Naiselik veemärk Kalad lõpetab 12 sodiaagimärgi sodiaagiringi, mis algab 19. veebruaril ja lõpeb 20. märtsil. Kas 2021. aasta on Kalade jaoks õnnelik aasta? Aasta 2021 tuleb Kalade tähemärgis sündinud inimeste jaoks kõigis eluvaldkondades väga õnnelik ja dünaamiline. See aasta tuleb sündmusterohke. Millised kuud ja päevad on Kaladel 2021. aastal õnnelikud? Õnnekuude osas on Kalade märgis sündinud inimestel kõik võimalused novembris ja detsembris töötamata raha teenida. Kaladel on õnn ka märtsis ja aprillis. Neptuuni retrograad Kalades (25. juuni – 1. detsember 2021) on keeruline sisekaemuste, meditatsiooni ja unistuste periood, mis osutub sentimentaalselt viljakaks. Loodame, et leiate ka armastuse! Aasta 2021 on suhtlemiseks soodne. Teie avatud olek meelitab ligi palju võimalusi.

Võite leida uue töökoha või saada edutamise oma praegusel töökohal. Vaatamata kõigile muutustele ja tagasilöökidele, mida planeedid ennustavad, võib teil siiski olla ilus aasta. Isiklikud võimalused Kalade jaoks: sel aastal peate olema iseendale truu ja järgima mõningaid unikaalseid ideid, mis teil on, et teie elu jääks samaks, see võib viia selleni, et teete aasta keskel midagi mässulist. Jaanuari keskpaigast märtsi keskpaigani on teie märgis palju planeete, mis aitavad teid uutes eluvaldkondades – teid toetatakse ja tunnete, et see on teie aeg oma ideede reklaamimiseks. 19. –27. veebruaril sündinute elu mõjutavad muutused sel aastal kõige enam.

RAHA See näitab paranemise märke aasta algusest, kui teile tehakse erinevaid pakkumisi ja avaneb võimalusi sellel alal rahalise olukorra parandamiseks. Teile võib tunduda, et mõned ühised partnerlussuhted mais võtavad teilt enam kui tagasi saate, kuid kannatlikkus tasub end ära augustis ja septembris, kui saate nendelt inimestelt oma töö eest tasu. Juuli lõpust septembri lõpuni avaneb soodne aeg tegeleda õigusküsimustega.

ARMASTUS Kas Kalad abielluvad 2021. aastal? Uued kogemused ja katsumused tekivad teie armuelus aastal 2021, nii et see muutub nii põnevaks, nagu pole kunagi varem olnud. Teil on võimalus demonstreerida oma partnerile enda tõelist väärtust. Sel aastal tulevad pinnale tunded. 2021 on suurepärane abieluaasta. Kas vallalised Kalad leiavad armastuse aastal 2021? Jaanuaris-veebruaris on armastus seotud sõpruse, kollektiivsete tegevuste, konverentside, kongresside või etendustega, kus osalete. Juuni-juuli 2021 on veel üks intensiivne periood, mis ennustab teie elus palju kirge. See on teie jaoks ilmselt kõige põnevam aeg, mil võite kohtuda uue armastusega või sõlmida uusi sõprussuhteid rohkem kui paljude aastate jooksul varem. Võite leida, et kõige rohkem toovad kasu need, kes on erineva kultuuritaustaga, teisest riigist või need, kes elavad eemal.

Mõned vanad suhted võivad teie elus lihtsalt läbi saada aasta keskel, kui peate edasi liikuma. Oktoober toob vanad sõbrad tagasi teie praegusesse ellu.

KARJÄÄR Mis ootab Kalasid ees tööelus 2021. aastal? Aasta 2021 on Kaladele väljakutsuv, pakkudes neile palju võimalusi uute asjade arendamiseks ja õppimiseks. Neil on võimalus vahetada oma praegune töökoht paremini tasustatud töökoha vastu. See muutus võib puudutada teie soovi teada saada, kas olete võimeline olema iseenda ülemus või teil on oma valdkonnas rohkem vabadust vaja. Mõni võib isegi leida, et ta ei tööta enam samal viisil, kuid jääb tööle samas ettevõttes, võib-olla teatud tüüpi vabakutselisena. Märts ja juuni annavad uue võimaluse.

TERVIS Mõned võimalikud bronhiprobleemid esinevad augustis ja septembris ning hoiatus neile, kes põevad hooajalisi allergilisi reaktsioone, pidage meeles, et te ei jääks liiga kauaks õue õietolmu sisse hingama.

Sel ajal võite muretseda ka mõne lähedase vanema inimese või partneri pärast, sest kellelgi võib toimuda operatsioon või on keegi teie perest sunnitud tervisliku olukorra halvenemise tõttu haiglas viibima.

