Kaksikud on astroloogias kolmas märk. See algab 22. mail ja lõpeb 21. juunil. Kaksikud on maskuliinne, õhuline, duaalne, intellektuaalne märk, mida juhib Merkuur. Kaksikute rahval on muljetavaldav intellektuaalne võimekus, suhtlemislihtsus ja nad osutuvad suhtlemises väga osavaks.

Kas 2021. aasta on Kaksikutele õnnelik aasta? 2021. aasta on õnnelik aasta, mis kuulutab neile õnnelikku pereelu, visa lähenemist kõikidele eesmärkidele ja unistustele ning vajadust professionaalselt areneda.

Millised kuud ja päevad on Kaksikutel 2021. aastal õnnelikud? Ausalt öeldes ei saa see olema kerge aasta, kuid see pakub Kaksikutele palju rahulolu ning august ja september on parimad kuud, et õnnestuks lõpule viia kõik, mida plaanite teha. Aastal 2021 võimaldab uudishimu leida karjäärivõimaluse, mida te pole kunagi varem kaalunud, ning mis stimuleerib teid intellektuaalselt.

Merkuur on ajavahemikus 29. mai – 22. juuni tagasi ja planeedid soovitavad teil väga hoolikalt pöörata tähelepanu kõigele, mis hõlmab lepinguid.

Vallalisel Kaksikul on võimalus kohtuda armastatuga reisides. Reisil olles võite kohtuda mõne erilise inimesega või vaatate oma partnerit uues valguses.

Kaksikute isiklikud võimalused: Veenus toob 2021. aastal palju võimalusi. Veenus juhib raha, armastust, suhteid ja ka seda, mida te kõige rohkem hindate, ja kuna need on elu põhiosad, saab neid kogu selle aja jooksul parandada.

RAHA: Mõni aprillist juunini langetatud otsus näitab ära, kas elate oma eelarve piires või laristate selle kohe maha.

Veenuse retrofaasis võib teil tekkida vajadus võlga võtta. Mõningad  rahaküsimused võivad laheneda ja teid võib saata väike rahaline edu, kuid alles selle aasta lõpus.

ARMASTUS: Kas Kaksikud abielluvad 2021. aastal? Olete otsustavam kui kunagi varem luua pikaajalised suhted armastatud inimese kõrval. Ehkki läbisite armusuhetes tõuse ja mõõnu, hoolitsete selle eest, et te ei satuks stressiolukordadesse. Parim kuu abiellumiseks on mai ja juuli.

Kas vallaline Kaksik leiab armastuse aastal 2021? Üksik Kaksik kipub flirtima vasakule ja paremale. Varsti ilmub vallaliste Kaksikute ellu eriline inimene. Veenus näitab taas oma mõju ning isiklikud ja armusuhted võivad mais ja juunis muutuda.

Samuti võite kohtuda paljude oluliste inimestega kogu Veenuse viibimise aja, kui kohtate endaga sarnase vaimse lainepikkusega inimesi. Vanad probleemid ja järjekindel vigade otsimine võivad augustis-septembris teie suhtes harmooniat mõjutada. Alates septembri lõpust algab partnerluses paranemisperiood ja suhe muutub taas harmoonilisemaks.

KARJÄÄR: Milline on Kaksikute tööelu 2021. aastal? Finantsolukorda iseloomustab arvukalt võimalusi. Tööalane võimalus avaneb 2021. aasta märtsis. Need, kes otsustavad töötada valdkondades, milles nad osutuvad andekaks, võivad saada suure vaimse eneseteostuse osaliseks ja teenida sellega palju raha. Koostöö teistega paraneb ka alates septembrist.

Veenus võib siin aidata ainult siis, kui soovite suuremat palka ja teile öeldakse ära, siis võivad muutused toimuda mais ja juunis. Need, kes on sündinud 21.–28. mail, võivad otsustada, et muudavad täielikult oma senist elu, minnes täiesti  uude valdkonda alates märtsi lõpust.

1–7. mail sündinuil on kõige parem otsida tööd looval või kunstilisel alal.

TERVIS: Juunis sündinud Kaksikute jaoks võib kurk olla nõrk piirkond. Olge teadlik sellest, et kui oma tõelised tunded alla surute ja neid ei avalda, aitab see kurguprobleemidele kaasa. Kui Veenus on teie märgis, jälgige, kuidas te oma emotsioone teistele inimestele väljendate.  
Neile, kes kannatavad hingamis- või bronhiaalhaiguste käes, võib osutuda kriitiliseks aeg 10. augustist 2. septembrini 2021.

