Kaljukits on sodiaagis kümnes astroloogiline märk, mis algab 22. detsembril ja lõpeb 20. jaanuaril. Kas 2021. aasta on Kaljukitse jaoks õnnelik aasta? 2021. aasta näib olevat õnnelik Kaljukitse märgis sündinud inimeste jaoks. Nad teevad kõvasti tööd ja arendavad oma loomupäraseid oskusi. Neil on muljetavaldavad ambitsioonid, mis saavad sel aastal täidetud.

Millised kuud ja päevad on Kaljukitsel 2021. aastal õnnelikud? Märts ja aprill toovad üllatavat tulu ootamatutest kohtadest. 2021 on üks väheseid aastaid, mil teenite tõhusalt raha asjadest, mis pakuvad teile suurimat naudingut. Seetõttu peaksite sellele oma energia suunama. Kõvasti tööd tehes ja oma ambitsioone teostades saavutate 2021. aastal suurepäraseid tulemusi. Samuti võite saada edutamise osaliseks ja tõenäoliselt jõuate oma karjääris edasi. Pluuto retrograad ajavahemikus 27. aprill kuni 6. oktoober 2021 võimaldab teil teha täieliku muutuse. Muutke oma nägemust asjadest.

Võite muuta mitte ainult oma stiili, vaid muutused on ka teie emotsionaalses olekus. See periood on soodne ja kasulik ümberkujundamiseks, kaasa arvatud see, kuidas mõtlete ja lähenete eluküsimustele. 2021. aastal Kaljukitses retrograadne Veenus sunnib teid kehtestama kindlad piirid töö ja lõbu vahel ning kui leiate seltsielu jaoks aega, võib teie ellu ilmuda romantiline partner. Kui valite sel aastal oma partneri targalt, on teil võimalus luua pikaajaline suhe, mis võib viia isegi abieluni.

Kaljukitse isiklikud võimalused: üldiselt on paljud planeedid sel aastal teie päikesemärgi suhtes soodsa nurga all ja tõenäoliselt avastate, et see avab teie ümber rohkem suhtlusvõimalusi. Võite ka rohkem reisida ja seeläbi kohtuda nendega, kes soovivad ka ennast paremaks muuta. Jaanuaris võite võtta mõne olulise kohustuse, mis saab teie jaoks eesmärgiks aasta lõpuks saavutada. Parim aeg on teie jaoks juulist septembrini.

RAHA Rahaasjades võivad olla murettekitavad perioodid, eriti õigussüsteemiga seotud isikutele, kuni need lõpuks umbes septembris mööduvad. Neile, kes soovivad raha laenata, võivad leida, et nende katsed seda teha on blokeeritud või nurjuvad ja nad peavat jätkama majandusliku surve keskkonnas. 20. juuni – 4. juuli on oluline periood tähtsate otsuste tegemiseks, mis on seotud rahanduse või investeeringutega.

ARMASTUS Kas Kaljukits abiellub 2021. aastal? Armastuse uksed on sel aastal lahti. Sellega seoses aitavad planeedid teie elus stabiilsust leida. Armusuhe muutub täielikult. Leiate uusi võimalusi enda väljendamiseks. See aasta on abielu soosiv, eriti juuni ja august. Kas vallaline Kaljukits leiab armastuse aastal 2021? Teie liialdatud huvi mulje vastu, mille te ümbritsevatele jätate, paneb teid tahtma paljusid armastuse uksi, mis avanevad teile 2021. aastal. Suurem tähelepanu armuelule toob teile harmoonia. Ärge olge alati oma armastatu valimisel nii kangekaelne. Kuna Saturn on teie suhete sektoris alates 2021. aasta juunist, saate juba aimu teiste inimeste survest. Selles asendis olev Saturn paneb proovile mis tahes suhte tugevuse ja mõned neist jõuavad paraku lõpuni.

See tsükkel pole siiski täienisti hukatuslik ja sünge, sest see võib tuua alates märtsi algusest teile siiski sobivama suhte. Aprill ja oktoober võivad teid kõige rohkem proovile panna, kui hästi te teiste inimestega suhtlete. August ja septembri algus võivad olla kogu selle tsükli harmoonilisem aeg.

KARJÄÄR Teie jaoks on soodne aeg uue tööga alustada 6. jaanuarist veebruari alguseni. Paljud teist töötavad sellest varasemast ajast alates stabiilselt. Neile, kes õpivad või õpivad uuel töökohal varasemast erineval erialal hakkama saama, pidage meeles, et alates septembri lõpust tunnustatakse teie pingutusi ja see aitab teil oma positsiooni parandada. Mõni võib leida, et uude piirkonda kolimine osutub teile igati edukaks.

