestel on teiega lihtne rääkida ja saate lõõgastuda ning nautida. Kuid kuu keskpaigaks võib see vana Jäära temperament kontrolli alt väljuda ja mõned teist, eriti Sõnni üleminekupäevadel sündinutel, võib see eriti rängalt avalduda. Keegi ei taha seda näha. Silme ette võite manada pildi  sellest, kuidas seisate silmitsi, kuidas tohutu kaheaastane laps jonnib ja loobib pahameelest asjadega, mis kätte satuvad. Piisavalt öeldud?

SEPTEMBER Võite alustada kuud vale jalaga! Oma tunnete väljendamine on okei, kuid mitte kõik ei taha kuulda teie ego igast väikesest verevalumist. Mõnel Jäära ja Sõnni märgi üleminekupäevade ajal sündinul võib olla probleeme elus edasiliikumisega ja minapildiga.

Jäära ja Kalade märgi üleminekupäevadel sündinud Jääradel võib olla mõni päev hea tuju, kuid suhteprobleemid võivad selle ära rikkuda. Peate pidama läbirääkimisi, eriti kui soovite head tulemust mistahes probleemide lahendamisel.

OKTOOBER Teie jaoks on oluline märksõna “vastuseis”. Kui rammite takistust pea ees, on teil ainult valu peas ja tagumik troppis. Kalade ja Jäära üleminekupäevadel sündinud Jäärad võivad asju paremaks muuta, kuid selle tegemiseks peavad nad võib-olla võtma suuri riske. Pidage meeles, et te ei saa alati seda, mida soovite, kuid võite lihtsalt leida, et vajate seda, mida vajate. Sõnni tipupäevade ajal sündinutel võib esile kerkida mõni pereprobleem, mis on jätkuv ja kestev. Tegelege nendega kohe.

NOVEMBER Enamikul teist on asjad sel kuul paremad. Teil võib endiselt olla probleeme inimestega suhtlemisel. Ümbritsevad inimesed ei pruugi teie suhtumist omaks võtta ega mõista. Aga ärge muretsege, kuu lõpuks peaks teil olema juba parem tuju. Kui olete sündinud Kalade ja Jäära üleminekupäevadel, on võimalus, et olete lõdvestunud ja võluv. Enamik teist on jutukad, nii et need teie seast, kes pole kogu oma perekonda välja suutnud vihastada, võivad õhtusöögilaua ääres põnevusega vestelda.

DETSEMBER Mõni teist võib sel kuul olla pahane, tõenäoliselt mõjuval põhjusel, kuid enamus teist on pühadeks heas tujus. Need inimesed, kes on sündinud Kalade ja Jäära märgi üleminekuajal, neile algab kuu väga hea tujuga. Olete armas ja võluv, nii et kui otsite tööd või tahate lihtsalt “õnne leida”, on teil selles edukuse tõenäosus suur. Jäära ja Sõnni piiripäevade ajal sündinud Jäärad peaksid samuti olema lõbusad ja nautima saabuvaid pühi nalja ja naeruga.