Mida peaksid Kaksikud 2021. aastal sööma? Mida Kaksikud peaksid sööma: ploome, apelsine, greipe, viinamarju, vaarikaid, õunu, salatit, lillkapsast, spinatit, porgandit, sellerit, rohelisi ube, tomatit, jogurtit, mandleid, küüslauku ja ingverit. Vältige kohvi, kartulit, redist, hallitusjuuste ja rafineeritud suhkruga maiustusi.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Teil on oma karjääri ja elu ambitsioonidega seoses väga värskeid ja ainulaadseid ideid. Mõni inimene võib nimetada neid teie uusi kontseptsioone veidraks, aga see poleks esimene kord. Pidage vaid meeles, et tavaliselt massid pilkavad kõiki geeniusi. Teel selle eesmärgi saavutamiseni võite te teel ootamatut abi saada. Kui otsite kedagi noort ja atraktiivset, kes teid edukuse teele tõstaks, mõelge uuesti. See abi tuleb tõenäoliselt siiski kelleltki vanemalt, aga ma arvan, et kui te pole liiga valiv.

VEEBRUAR Kuu algus on üsna rahulik ja lihtne. Kui teil juhtub olema vaba päev, võiksite lihtsalt minna ja istuda kuskil lõkke ääres ja vaadata, kuidas suits taevasse tõuseb. Pärast seda olete tõenäoliselt väga jõuline ja dünaamiline.

Kuid sõbrapäevaks võib tekkida oht, et inimesed võivad teid valesti kohelda, nii et sel juhul on kõige parem ilmselt endale kindlaks jääda ja asjad korda ajada. Kuu lõpuks võiksite rohkem väljas viibida, et otsida midagi enda jaoks ebatavalist või huvitavat.

MÄRTS Sel kuul pole teie jaoks midagi olulist toimumas. Kuu esimesel nädalal avastate ennast tõenäoliselt ringi jooksmas nagu oleksite väike pisike tornaado. Olete eriti võluv, nii et see võib olla teie jaoks hea aeg rahu teha kõigi nende inimestega, keda hiljuti vihastanud olete.

Siis hakkavad aga asjad tasapisi allamäge minema ja kuu lõppedes on teil tõenäoliselt kiuslik tuju ja te võite seetõttu näiteks oma vanematega sattuda vastikusse sõnelusse või konflikti.

APRILL Veiderdamine võib teile sellel kuul isegi kasuks tulla. Te poleks ilmselt arvanud, et see võib kunagi kasulikuks osutuda. Mõjutate teisi oma “ebatavaliste ideedega”, eriti mis puudutab teie karjääri. Võite soovida oma välimuses muutusi teha, kuid samas ei pruugi te soovida oma senist täiuslikkust rikkuda. Proovige sel kuul endale natuke aega võtta. Aeg vaikseks järelemõtlemiseks, aeg, mil te ei räägi kellegagi, aeg lihtsalt istuda üksi ja lasta uutel ideedel endasse imbuda.

MAI See on enamiku inimeste jaoks väga lustakas kuu, kuid mõnel teist võib tekkida soov näidata mõnele autoriteetsele isikule täpselt kätte see koht, kuhu ta kuulub. See pole muidugi eriti hea idee. Võib-olla vajate seda inimest hiljem ja praegune võimuvõitlus võib teile tulevikus tagasilööke tähendada. Kui seda mitte arvestada, võib teid ees oodata üsna hea kuu. Olete dünaamiline ja energiline ning suudate oma ideedega teisigi kaasa tõmmata.

JUUNI Kui te sünnipäevatordil küünlaid puhute, võtke aega, et vaadata, kus olete käinud ja mida olete viimase ajaga saavutanud sel aastal. See on uue tsükli algus ja kui jääte piisavalt kauaks vaikseks, võib õigel ajal avaneda aken ja teil võib olla võimalik saada tuleviku kohta teadmisi.

JUULI Karjäärivõimalused võivad olla silmapiiril, kuid peate võib-olla maha viskama mõne üleliigse pagasi, st selle suhte, mis on olnud teile kurnav, kuid mida te pole seni suutnud ära lõpetada. Kui suudate loobuda oma aja ära elanud suhtest, võite saavutada oma elus edu ja teid ootavad ees õnnestumised. Ülejäänud kuu veedate ringi sebides, lõbutsedes! Tehke seda!