Mida peaksid Kalad 2021. aastal sööma? Kalade toidusedel peaks sisaldama rauarikkaid toite nagu lahja veise- ja lambaliha, maks, munakollane (eriti toores), austrid, neerud, täisteratooted, oder, kuivatatud oad, peet, spinat, sibul, salat, rosinad, datlid, aprikoosid, virsikud, viinamarjad, õunad, sidrunid ja apelsinid. Soovitame neile kõrge valgusisaldusega dieeti. Keedetud lahja kana, kala, kodujuust, jogurt ja pähklid on Kalade jaoks suurepärane valguallikas

Kalad mees – 2021. aasta prognoos

Aastal 2021 olete veidi kapriisne, mis häirib teie partnerit, kes ei kõhkle teile etteheiteid tegemast. Olge oma finantsolukorra suhtes ettevaatlik, teie luksuslik maitse ei vasta praegu teie pangakontole. Ja teie partner hoiatab teid, kuid teate, kuidas panna teda andestama teile teie väikesed eelarvevahed, tõestades end õhtul oma armastuse jagamisega talle. Teil on kaks eesmärki, mida proovite paralleelselt täita. Esimene eesmärk on ainult teie pangakonto täitmine ja mitte midagi muud. Teises osas on tegu kirega, mis teil on olnud pikka aega, ilma et seda oleksite tegelikult suutnud realiseerida.

Sel aastal suudate edu saavutada tänu ühele oma suhtele, kuid peate olema valvas ja organiseeritud, eriti rahalist poolt silmas pidades. Looge kellegagi soodne äripartnerlus, sest ainult teie suudate selle saavutada, kui lepite ise viiekümne protsendilise kasumiga. Ühingu loomise ajal on siiski hea kõik lepingud mustvalgel kirja panna, mitte piirduda suusõnaliste kokkulepetega.

Kalad naine – 2021. aasta prognoos

Mõne koostööpartneri käest saate ettepanekuid, mis aitavad teil oma karjääris edasi liikuda ja areneda. Kuulake oma sisetunnet ja te ei pea seda kahetsema. Armastuses pole asjad kiita, sest teid valdab melanhoolia ja kurbus. Ometi olete täidetud armastusega, oodates, kuni teie partner langetab otsuse, mida teie ei soovi ise teha.

Kui olete vallaline, siis teete sel aastal kõik, et oma romantiline minevik unustada ja õigesti teete, sest teie minevikku suunatud mõtted takistavad teid tulevikku projitseerimast. Lõpuks võite vaadata otse enda ette ning peagi näete tulevikku endale naeratamas. Rahaliselt hakkab teil nüüd kõik aeglaselt, aga kindlalt edenema. Peate tõestama oma juhtimisoskusi.

2021 horoskoop kuude kaupa

 JAANUAR Kui leiate, et soovite oma magamistoas elu üle järele mõelda, ärge üllatuge. See on sügavale kaevumise aeg. Lihtsalt veenduge, et te ei võtaks sinna pudelit Jim Beami kaasa. Mõne uue idee ja teabe filtreerimiseks peate võtma rohkem sissepoole suunatud suuna. Te ei saa seda teha, kui teie meeled on alkoholist hägustatud. Võiksite oma karjäärisuuna osas jõuda õigete otsusteni. Võimalik, et kõik tehtud muudatused on õiged.

VEEBRUAR Tundub, et mõnda teist tabab sellel kuul lõpuks õnn ja seda mitmel viisil. Need teist, kes on sündinud Veevalaja ja Kalade üleminekupäevadel, peaksid lõpuks saama oma karjääri kohta julgustavaid uudiseid. Te kõik suudate sel kuul kõiki oma olemusega võluda. Nii et kui olete näiteks oodanud mõne noore iluduse juures edu saavutamist, on see teie suur võimalus.

MÄRTS See on teie jaoks suurepärane kuu, kui proovite palju tööd teha. Olete tavapärasest distsiplineeritum. Peaksite avastama, et asjad kipuvad juba teie puhkuse paiku teie kasuks liikuma ja saate enamiku asjadega hakkama. Kõik on võimalik, kuid teile oleks kasulikum, kui kasutaksite seda võimalust oma elus korra loomiseks.

