Sõnnide sodiaagimärk algab 21. aprillil ja lõpeb 21. mail. Sõnnirahvas armastab loodust, loomi, rajab aeda ja on väga õnnelik, kui saab maatükil töötada. Kas 2021. aasta on Sõnnile õnnelik aasta? Sõnni tähtkujus sündinuil on nii sentimentaalse kui ka tööelu mõttes suurepärane ja õnnelik aasta. Aasta 2021 tähistab muutust nendes sektorites.

Millised kuud ja päevad on Sõnnil 2021. aastal õnnelikud? Veebruar, aprill ja mai on parimad kuud uute kohtade avastamiseks ja võimalikult paljude teadmiste saamiseks.

Sõnnid on muusikasse ja kunsti armunud, nad on seltskondlikud ja neil on väga hästi arenenud huumorimeel. Nad on sensuaalsed, romantilised, aga ka väga jonnakad. Vastavalt Uraani mõjule, ei toimu Sõnni elus käesoleval aastal suurt muutust.

Veenuse ja Pluuto ühendus, mis toimub 2021. aastal kolmel korral, suurendab Sõnni märgi all sündinud inimeste vajadust kiindumuse ja armastuse järele. Tõenäoliselt kohtute kellegagi, kes pakub teile  töövõimalust. Inimene, kellega kokku puutute, tahab olla teie mentor, nii et teil võib tekkida ühel päeval võimalus tema abil oma ettevõttega alustada.

RAHA: Veenus pole mitte ainult teie valitsev planeet, vaid läbib sel aastal kaks korda aastas retrograadi. See jääb teie finantssektorisse aprilli algusest augusti alguseni. See aeg on spetsiaalselt esile tõstetud teie finantsseisundis mõningate muutuste tegemise jaoks.

Läbirääkimised jätkuvad seni, kuni oluline leping allkirjastatakse või otsus tehakse juuni lõpus. Novembri lõpust detsembrini on aeg teie 2021. aasta rahulikuks lõpetamiseks.

ARMASTUS: Kas Sõnn abiellub 2021. aastal? Sõnnid, kes elavad juba paarielu, vaatavad oma partnereid teise nurga alt, suhe saab uue värske hingamise ja nad otsustavad abielluda. Sõnnist naised võivad lapse ilmale tuua. Kas vallaline Sõnn leiab armastuse aastal 2021? Üksikul Sõnnil on kõik võimalused leida oma hingesugulane. Selle täitumiseks soovitame neil rohkem kodust välja tulla. See on teie jaoks kindel arengusuund eriti nende suhete jaoks, kus kokku saavad inimesed erinevatest kohtadest või rahvustest.

Selles piirkonnas on näha kasvu, kõige suurem võimalus on leida oma hingesugulane või armastatu augustis ja septembris. Mai võib samuti olla teie jaoks kuu, kus toimuvad mingid muutused.

KARJÄÄR: Mis ootab Sõnni tööelus 2021. aastal? Sel aastal kohtate paljusid takistusi ja teie närvid ei suuda nendega toime tulla. On hädavajalik olla visa ja nõuda seda, mida te enda arvates väärite. Võite oma ametit vahetada, kui praegune töö tundub teile igav ja rutiin tüütab.

Aasta viimastel kuudel peate näitama rohkem tõsiseltvõetavust ja ärge ajage segamini isiklikku ning tööelu. Elukutse muutus võib mõnedel Sõnnidel võimalikuks osutuda aasta alguses, kuid ainult neil, kes on sündinud just sel ajal, kui Päike Sõnni päikesemärki sisenes.

3. veebruar kuni 21. märts on aeg, kus teil tuleb rohkem tegutseda ja tänu aktiivsele tegutsemisele suudate teha suurepäraseid edusamme.

TERVIS: Mida peaks Sõnn 2021. aastal sööma? Sööge jõhvikat, peeti, lillkapsast, kurki, spinatit, sibulat, redist, kõrvitsat, pähkleid, ube, mädarõigast.

Vältige rasket toitu, süsivesikuid. Need, kes on sündinud 3.–7. mail, peavad sel aastal tõsiselt jälgima alkoholi või ravimite tarbimist. See rühm võib olla nõrgenenud immuunsuse tõttu vastuvõtlik erinevatele  nakkushaigustele. Suhkur ja magusad toidud võivad olla probleemiks kõigile Sõnni märgis sündinud inimestele. Soovitav on aprillis-juunis oma dieedis mõningaid muudatusi teha.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Tunnete vajadust iseseisvuse järele ja soovite maailmale näidata, et olete ainulaadne. See on lahe. Lihtsalt ärge petke ennast mõttega, et kõik teie ümber tulevad teie programmiga kaasa. Võite sattuda väga unistavasse või unelevasse meeleolu. See võib teile kalliks maksma minna, kui te oma fantaasiatele liiga palju lubate.

