Kaalud on sodiaagiringil seitsmes märk. See algab 23. septembril ja lõpeb 22. oktoobril. Veenuse juhitavad Kaalude inimesed on rahu, ilu ja harmoonia pooldajad. Nad on sodiaagi suured diplomaadid sisemise impulsi tõttu tasakaalu luua, mis on nende olemise põhiolemus.

Kas 2021. aasta on Kaaludele õnnelik aasta? Aasta 2021 on väga õnnelik, edu uksed on laialt avatud ning edasijõudmise, laienemise ja prestiiži suurenemise võimalused võivad tekkida igal hetkel.
Millised kuud ja päevad on 2021. aastal Kaaludel õnnelikud? Märtsis ja aprillis väheneb surve, koostöö paraneb, võivad esineda projektid, mis hõlmavad rühmi, auditooriumi, avalikkust ning teile meeldib populaarsus ja tugi. Aasta teisel poolel on teil raha hankimisega raskusi või kulutate seda kiiremini, kui seda juurde tekib. Olge ettevaatlik, eriti 2021. aasta augustis ja detsembris!

2021 on isikliku arengu ja vaimse klassifikatsiooni aasta. Jätkate oma sõprade ringis populaarsust. Armastuses on teil palju võimalusi, kuid enne kellegagi suhtesse astumist veenduge, et valiksite mõistlikult. Merkuuri tagasimineku ajal (27. september – 18. oktoober 2021) võib töö ja õppimise, tundide ja õppimisega seotud aspektid veidi keeruliseks muutuda.

RAHA: Mis toimub Kaalude tööelus 2021. aastal? See aasta võib olla suurepärane aeg oma positsiooni kindlustamiseks ning mõne teie jaoks olulise projekti käivitamiseks või jätkamiseks. Samuti võite loota oma intuitsioonile, et otsustada, millise tee peaksite valima. Tõenäoliselt saate uusi tööpakkumisi. Analüüsige hoolikalt ja valige töö, mis teile südamelähedasem on.

Kaalud, kes tegutsevad äritegevuses iseseisvalt või koostöös, saavad ka palju võimalusi. Sel aastal ei viita miski suurematele probleemidele, kuid pidage meeles mai-juuni perioodi, mil oleke mõistlik rahaga ettevaatlik olla.

Alates septembri lõpust võib teie rahavoog suureneda. See võib jätkuda sellest hetkest ja minna paremaks detsembri lõpuni.

ARMASTUS: Kas vallalised Kaalud abielluvad 2021. aastal? Aasta 2021 näib Kaaludel olevat armastuses rikkalik ja täiuslik abieluaasta. Aastal 2021 soovitame teil rohkem suhelda armastatud inimesega. Kas vallalised Kaalud leiavad armastuse aastal 2021? Üksikud Kaalud võrgutavad ja ahvatlevad; nad on keset lahingut oma identiteediga ja püüavad oma sügava reaalsusega uuesti ühendust leida.

Suhtes peate olema kindel, et teid armastatakse selle pärast, kes te olete, mitte selle pärast, kuidas te välja näete. Olge ettevaatlik, vastasel juhul võib Amori nool teid 2021. aastal tabada! Teisi inimesi võivad tabada jaanuaris ja aprilli keskpaigast mai keskpaigani üsna palju väljakutseid. Leiate, et just partnerluste kaudu saate kasu ka veebruaris ja märtsis.

KARJÄÄR: See on sel aastal suur väljakutse, kuna Saturn jõuab teie horoskoobis sellesse ossa. Võite tunda, et teie valikuid piiravad mõned asjaolud elus, näiteks kvalifikatsiooni puudumine, vanus või isegi teie elukoht.

Märtsi alguses tehtud otsus võib teie jaoks võimalusi paremaks muuta ja võite isegi enne aasta lõppu kolida, kui see on üks teie praegustest  komistuskividest.

TERVIS: Mai ja august 2021 on kaks võimalikku kuud,  mil teie elujõulisuse kahaneb. Kui teie elu tasakaalust välja läheb, kaldute rohkem terviseprobleemide käes kannatama ja mõlemad kuud võivad teid seeläbi negatiivselt mõjutada.

Mida peaksid Kaalud sööma aastal 2021? Aastal 2021 toimib Kaaludel kõige paremini valgurikka, vähese rasva-, suhkru- ja kihisevate toodete dieet. Nad peaksid sööma rohkem grillitud kala, mereande ja kodulinde (harva võivad nad süüa ka sealiha või veiseliha), kooritud juustu, jogurtit, värskeid puu- ja köögivilju, salatit, leiba ja täisteratooteid.

