Skorpion on naiselik veemärk, valdavalt emotsionaalne, valitsevad planeedid Marss ja Pluuto. Skorpionirahvas võib teid kõige imelikumatel hetkedel naerma ajada ja on ise ainus, kes säilitab igas olukorras enesekontrolli. Kas 2021. aasta tuleb Skorpionile õnnelik aasta?

Kõik Skorpioni märgi all sündinud inimesed peaksid rõõmustama. 2021 on nende jaoks muutuste aasta. See aasta on nende jaoks helde,  kus nad saavad võimaluse võrdselt kõikides eluvaldkondades edu maitsta. Armastus, töö, ambitsioonid, teid õnnistatakse kõiges rohke õnnega. Millised kuud ja päevad on Skorpionil õnnelikud 2021. aastal? Skorpionite õnnelikumad kuud on 2021. aastal aprill, mai ja august.

2021. aasta alguses on võimalik tunda segadust ja muret mõne oma tööeluga seotud aspekti pärast. Kui proovite hoida oma silmaringi avatuna ja jääda vastuvõtlikuks, saate neist raskustest üle ja liigute optimistlikult edasi..

Isiklikud võimalused Skorpionile: teid toetatakse paljuski selles, mida sel aastal ette võtate. Kuni veebruarist juunini võib see tuua teile aasta kõige produktiivsema perioodi. Senikaua peate ise vaeva nägema oma ideede teostamise kallal või ootama soodsamat aega olukorra täieliku juhtimise ülevõtmiseks See soodne aeg saabub oktoobris ja kestab detsembrini.

RAHA: Sõltuvalt sellest, kuidas aprillis ja mais kõigi oma rahaasjadega ümber käite, näitab selle tulemus seda, kuidas teil tänavune areng rahaasjades kulgeb.

Kui püüate investeerida raha 4.–7. aprilli ja 1.–13. mai paiku, ei ole see soodne suurte rahaliste kulutuste tegemise aeg. Kui vähegi võimalik, püüdke seda vältida. Parim aeg teie jaoks on septembrist aasta lõpuni.

ARMASTUS Kas Skorpion abiellub 2021. aastal? Parimad kuud Skorpionite armastuse osas on märts ja mai 2021. Kasutage neid kuusid täielikult ära! Kas vallaline Skorpion leiab armastuse aastal 2021? Mõni Skorpion võib oma armuelus oodata suurepärast perioodi. See kehtib üksikute Skorpionite kohta, kellel on suured võimalused kohtuda ainulaadse inimesega. See kehtib ka nende kohta, kes pole oma praeguse armueluga rahul ja tahavad otsast alustada. Neil on suur võimalus kohata mõnda köitvat isikut. Kuna mõlemad kuuvarjutused toimuvad endiselt Sõnnis ja Skorpionis, on sel 5. mai ja 28. oktoobri paiku mõningane mõju kõigile teie isiklikele partnerlussuhetele.

Mõningad muudatused tööl toimuvad veebruaris ja mai keskpaigast juuni alguseni. Teid saavad aidata need inimesed, kellega kohtute märtsist aprilli alguseni.

KARJÄÄR Kuidas läheb Skorpionil 2021. aastal tööelus? Skorpionite kutsetegevus on haripunktis ja 2021. aastal saadud soodsaid tulemusi saab olema palju. Päikese harmooniline aspekt rõhutab kahtlemata teie ambitsioone, aga ka motivatsiooni. Olles väga töökad, visad ja enesekindlad, jõuavad Skorpionid kõigi oma professionaalsete eesmärkideni. Neid ergutab nende erakordne töövõime. Inimesed, kellega koos töötate,   võivad veebruaris muutuda, kuna teie ümber on uued inimesed. Uue töökoha võimalus on umbes juuni lõpust kuni oktoobri alguseni. Mõne jaoks võib see hõlmata lihtsalt eriprojekti või uue oskuse õppimist. Järgige hoolega oma kohustusi augusti lõpust septembri alguseni; muidu võib see mõjutada teie mainet.

TERVIS Aprillis võivad teil tekkida mõned bronhide või kopsuga seotud kaebused. Sel aastal pole suuri väljakutseid, kuid paljud planeedid istuvad nüüd teie horoskoobi niinimetatud sotsiaalsetes sektorites, julgustades liigset järeleandmist.