Kuidas läheb 2021. aastal Kaljukitsel tööelus? Tööl võivad tekkida konfliktid, mille põhjuseks võib olla juhtkonna muutus, mistõttu võite oma töökohta vahetada. Üks on kindel – teie probleemid ei teki kolleegide või tehniliste probleemide tõttu.

TERVIS Sel aastal võite olla rohkem mures mõne lähedase kui enda tervise pärast. Üks asi, mis võib vajada kontrollimist, on toit, mida teie ja te pere sööte. Probleemide ilmnemisel on need tõenäoliselt seotud maoga, kusjuures võimalik süüdlane selles on rasvased piima- ja lihatooted. Üsna sageli on sel aastal ilmnevad terviseprobleemid alguse saanud aja jooksul  ja ei pruugi olla uued – see on hea aasta mõne alternatiivse meetodi leidmiseks, et neist vabaneda.

Mida peaks Kaljukits sööma aastal 2021? 2021. aastal peaksid Kaljukitse märgi all sündinud inimesed järgima mitmekülgset toidusedelit koos erinevate puuviljade, köögiviljade, liha ja kalaga ning mitte leppima ainult teatud tüüpi toiduainetega, nagu nad seda kipuvad tegema. Šokolaadi ja maiustuste söömine võib teie nahka kahjustada. Isegi kui teile meeldib, peaksite nad sööma harvemini väga vürtsikaid ja kuumasid toite, kuna need põhjustavad seedetrakti ärritusi.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Teil on ikka veel selline raske tunne, nagu suur muutuste ratas oleks mudasse kinni jäänud ega ole viimased kuud paigast liikunud. Peaksite sellele varsti leevendust leidma. Hakkate ennast paremini tundma siis, kui saate häid uudiseid oma karjääri kohta. Teile võib siis koguni tunduda, et elu näib unenäona, millest te ei tahagi  ärgata.

VEEBRUAR See kuu võib alata veidi konarlikult, eriti neile, kes on sündinud Amburi ja Kaljukitse üleminukupäevade ajal. Midagi vahvat võib teie teele tulemas olla, kuid selle võimaluse kasutamiseks peate ohvreid tooma. Kas olete valmis materiaalse edu või sotsiaalse kasu nimel loobuma kõigest olulisest, mida kalliks peate? Teistel Kaljukitsedel võib olla mööduvamat laadi probleeme kuni kuu lõpuni, mil kõik muret tegev laheneb. Teid tabab lõpuks geniaalsem meeleolu ja õnn saadab teid järgmisse kuusse.

MÄRTS Teil lähevad asjad endiselt suurepäraselt ja kuu alguses peaks teil piisavalt õnne olema. Teades, kui palju teile meeldib traditsioonidest kinni pidada, on teil siiski nüüd soovitav proovida midagi veidrat või ebatavalist. Lihtsalt laske mõnel uuel ideel enda meeltesse imbuda, hoolimata sellest, kui vastumeelne see kontseptsioon teile esialgu võib tunduda. Selle asemel, et tavapäraselt õlut mekkida, soovitaks teil hoopis puhata maja koristades.

APRILL Teil on sel kuul selline tõuke-tõmbe olukord, mis võib olla lõbus, kui õigeid asju lükatakse ja tõmmatakse. Teie puhul võib see aga kuidagi segaseks muutuda. Teie töö võib nõuda palju teie aega ja tähelepanu. Ehkki teie isiklik elu võib kannatada saada, teete tõenäoliselt tööga seoses selliseid edusamme, et te lihtsalt ei soovi oma saavutatud hoogu kaotada. Teie probleemide lahendamise oskus on praegu ülihea, nii et saate paljudest seni segastest asjadest suurepäraselt aru ning need lahendatud. See ei pruugi küll kõiki rõõmustada, aga mis siis.

MAI See peaks olema teie jaoks üsna vaikne aeg, tegelikult ei toimu tegelikult midagi eriti kuu teise pooleni. Siis liiguvad asjad sujuvalt ja kõik peaks toimima teie kasuks, nii et kui soovite millegi üle kurta, peate meelega mõne nõmedusega hakkama saama. Kuu lõpus olete valmis korraldama kõike enda ümber ja leiate, et teil on tavapärasest rohkem enesedistsipliini. See oleks vapustav aeg peo või pikniku planeerimiseks.

JUUNI Õidepuhkemise aeg lööb kõikjal välja ja nii olete ka hea õnne korral teie õide puhkenud. Saate kõik asjad oma elus korraldada ja olete täis enesedistsipliini, kuid lisaks sellele näete ka seda, et probleemid näivad maagiliselt teie kasuks lahenevat. Teile võib isegi tunduda, et asjaolud liiguvad justkui imeväel teie tahtmist mööda ja võite hakata tundma, et ei saagi midagi valesti teha. Kõik on teiega selles suhtes isegi nõus.