 2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Teil pole sel kuul suhtlemisega probleeme. Enamik teist on tuntud oma vestlusoskuste poolest – teisisõnu, klapite kõigiga. Asi, mis võib teie puhul tunduda tavapärasest erinev, on see, kuidas te olete jõulisem, dünaamilisem, ennast kehtestavam. Ärge pöörake tähelepanu lähedastele, kes võivad teid sel kuul liiga intensiivseks nimetada. Nad on lihtsalt vihased, sest tõenäoliselt ei saa nad teist mööda käia nii, nagu tavaliselt. Kõigile teistele tundub see Kaalude ajutine enesekindlus ilmselt väga seksikas.

VEEBRUAR Tõenäoliselt veedab enamik teist kuu nii, nagu tavaliselt aega veedate – võludes kõiki ümbritsevaid. Võimalik, et satute kellegagi veidi naginasse, kuid tõenäoliselt tunnete end hästi, kui sellele inimesele kõik ära saate öelda. Teie, Kaalude märgi alguses sündinud, keskendute väga oma tööle. Keegi teist ​​võib lasta sellel segada oma sotsiaalset elu. Kuid teid tundes ei kujuta ette, et midagi võiks teie head olemist takistada.

MÄRTS Pole midagi kurvemat kui Kaalud, kellel pole selget sihti silme ees. Kahjuks sel kuul võib paljusid Kaalusid tabada ajutine peataolek ja eksinu tunne. Mõnda teist õnnistatakse endiselt ülihea kujutlusvõimega, mis aitab teil oma eesmärkide ja ambitsioonideni jõuda, aga teistel tuleb kuu keskel vaidlusi ja vastasseise vältida. Teil kõigil tuleb lihtsalt järgmise kuuni peitu minna.

APRILL Võite sel kuul teha palju asju. Teisisõnu, kui kasutate mingit võimalust, proovige mitte veenda ennast, et olete valesti valinud, enne kui näete, kuidas see toimib. Ja kui midagi lähebki valesti, siis ärge peatuge sellel, mis oleks võinud olla, kui oleksite otsustanud minna ainult muus suunas. Kas mõiste „iseenesest täituv ennustus” on teile tuttav ja kõnetab teid? Lõppkokkuvõttes saab teil kõik korda, kui jääte positiivseks.

MAI Olete sel kuul nagu väike kohmetu tuul. Ümbritsevad inimesed näevad teid kui rahateenijat, kel on palju jõudu ja vastupidavust. Teie meel on terav ja selge ning kogu selle energia olemasolul suudate isegi mõne olulise otsuse langetada. Kui teete selle õigel ajal, on see tõenäoliselt hea. Kui otsustate minna mingile tähistamisele, olge lihtsalt ettevaatlik, et te ei ütleks midagi valesti. Isegi kui juhtute seda tegema, ärge muretsege, leiate niikuinii sellest väljapääsu.

JUUNI Noh, tundub, et ülemusele meele järele olemine ja kõigi ümbritsevate vanainimestega lobisemine on lõpuks ära tasunud! Leiate abi mõnelt vanemalt inimeselt või mõnelt ametivõimu esindajalt. See abivahend aitab teil tõesti oma elu ambitsioone realiseerida. Selle küpse “kindla inimesega” on ka võimalus luua eriline suhe, nii et näib, et peate võib-olla nende kingituste eest vastutasuks midagi välja andma. Võib-olla saate selle inimese niiöelda tagavaraks hoida ja suhelda temaga platooniliselt, kuni ta saab teid õigel hetkel aidata.

JUULI Kui olete sündinud Neitsi ja Kaalude üleminekupäevade ajal, olete terve kuu dünaamiline, osav ja armas. Need, kes on Kaalude märgis hiljem sündinud (umbes 7. oktoobril ja pärast seda), peavad vist lihtsalt poksikotti taguma minema. Võite tunda, et kõik teie elus on kuu esimesel poolel täielik pidurite kriginal seiskumine. Probleemidest pääsemiseks võivad nii mõnedki tõenäoliselt veeta palju aega purjus olekus ringi kolades. Kuu lõpuks peaks kõik olema jälle lihtsalt roosiline ja korras.

AUGUST Enamikul teist on kuu alguses hea tuju. Olete jutukad, mõni teist on energiline ja muidugi suudate võluda kõiki enda ümber – aga see pole midagi uut! Kuu lõpus võite näha, kuidas asjad hakkavad  viltu vedama. Teil võib tekkida kiuslik tuju ja jätate ümbritsevatele inimestele, eriti vanematele inimestele, endast väga halva mulje. Kui olete sündinud Skorpioni märgi üleminekupäevadel, siis see ei käi õnneks teie kohta, nii et ärge muretsege selle pärast.