APRILL Selle kuu märksõna teie jaoks on energia. Teil on ebatavaliselt palju jaksu ja ambitsioone ning leiate, et olete tavalisest enesekindlam ja domineerivam. Kui jätta kõrvale mõni päev umbes kuu keskpaigast, kui võite leida end vanu inimesi suusõnaliselt väärkohtlemas või ülemusega tülli minemas, peaks kõik olema lihtsalt roosiline. Teil on lihtne suhelda, nii et võib-olla on hea kasutada seda aega, et rääkida lähedastele kõigist asjadest, mis teid terve aasta kimbutanud on, ning te kartsite seda neile rääkida.

MAI Asjad näevad teie jaoks nii head välja, et teil võib olla suurem osa sellest kuust lihtsalt tuju tantsida. Muidugi võite seda tehes veidi rumal välja näha ja möödakäijad võivad arvata, et olete veidi imelik, kuid ärge laske sellel end peatada. Asjad peaksid teie jaoks liikuma väga sujuvalt ja võib tunduda, et kõik töötab teie kasuks. Lihtsalt ärge petke ennast mõttega, et teil on mingid erilised võimed. Ainult väheseid meist on nendega õnnistatud.

JUUNI Teil on hea meel kuulda, et sel kuul pole teiega tegelikult midagi uut juhtumas. Kõik on täpselt sama roosiline kui eelmisel kuul. Tegelikult võib see isegi parem olla. Sel kuul peaksid asjad teie jaoks nii hästi minema, et tõenäoliselt on teil selle tähistamise tuju. Peaksite oma sõpradega kokku saama ja pühitsema jaanipäeva. Pärast kogu enesedistsipliini ja rasket tööd, mida olete viimasel ajal teinud, kasutage ka natuke teadus- ja arendustegevust.

JUULI See on suurepärane kuu enamusele teist. Mõne jaoks on see arusaamade ja eneseteadvuse aeg. Isiklikes suhetes võib tulla läbimurre. Mõni teist on organiseeritum ja leiab, et asjad toimivad teie kasuks. Ja veel enamikul teist võib osaks saada palju uusi võimalusi, kuid teie igapäevase elu muutmise võimalus on praegu liiga riskantne.

AUGUST Kaladel võib olla läbimurre isiklikus suhtes ja see võib juhtuda ebatraditsioonilise käitumise kaudu. Pole teada, kas see puudutab nahast maske ja satiinist käeraudu või midagi muud. Kuu lõpupoole olete väga võluv, on hea aeg uuele tööle kandideerida. Tegelikult võib tööpakkumine tulla mõni päev hiljem, aga see pakkumine teile tõenäoliselt ei meeldi. 

SEPTEMBER Need, kes on sündinud Veevalaja ja Kalade üleminekupäevadel, võivad oodata tõeliste teadmiste saabumist või teil võib olla isegi tulevikunägemus. Võib juhtuda ka, et avastate võime ennast terveks ravida, kes teab? Olulises suhtes võib olla probleem, tõenäoliselt partneri, mõne autoriteedi või vanema inimesega. Parim on jääda rahulikuks ja proovida sellest leida väljapääs kompromissi leides, sest kui riidu lähete, olete põhimõtteliselt kõik ära rikkunud. Kalade ja Jäära üleminukupäevade ajal sündinutel peaks ees ootama head ajad.

OKTOOBER Kuu algab hästi Kalade ja Jäära üleminekupäevadel sündinuil. Asjad peaksid täielikult teie kasuks töötama, võib lausa tunduda, et Jumal on teie poolel. Umbes kuu keskpaigas on teil kõigil oht valet inimest vihastada. Veevalaja ja Kalade üleminekupäevadel sündinud soovivad ilmselt kuu lõpetada oma tunnetega kontakti saavutades. Kui palju peate oma emotsioonidega paremini kursis olema ja selle nimel vaeva nägema?

NOVEMBER Mõnel teist võib kuu aja jooksul olla raske mõelda, rääkida ja end teistele arusaadavaks teha. Võtke hoog maha ja asjad peaksid paranema. Kuu keskpaigas peaks enamus teist olema üsna heas tujus, mõni rohkem kui teine. Need teist, kes on sündinud Veevalaja ja Kalade üleminekupäevadel, saavad tõesti nautida mõnusat puhkust. Kuu lõpeb sellega, et enamik teist on pettunud ja vihased ning valmis iga hetk end vaidlusse tõmmata laskma.

DETSEMBER Jäära ja Kalade märgi üleminekuajal sündinud võivad küll viia lõpule projektid, mis nõuavad distsipliini ja lihtsalt rasket tööd, kuid see on enamuse teie jaoks sel kuul paras segapuder. Võite olla võluv, sõnakas ja armastav ning asjad võivad mõneks päevaks sujuda. Siis võite lõpuks valet inimest vihastada. Vahel on teil raskusi selge mõtlemisega ja te ei suuda end teistele piisavalt arusaadavaks teha.