JUULI Selle kuu esimeses osas võite kogeda palju vastuseisu ja keerulisi olukordi. Võite neid konflikte kas isiklikult võtta ja neid pahaks panna või näha selles õppimise kogemust. Amburi ja Kaljukitse üleminekupäevadel sündinud võivad kuu keskpaiku kohata meest või õpetajat, kes aitab teil eesmärke saavutada. Kuu lõpuks peaks kõik teie jaoks roosiline olema.

AUGUST Mõnel teist on endiselt huvitavaid võimalusi. Võite taas kohata meest või õpetajat, kes aitab teil oma eesmärke saavutada. Loodetavasti on see sama inimene eelmisest kuust; muidu võib teie maine rikutud olla, eriti kui juhtute mees olema. Mitte et selles midagi valesti oleks. Mõnel teist on kuu lõpus paar päeva, mil teid tabavad probleemid, mis teid vihale ajavad.

SEPTEMBER See kuu on teie jaoks tõesti üks segapuder. Amburi ja Kaljukitse üleminekupäevadel sündinud liiguvad tõenäoliselt oma eesmärkidega edasi, saades abi ootamatutest allikatest. Paljud teist naudivad õnne, vähemalt kuu esimesel nädalal või isegi kahel. Kuid need teist, kes on sündinud Kaljukitse päikesemärgi lõpus, tunnevad tõenäoliselt, et teie kosmiline edu kanal on ummistunud hullemalt kui avalik tualett. Kuigi asjad võivad praegu tunduda keerulised, võib see olla pöördepunkt, millest teil on võimalus õppida ja kasvada.

OKTOOBER Asjad on kuidagi nõmedad, eriti kuu alguses just neil, kes on sündinud Kaljukitse ja Veevalaja üleminekupäevadel ja neil, kes on  sündinud Amburi ja Kaljukitse üleminekupäevadel. Kõik peaksid kogu kuu jooksul ootama mingisugust draamat. Hoidke end tagasi ja ärge proovige öelda kriitilistes olukordades midagi labast ega sarkastilist. Mõned saabuvad takistused võivad seotud olla õppimiskogemusega. Siin-seal on aga siiski ka paar head päeva ja Halloweeniks võite saavutada hea ja lõbusa tuju. Lõbutsege, kui saate!

NOVEMBER Sel kuul võiksid asjad teie jaoks sujuda. Võimalik, et alustate kuu puhkust suhteliselt nirus meeleolus, kuid see peaks mööduma mõne päeva pärast, mõnel teist võib see kauem aega võtta. Olge ettevaatlik, mida ütlete, varbad, millele nüüd astute, võivad kuuluda kellelegi, kellest sõltub teie edasine edu. Mõnel teist on natuke aega hea tuju. Saate vooluga kaasa minna. Võib-olla olete kuu lõpuks kindel ja dünaamiline, kuid jällegi ei pruugi see kõigi puhul nii olla.

DETSEMBER Alustate kuud suurepärases meeleolus. Olete võluv, jutukas ja ergas. See on hea aeg tööle kandideerimiseks või uute sihtide seadmiseks. Hiljem hakkavad asjad hapuks minema. Võimalik, et peate kulutama kogu oma energia võimatu kingituse otsimiseks, mis on mõeldud erilisele kallimale, ja peate seejärel lisatunde hakkama tegema. See ei jäta palju aega lõbutsemiseks. Peate tegema seda, mida peate tegema! Ärge loobuge eduvõimalusest. Nii võite kogeda väärtuslikku eluõppetundi või mitte!

Kaljukits mees – 2021. aasta prognoos

Mõnikord on teil vaja painduda tuules nagu pilliroog, mis ei purune kunagi. Sügaval sisimas on teil teadmine, et jätkate kindlasti õigel teel. See kõik saab aga reaalseks alates septembrist. Seni peate olema kannatlik, sest teil on oma eesmärkide saavutamisel kaastöötajate tõttu põhjustatud viivitusi.

Kaljukits naine – 2021. aasta prognoos

Suhted ja suhtlemine teiste inimestega, eriti kui nad on teie jaoks erinevas vanuserühmas, võivad olla selle aasta suureks proovikiviks. Neile, kes on seotud ühiste partnerlusprobleemidega, pidage meeles, et märtsi algusest novembrini saate enamikus nendes küsimustes edasi liikuda, kuid võib-olla mitte varem. Tähtsad õppetunnid teistelt inimestelt tulevad teie ellu maist augustini.