SEPTEMBER Sel kuul olete võluvad, säravad ja armsad. See pole üllatav, sest olete kõigi lemmik peokülaline sellisena nagu te olete. Need, kes on sündinud Neitsi ja Kaalude märgi üleminekupäevade lähedal, on eriti köitvad ja teile meeldib olla rambivalguses.

Mõni inimene võib öelda, et olete tähelepanu järele hull, kuid nad on lihtsalt kadedad. Kui olete sündinud Kaalude ja Skorpioni üleminukupäevade lähedal, võite tunda, nagu miski poleks õige ja kõike, mida proovite teha, on raskem lõpule viia. Noh, teil oleks justkui õigus, aga see läheb õnneks lõpuks mööda.

OKTOOBER See pole mitte ainult suurepärane aeg pidude pidamiseks, vaid olete ka eriti vaimukas, võluv ja geniaalne. Asjad peaksid kuu esimesel poolel enamikul teist üsna hästi minema, aga kui juhtute olema sündinud Kaalude ja Skorpioni üleminekupäevade lähedal, siis olete põhimõtteliselt löödud. Kuid ei maksa liialt muretseda. Asjad paranevad kõigi jaoks pärast kuu keskpaika. Neitsi üleminekupäevadel sündinud suudavad teha häid karjäärivalikuid ja saavad otsida oma teele jäävat õnnejada. 

NOVEMBER Sel kuul ei toimu eriti midagi ja saate innukalt jagada oma ideid kõigiga. Olete väga armas, väga võluv ja väga jutukas. Kõlab nagu teie elulugu, kas pole? Mõned inimesed võivad mind süüdistada kallutatuse näitamises, kuid kõik teavad nagunii, et Kaalude inimesed on väga armsad. Välja arvatud juhul, kui olete juhtumisi seda tüüpi, kelle jaoks kehtib kaks sõna  äärmuslik muutumine.

DETSEMBER Olete armas, vaimukas ja valmis sel kuul pühadeaega nautima! Neil, kes on sündinud Neitsi ja Kaalude üleminekupäevadel, võib siin ja seal olla mõni päev, kui sooviksite et asjad sujuksid teie soovide järgi ja oleks vähem probleeme. Kuid suudate leida sellistest olukordadest väljapääsu. Mõnel teist võib olla õnnejada, tundub, et iga teie tehtud otsus on õige. Skorpioni ja Kaalude üleminekupäevadel sündinutel võib olla keeruline aeg. Võib tunduda, nagu oleksite suur korstna otsa kinni jäänud jõuluvana. Eirake seda tunnet lihtsalt ja pidage häid jõule!

Kaalud mees – 2021. aasta prognoos

Mõnikord eitate teiste seksuaalsusele ja vaimule omistatud tähendust. Olete loomulikult tähelepanelikum sümbolite suhtes. Te käitute impulsiivselt nagu tahaksite end millestki vabastada. Teid juhib subjektiivne taju ja hinnang. Teil on spontaanne ja impulsiivne olemus. Väärtuste segiajamise oht on seega olemas. Te ei esita küsimusi oma käitumise ega iseloomu kohta. Teate äärmiselt selgelt, et ego saab enda unarusse jätmise kaudu seda, mida soovib või himustab. Võite kõhklemata kasutada oma loovust ja kogemusi projektide elluviimiseks, mis võivad olla väga kasulikud.

Kaalud naine – 2021. aasta prognoos

Teie tegevus on korvamatu, instinktiivne, teie ja teiste vahel võnkuv. Teil on subjektiivne viis asjade katsetamiseks ja objektiivsust eirates ühendate need faktid oma tunnetega. Teil võib puudu jääda enesekindlusest, kuid võite olla väga suuremeelne. Teil on olemas ka autoriteetsed kalduvused ja võib juhtuda, et teil jääb vajaka tolerantsusest.

Peate õppima ennast mitte hävitama, võib-olla lihtsalt öeldes “ei!” sagedamini ja hoolitsema ainult iseenda eest. Isekuse saab asendada kõige puhtama altruismiga, selles mõttes, et üks osa teist, isekas, kompenseerib teise osa, mis on täiesti vastupidine. See võib tekitada segadust ja arusaamatusi. Võite tunda pettumust ja depressiooni, sest teil puudub optimistlik vaatenurk, kuid teatud ettevaatus on vajalik. Sel aastal aitab lisatöö teie rahalist olukorda parandada.