See ei pruugi kaalust alla võtta proovijaid aidata – teie enda tahtejõud teeb seda. Mida peaks Skorpion sööma aastal 2021? Aastal 2021 vajavad Skorpionid kaltsiumirikkaid toite nagu piim, juust, jogurt, kodujuust. Samuti peaks Skorpioni märgis sündinud inimene keskenduma valkude, värskete puu- ja köögiviljade, leiva ja täisteratooteid sisaldavale toidule. Täpsemalt, Skorpioni märgis sündinud inimesed peaksid sööma kala ja mereande, salatit, peeti, läätsesid, mandleid, pähkleid, tsitruselisi, marju, õunu, banaane ja ananasse. Need on kasulikud nende tervise säilitamiseks.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Teil on reaalne vajadus iseseisvuse järele, isegi rohkem kui tavaliselt ja see võib teile probleeme tekitada, kui te pole piisavalt ettevaatlik. Maailma päästmine on hea, kui te ei kasuta seda just oma elus toimuva eest põgenemiseks. Heitke pilk enda motiividele. Kui te ei laseks abivajajaid pidevalt oma ellu, ei imaks nad teist nii palju energiat välja.

VEEBRUAR Mõnele teist saabub teele heade ja õnnelike juhuste jada, mis muudab teid rahulolevaks. Samas teistel võib tekkida hoopis äkiline tung mässu tõsta. Kuid ülejäänud alustavad kuud tõenäoliselt vastiku meeleoluga. Võimalik, et tunnete pettumust ja stressi ning teie läheduses pole eriti lõbus olla. Nii et tõenäoliselt peaksite kuu esimestel päevadel oma tuppa paigale jääma. Pärast sõbrapäeva on teil mõni päev, kui teil võib vedada. Proovige neist parimat võtta.

MÄRTS Tõenäoliselt on teil sel kuul peomeeleolu. Võite end tunda tavapärasest intuitiivsemalt. See on peaaegu selline tunne nagu teaksite asju, mida teised inimesed ei tea. Tõenäoliselt arvate, et teate seda enamasti kogu aeg, nii et ma arvan, et see on teie jaoks harjumuspärane asi.

APRILL Kõik need aastad rasket tööd tasuvad lõpuks ära. Mõni teist on olnud hädas, püüdes end hoida raskustega vee peal. Noh, nüüd õpite lõpuks ujuma ja vee peal püsima. Võite tunda end energiast pakatamas ja teil võib olla nii palju ümbritsevatega jagada, et võite end ära kurnata.

MAI Võite sel kuul keskenduda oma kodule ja perele. See pole halb, välja arvatud see, et tõenäoliselt kaotate perspektiivi ja keskendute liigselt oma lähedastele, jättes kõik muu oma elust välja. Veidi tähelepanu läheb vaja muude asjade nägemiseks, eriti kui keegi on võimeline asjadesse mõnevõrra intensiivselt suhtuma. Võib-olla pole teil eriti palju õnne ka kõige sellega, mis asub väljaspool teie perekonda. Nii heade kavatsustega kui te ka olete, võite lõpuks siiski inimesi vihastada. Peale selle näevad asjad lihtsalt õudsed välja!

JUUNI Kui teie tööks juhtub olema selgeltnägijaks olemine, siis olete õnnega koos. Isegi kui te ei tööta paranormaalses valdkonnas, on kindel, et teid rõõmustatakse. Lõppude lõpuks, mis võiks olla Skorpionile mõnusam kui tunnetada asju, mida teised inimesed ei tunne ja veenduda, et nad ei tea seda, mida teie teate. Kuu aja pärast võite märgata, et teie juurde tuleb palju võimalusi, kuid need kõik näivad vaidlustavat teie status quo’d Peate lihtsalt otsustama, kas teie elus toimuv suur muutus on edasipääsuvõimalust väärt.

JUULI Sel kuul on oma tõusud ja mõõnad, kuid keegi ei tee selliseid vanu üles-alla käike nagu teie! Alustate idealistlikult. Kuid teil on oht, et lähete liiga sügavale oma fantaasiatesse ja kaotate reaalsustaju. Vähemalt olete oma loodud mullis rõõmsameelne. Umbes kuu keskpaigas võib teil tekkida oht vale inimene välja vihastada või ära pahandada. Pärast seda tabab teid aga õnnejada, kuid teil on võimalus lõpetada see kuu  inetu stseeniga, millega on seotud mõni tähtis isik. Püüdke oma keel õigel ajal hammaste taga hoida, siis selline oht teid ei ähvarda

AUGUST See võib olla mõnele teist tõesti hea aeg. Võimalik, et suudate saavutada mõned kauaoodatud eesmärgid ootamatul viisil või ootamatu allika või vanema inimese abiga. Nii et olge sel kuul eakate kodanike suhtes mõistev ja heatahtlik. Mõni teist võib tunduda tavapärasest intuitiivsem ja paljud teist arvavad ekslikult, et teil on juba otseühendus kõikvõimsa jumalaga. Olge ettevaatlik, võite arvata, et teate kõike, kuid ilmselt petate ennast ainult selle mõttega.

