Neitsi on sodiaagi kuues astroloogiline märk. Neitsi märk algab 23. augustil ja lõpeb 22. septembril. Kas Neitsi jaoks on aasta 2021 õnnelik? 2021 on Neitsi jaoks õnneaasta, tal õnnestub oma seniseid projekte jätkata ja uusi alustada, tehes väikesi, kuid kindlaid samme oma eesmärkide saavutamiseks.

Jupiter toob teie ellu annuse õnne iga teie vajaduse jaoks. Tundub, et planeedid on teid õnnistanud kogu oma säraga. Eriti on seda näha teie finantselus, kus võite saada ootamatuid tulusid.

Millised kuud ja päevad on Neitsil 2021. aastal õnnelikud? Investeerimisel arvestage oma analüütilise meele ja intuitsiooniga. Ärge arvestage kolmandate isikute arvamuste ja soovitustega, sest nii võite ainult kaotada. Soodsam periood ootamatu lisatulu teenimiseks saabub aasta lõpupoole – septembris, oktoobris ja novembris.

Neitsid võivad läbi elada mõned muudatused, kuid 2021. aasta ei too neile nii palju probleeme kui varem. Võite leida võimaluse uue suhte loomiseks või oma senise suhte taaselustamiseks parema ja rahulikuma energiaga.

Rahaliselt saab see olema väga produktiivne aasta ja teie ennustatud investeeringud osutuvad kasumlikuks. Neitsi isiklikud võimalused peituvad usus iseendasse ja paranenud ellusuhtumine avab teile parimad võimalused. Jupiter jääb teie tähemärki kuni 2021. aasta septembri lõpuni ja toob teile kasu, kui soovite oma elus edasi liikuda. Mõningane lisaõnn ümbritseb teid ka aasta keskel.

RAHA: Sel aastal saate edasi liikuda isiklike jõupingutuste ja ühises partnerluses valitseva õnne tõttu. Võite sõlmida ka uue finantspartnerluse, mille kõnelused algavad aprillis.

Olge augustis lepingute sõlmimisel tähelepanelik ja lugege läbi kõik peenes kirjas kirjutatu, et mitte petta saada.

ARMASTUS: Kas vallaline Neitsi abiellub 2021. aastal? 2021. aasta esimene osa on täis kirge, armastust ja romantikat, mistõttu võiksite abielluda. Olete võluvam ja armastavam. See periood on täis armastuse boheemlaslikku õhkkonda.

Aasta teisel poolel tõmbute vähehaaval oma kesta tagasi. Olete veidi rahulikum ja tasakaalukam. Kas vallaline Neitsi leiab armastuse aastal 2021? Aasta 2021 on seltsielu osas väga aktiivne. Käite rohkem väljas, kohtute uute sõpradega ja kasutate ära oma vaba aega. See periood on üksikute Neitside jaoks väga soodne. Tihedam väljas käimine suurendab teie võimalusi kellegagi kohtuda ja luua uusi suhteid.

Nüüd on teie suhetesektoris liikumas üllatuste ning ettearvamatute sündmuste ja olukordade planeet. On mõistlik, et siin toimuvad muutused. Nüüd tõmbavad teid rohkem need inimesed, kes on teistsugused, seega leiavad aset uued sõprussuhted ja rühmas osalemine.

Paljud loovad uusi suhteid või leiavad, et 2021. aastal saavad need alguse kiirenevas tempos alates maist. Kui otsite kaaslast, siis reisige või otsige sellise inimese leidmiseks oma tavapärasest asukohast eemal.

Päikesevarjutuse aegsetel päevadel ja 14. oktoobril on teie jaoks eriline tähendus.

KARJÄÄR: Mis ootab Neitsit 2021. aastal ees tööga seoses? Neitsi sodiaagimärgis sündinuil on tööalaselt väga tegus aasta. Kindlasti peate töötama, nii et saate aeglaselt edusamme tehes ülespoole ronida. Olete väga huvitatud heade tulemuste saavutamisest, aga seda mitte tingimata selleks, et rohkem raha teenida. Professionaalselt on kõik teaduse, arenduse, innovatsiooni ja turundusega seotud asjad hästi esindatud. Need, kes kunstiga tegelevad, saavad suurepäraseid tulemusi. Paljud töötavad sel aastal kahel töökohal, eriti tõenäoline on see aprillist augustini. Augusti keskpaigast septembri lõpuni leiate täiendavat jõudu ja entusiasmi tööd teha ja olete sel aja kõige rohkem hõivatud. Rahalised hüved võivad teieni jõuda septembris.

TERVIS: Kui Jupiter on teie päikesemärgis, kaldute olema tervislikumad, välja arvatud üks erand, mis puudutab toitu. Sellele planeedile meeldib pidutseda ja tegeleda meeldivate tegevustega, mille tõttu on võimalik kaalu suurenemine.