AUGUST Teil võib tekkida kuri soov olla sellel kuul „paha poiss“. See võib olla tõeline probleem, eriti kui olete naine. Kui oleksite Kaljukits või Neitsi, võiksite võidelda oma vastutustunde ja vabaduse vajaduse vastu. Tõenäoliselt lõppeb see sellega, et te ei teegi midagi, sest see tundub liiga ajamahukana või tülikana teie jaoks ja elate oma rutiinset elu edasi. Mõnele teist võib ikkagi tunduda, nagu peaksite tööalase edu eest loobuma mõnest lõbustusest. Aga kui te seda tunnet piisavalt kaua ignoreerite, siis see möödub.

SEPTEMBER Asjad pole teie jaoks kuigi meeldivad. Võite pahandada vale inimest, kui te ei suuda oma suud kinni hoida. Ja mis on selle tulemus? Võimalik, et peate tööl tegema ületunde ja teil pole aega lõbutsemiseks, sest vastasel juhul võite loobuda edutamise võimalusest. Kuu keskpaigas on teil probleeme selge pea hoidmisega ja te ei ole eriti sõnakas. Pole midagi imelikumat kui mitte eriti tark Kaksik. Kuu lõpuks peaksite olema jälle tagasi oma võluva minaga.

OKTOOBER Alustate kuud suure pauguga! Ja see on just nii, nagu teile meeldib! Olete vaimukas, võluv ja innukas oma lõputuid ideid ümbritsevatega jagamas. Kaksikutel ning Sõnni ja Kaksiku üleminekupäevadel sündinud inimestel on pärast kuu keskpaika eriti kerge aeg. Kuu jooksul võib kuskil olla paar päeva, mil võiksid kuskil tujutseda, kuid inimesed on seda oodanud ja oskavad sellega arvestada ning ei pane seda teile eriti pahaks.

NOVEMBER Mõni teist alustab kuud kõikide ümbritsevate võlumisega, kõik aga sellega hakkama ei saa. Kuu keskpaiku võib mõni teist vanema inimese või mõne autoriteediga hea sideme saavutada. Kui teie Jäärast tüdruksõber surub pühade õhtusöögilauas teile kalkunikoiva suhu, et te vait jääksite, siis kas ütlesite midagi valesti või tegite käega märkuse ja ta arvas, et räägite temast.

DETSEMBER Kuu algus on enamikule teist üsna jama. Probleemid partnerlusega, vastikud stseenid kellegi vanema või autoriteetse isikuga ja ebameeldiv juhtum teie elus olulise inimesega on vaid mõned asjad, mida võite oodata. Mõnel teist võib tekkida ka tunne, et keegi ei meeldi teile. Püüdke mitte öelda midagi, mida hiljem kahetsete. Kiuslik suhtumine tuleb lihtsalt tagasi sind kummitama. Õnneks on enamuse teie jaoks kuu lõpuks asjad palju paremaks muutunud.

 Kaksikud mees – 2021. aasta prognoos

Peate oma olukorda hindama, aga iseendaks jäämine on teie ainus lahendus, isegi kui peate mõne inimese peale karjuma. Tunnete end palju paremini kui varem, olete loovam ja täis entusiasmi. Terve aasta jooksul kahtlete oma valikutes, kuid kui aeg kätte jõuab, olete visa. Armastuses märkab isegi teie partner teie muutust, mis paneb teda lõpuks teie suhte tuleviku üle tõsiselt mõtlema.

Kaksikud naine – 2021. aasta prognoos

Olete agressiivne nendega, kes teiega nõus ei ole, mis pole teie moodi. Olete vaimselt haavatav, teie rahaline olukord paneb teid muretsema. Te võite vajada oma pere moraalset tuge. Peate hoolega kaaluma ja vajadusel loobuma kasutamast kõiki ahvatlevana näivaid võimalusi, mis teile 2021. aastal ette tulevad. Romantilises plaanis leiate õla, mis teid toetab. Teie partner on teie rahustamiseks alati olemas, kui seda vajate. Kui olete vallaline, kõhklete kaotatud armastuse järele jooksmise või kõige unustamise ja hingesugulase otsimise vahel.