SEPTEMBER Mul on häid ja halbu uudiseid. Mõnel teist võib õnne olla ja kõik asjad lahenevad teie kasuks. Teie mõte on vahe, suudate need sõnastada ja oma ideed teistele inimestele edastada. Mõned inimesed ei soovi kahjuks teie öeldut kuulda. Nad võivad arvata, et olete liiga tungiv ja pealetükkiv. Kui solvute millegi peale, on võimalik vaidluse tekkimine, eriti vanemate inimestega. See on tõeliselt ebameeldiv olukord, millel on parem mitte tekkida lasta. Püüdke meeles pidada vanasõna “hallpead austa, kulupead kummarda”.

OKTOOBER Kuu alguses ei toimu teie jaoks eriti palju, välja arvatud neil, kes on sündinud Amburi ja Skorpioni piiripäevadel. Eelmisest kuust jätkub endiselt teie õnn olukordade lihtsale lahenemisele ja asjad peaksid teie jaoks olema kasulikud umbes kuu keskpaigani. Pärast seda näib enamik teist armsa, võluva ja rafineerituna. Kuu lõpu poole olete helge, vaimukas ja peaksite olema võimeline teistega hästi läbi saama – kui te just ei ole Kaalude ja Skorpioni piiripäevadel sündinud. Seejärel võite järgmise paari kuu jooksul oodata mõningaid suhteprobleeme.

NOVEMBER Sel kuul ei toimu teie elus eriti midagi, nii et võite  ainuüksi igavusest tekitada endale sünnipäevaks probleemide hunniku. Kokkuvõtete tegemine ja oma elu üle järele mõtlemine on praegu võimalik. Vaadake rahulikult ja korralikult üle, kus te oma elus olete ja kus te tegelikult olla tahaksite.

DETSEMBER Midagi eriti palju ei toimu. Amburi ja Skorpioni piiripäevadel sündinud on organiseeritumad ja distsiplineeritumad. Võib tunduda, et kosmos korraldab asju teie kasuks. Peale selle on enamikul teist päris lõbus kuu. Olete võluv ja vaimukas. Mõni teist on väga kergemeelses meeleolus, mis võib olla ohtlik, kuna mõnel teist on kalduvus laskuda liialdustesse, mis ei pruugi teie jaoks alati heaga lõppeda.

Skorpion mees – 2021. aasta prognoos

Otsite viise, kuidas oma elu muuta, aga ei tegutse eelnevalt hästi läbi mõeldult. Pöörate sel aastal rohkem tähelepanu oma välimusele, vabanedes kõigist väikestest vigadest. Armastus, mida te oma partneri vastu üles näitate, mõjub talle rahustavalt. Püüate teda ainult õnnelikuks teha. Tegelikult ümbritsete end kindlasti saladuse looriga, jäädes kohati nii salapäraseks, et äratate uudishimu.

Te olete vähem vastuvõtlik kui varem. Tööalaselt kasutate kõiki oma teadmisi mitmesuguste teie jaoks mõeldud projektide elluviimiseks,  ümbritsedes end oma ala hästi tundvate isikutega. Üksikud Skorpionid, kes on väsinud tulevikuta seiklustest, otsivad sel aastal ideaalset naist, kes on valmis püsivas ja turvalises suhtes osalema.

Skorpion naine – 2021. aasta prognoos

Olete väga tähelepanelik oma laste õpingute suhtes, juhul kui teil neid on. Olete ka oma abikaasa jaoks alati olemas ja kohal, kui ta vajab teie nõuandeid.  Alati see rahustav ja hooliv naine, keda ta vajab.

Armununa olete täitmatu, kasutada võimalust oma partnerit edukalt varahommikuni ärkvel hoida. Alati pole võimalik sõnumit sõnadega edasi anda, oskate väga hästi teda muul moel oma soove mõistma panna. Teie pilgu intensiivsus räägib teie soovidest palju. Annate ise ka palju vastu ja ilmutate selles küsimuses suurt heldust.

Karjääriga seoses peate võib-olla reisima, mis sunnib teid olema eemal kodust ja inimestest, kellest hoolite, kuid suudate asjad pöörata enda kasuks ning teil õnnestub see ära oldud aeg muul ajal tagasi teha. Selle otsuse langetate aga alles pärast seda, kui olete kõik oma perega läbi arutanud ja nende nõusoleku saanud.

Üksikud Skorpionid on valmis alustama armusuhet suure A-ga. Võib-olla abiellute ka sel aastal.