Terviseteadlike inimeste jaoks on siiski aeg alustada maist alates sobivamaid toitumis- ja terviserežiime.

Mida peaks Neitsi sööma aastal 2021? Aastat 2021 alustate heas tervislikus seisundis ja teie vaimne toonus on kõrge. On väga soovitav süüa rohkem köögivilju ja puuvilju. Sportimine võib olla ka väga kasulik ja tuleb teile ainult kasuks. Terve aasta jooksul peaksite pöörama rõhku tasakaalustatud toitumisele.

2021 horoskoop kuude kaupa

 JAANUAR Asjad lähevad paremaks! Olete kõik oma arved tasunud. Olete leppinud kõigi oskamatute tobudega enda ümber. Olete vaikides kuulanud seda, mida kõik ümberringi räägivad ja te pole kunagi selle kohta ühtegi sõna poetanud. Hammustasite huulde ja kannatasite vapralt vaikides kõik ära. Ärge pöörake tähelepanu neile inimestele, kes seda praegu üle õla loevad, nende naer vaibub hetkega. Teil on vaja lahkuda mugavustsoonist, et saavutada mõningaid eeliseid, sest käes on aeg tegelikeks saavutusteks.

VEEBRUAR Kui olete sündinud Lõvi ja Neitsi üleminekupäevade lähedal, saate häid uudiseid. Teie elu suund ja karjäär peaksid saama tõuke. Kuid teil on võimalus ka mõne olulise inimesega tülli minna. Siis, kui olete oma suure, teistes vigu leidva suu avanud, võite kahetseda öeldut ja muretseda selle pärast, mida inimesed teist mõtlevad. Ärge muretsege, nad mõtlevad ilmselt sama, mida nad teist alati arvavad.

MÄRTS Suudate end motiveerida ja jõuda enesedistsipliinis uutele kõrgustele ning teie korralduslikud oskused on kõrge lennuga. Teid tabab kuu esimesel nädalal õnnejada. Teie karjäär peaks saama hoogu ja leiate lihtsad lahendused elu väikestele probleemidele, nii tegelikele kui ka neile, millest väljamõtlemisega ennast lõbustate. Niisiis, kõik läheb teil nagu lepase reega.

 APRILL See kuu on Neitsi jaoks kui unistuste täitumine. Teile meeldib lihtsalt oma väikeste projektidega hõivatud olla, eriti projektidega, mille puhul on vaja pöörata meeletut tähelepanu detailidele. Saate palju ära teha, suutes seeläbi ennast veenda, et teie ülimuslik suhtumine ja teiste kiidusõnad on hästi välja teenitud. Olete terve kuu jooksul ka väga kindel ja dünaamiline.

MAI Mõni teist võib siiski soovida oma urgu pugeda ja oma elu üle järele mõelda. See mõjub teile hästi. Lõppude lõpuks ei suuda te pidevalt välja mõelda uusi sokisahtli paigutuse strateegiaid. Pärast seda vaikset aega peaksite eeldama väikest taastumist. Selleks ajaks, kui kuu lõpp kätte jõuab, on teil tujuhea. Saavutate nii palju, et teil on rohkem kui piisavalt aega, et minna näiteks seltskonnaga piknikule.

JUUNI Kuu esimesel nädalal võib teile häirivalt mõjuda teie liigne  haavatavus. Võite muutuda ebakindlaks ja hakata oma elutees kahtlema. Sel ajal on teil ka tung asju korraldada, nii et suudate kõik ärevused sellega maandada, tehes seda, mida oskate, kõige paremini. Niisiis, tulge majapidajanna ja koristaja rollist välja ning lõbutsege! Kuu lõpuks peaksite saama tõeliselt häid uudiseid ja võite saada kasu kellestki vanemast inimesest, nii et olge eakate vastu lahke.

JUULI Kõik on enamiku jaoks lihtsalt roosiline. Õnn võib tulla teie teele ja asjad võivad lihtsalt teie kasuks sujuda. Lõvi ja Neitsi piiripäevadel sündinud võivad sel kuul tekitada ilutulestiku sarnase nähtuse, kui teil lasuv pinge põhjustab teis vajaduse vähesel määral tuld purskama hakata. Samuti võib teil olla väljakutsuv meeleolu. Võite isegi mässata oma korraarmastuse vastu, riputades näiteks tööriista garaažis valele konksule.

AUGUST See võib olla avastamise aeg neile, kellel Neitsi tõusumärk. Võite oma sõpradega teisiti käituda, kirg võib taaselustuda vanas suhtes või võib-olla tunnete lihtsalt soovi minna välja ja saada osa millestki kummalisest. Lõvi ja Neitsi piiripäevadel sündinud võivad tunda, et pinge koguneb kriitilise piirini, kuni nad plahvatavad. See pole hea, proovige mitte olla nii neetult pinges. Mõni teist võib saada kuu lõpus häid uudiseid.

SEPTEMBER  Enamiku inimeste jaoks oleks see hea aeg mõtisklusteks. Kuid kuna te analüüsite kõike nagunii aastaringselt, saate selle osa vahele jätta. Lõvi ja Neitsi piiripäevade lähedal sündinuil võivad kuu esimesel poolel tekkida pinged teiste inimestega suhtlemisel. Sellisel juhul hoidke oma suu kinni, siis on teil palju parem. Kui olete sündinud Kaalude ja Neitsi piiripäevade lähedal, peaksite nautima õnne. Enamik teist on sel kuul säravad, vaimukad, dünaamilised ja enesekindlad. Olge vabad, nautige seda!

OKTOOBER Eriti palju ei toimu enne kuu keskpaika, kui suudate endast hea mulje jätta. Kui otsite tööd või otsite lihtsalt midagi imelikku, siis on selleks parim aeg. Neitsi ja Kaalude üleminekupäevadel sündinud inimeste jaoks peaksid asjad kuu esimestel päevadel ikkagi sujuma. Lõvi ja Neitsi piiripäevadel sündinute jaoks on see natuke keerulisem. Oma tunnetega peate ühenduse leidma nüüd ja järgnevatel kuudel. Andke seda tehes endast parim.

NOVEMBER See kuu on teile paras segapuder. Tegelikult ei saa ette öelda, mis võib juhtuda täna, homme või ülehomme. Mõni teist ei suuda selgelt mõelda, kuid teine ​​on rahulik ning leiab, et kõik töötab sujuvalt. Need teist, kes tunnevad end veidi segaduses olevana, võivad öelda midagi imelikku ja see ei meeldi teie ümber olevatele inimestele. Eriti just siis kui teete seda näiteks pühade õhtusöögilauas mõne veidra kommentaari kuuldavale toomisega. Niisiis, vaadake hoolega ette ja mõelge enne, kui midagi ütlete.

DETSEMBER Sel kuul on omad tõusud ja mõõnad. Mõnikord võite olla pinges, kuid võib juhtuda, et olete rõõmsas, armastavas meeleolus ja valmis pidutsema. Enamikul teist on terve kuu siin-seal paar päeva, mil teie meel on udune ja teil võib esineda probleeme rääkimisega. Abi võib olla sellest, kui proovite alkoholi kogust vähendada. Kui olete sündinud Kaalude ja Neitsi piiripäevadel, peaksid teie asjad pärast kuu keskpaika sujuma. Niisiis, riputage oma ehted jõulupuu külge ja nautige!

Neitsi mees – 2021. aasta prognoos

2021. aastal on teile jäänud mulje, et teie töömeetodid on ajale jalgu jäänud, kuna teil tekib üha uusi takistusi. Seetõttu seate kahtluse alla lähenemise oma ametialasele tegevusele. Otsustate arvestada ümbritsevate inimeste nõuannetega. Aasta teise osa lõpus peate kindlasti kohanema tekkivate olukordadega. Tegelikult areneb teil välja väga praktiline meel, mis võimaldab teil kasutada kõiki võimalusi, mis teie teele satuvad. Ilmselgelt on igasugune kriitika üsna ebameeldiv, kuid kohtute kellegagi, kes tõestab teile, et edasiminekuks on ka kriitika oluline.

Armudes võib te partner tunduda kannatamatu või kärsituna. Vältige partneri väljajätmist oma ametialasest arengust ja edasijõudmisest, vastasel juhul võib ta teile külmalt selja keerata. Aasta teisel poolel lepite lõpuks partneriga kokku ja kuulate tegelikult ka, mida tal teile öelda on ning võtate vastu ühised otsused.

Neitsi naine – 2021. aasta prognoos

Selle aasta algust tähistab evolutsioon. Mõnel teist võib tulla ette raskeid lahkuminekuid, kuid ületate selle karmi aja, olles veendunud, et jätkate ja suudate uuesti armastada. Püsisuhtes olijad moodustavad paarina hämmastava ühtekuuluvusega meeskonna. Teil on kogu partneri toetus, mis võimaldab teil kergemalt hingata. Teie jaoks on ülim ausus romantiliste suhete kinnitus. Pereinimesed, kes on juba emad, pööravad oma laste õppimisele suurt tähelepanu ja kasutavad seda perioodi, et rääkida neile õhtul oma lapsepõlve lemmiklugusid, ümbritsedes neid armastusega. Need, kes pole veel emad, hellitavad oma partnereid lihtsalt suure hellusega. Karjääris võidate oma kolleegide, nii meeste kui ka naiste, tunnustuse. Näitate üles suurepärast praktilist meelt, ning hindate ennast ümbritsevat meeskonda. Vältige esimesel poolaastal rahalisi tehinguid tehes vigu.