VEEBRUAR Mõnele teist on tulemas häid uudiseid. Need teist, kellel on õnne sündida selle märgi esimesel kolmandikul (Jäära üleminekupäevadel), võivad oodata karjääri kasvu ja võimalikku kohtumist mõne vanema inimesega, kellel on veider maitse.

Need teie seast, kes on sündinud Kaksikute üleminekupäevade ajal, tunnevad tõenäoliselt tungi kinnitada oma iseseisvust ja kihelust teha asju, mida ema käskis teil mitte teha. Noh, kui üritate olla mässaja ja jääte sellega mingil põhjusel hätta, ärge öelge, et teid ei hoiatatud.

MÄRTS Sel kuul peaksid asjad teie jaoks toredad ja kerged olema. Need teist, kes on sündinud märgi alguses, võivad kuu alguses oodata paari õnnepäeva. Pärast seda soovib enamik teist ilmselt lihtsalt üksinda aega veeta, istuda terve päeva hommikumantlis ja kuulata muusikat ning süüa mugavustoitu, lastes lihtsalt universumi tarkusel endast läbi filtreeruda. Mõnel teist võib tekkida järsku vajadus endasse vaadata ja mõelda järele oma senise elu üle, kuid kui te seda tunnet ignoreerite, kaob see iseenesest.

APRILL Teil pole just parim tuju ja oma kiuslikkusega võite teiste meeleolu rikkuda. Püüdke siiski teiste tuju mitte rikkuda. Tõenäoliselt tunnete, et tahaksite end oma tuppa sulgeda, vähemalt paar šokolaadijänest ära süüa ja ennast haletseda. See võib olla lihtsalt ajutine tujumuutus. Lõppude lõpuks, miks peaksid kõik teised kannatama ainult sellepärast, et teil on kiuslik tuju? See on teie jaoks muutuste aeg ja minevikus peatudes veenduge, et jõuaksite milleski selgust toovale järeldusele, et saaksite sellest lahti lasta ja sellest üle saada.

MAI Võib-olla tunnete endiselt, et peate oma elus millestki oma aja ära elanust vabanema. See võib tähendada, et loobute mõnest mürgisest inimesest enda lähikonnas, kes on teie elu seni põrguks teinud. Kui mõni neist inimestest juhtub olema teie ülemus, siis võite mõelda karjäärisuundade muutmisele. Enne oma otsuse tegemist veenduge, et võtaksite aega, et asjad korralikult läbi mõelda.

JUUNI Mõnele õnnelikule väikesele Sõnnile saab see olema vapustav kuu. Nautige oma edu! Ülejäänud peate lihtsalt vooluga kaasa minema, mida ei tohiks olla liiga raske teha, sest ka teie jaoks ei tundu asjad kuigi räbalad. Alustate kuud suhtlusvalmilt. Teie mõistus on terav ja mõte vahe, nii et see oleks hea aeg oma ideede ellu viimiseks. Suve alguseks võib teid tabada romantiline tunne ning armastus võib röövida kaine mõistuse.

JUULI Mõned teist võivad soovida oma välimuse muutmist. Ühe inimese tipptasemel moodne väljanägemine võib olla teise jaoks täielik moefopaa. Nii et sellega on ehk piisavalt öeldud. Ärge jookske kohe iga moeröögatusega kaasa, mis teile ei pruugi sobida.

Kuu esimesel nädalal on nii mõnelgi teist eelis, kui tegemist on tööga ja raskete probleemide lahendamisega. Kuu lõpus võite oodata häid uudiseid, tõenäoliselt karjääri edendamise kohta. Lihtsalt ärge sattuge kärtsu meeleollu ja ärritage valet inimest!

AUGUST Teie ema võis teile öelda, et armas olemine ei maksa teie arveid, kuid teate juba praegu, et ta valetas. Sa võiksid oma karjääri edendada mehe või mõne autoriteedi abiga. Lörtsi pole vaja krae vahele saada, kui te seda just ise ei taha.

Pinge võib lükata Kaksikute ja Sõnni üleminekupäevadel sündinud olulise inimesega veidi tülli. Võite seetõttu ka pudelit päris kõvasti kummutada, kuid kuu lõppedes ärkate koletisliku pohmelliga. Ärge liigselt muretsege, kuu lõpuks peaks kõik olema taas korras.

SEPTEMBER Võiksite kuu alguses oma välimust muuta, lihtsalt veenduge, et teie stiilimuutus ei kukuks välja imelik. Paljud teist võivad saada mõningast karjääriabi täiesti ootamatust ja üllatavast allikast. See võib olla näiteks mees, õpetaja või võib-olla mõni selline inimene, kellest te seda oodata ei oskagi. Kaksikute ja Sõnni märgi piiripäevadel sündinutel on sel kuul kõige rohkem eeliseid. Asjad võiksid toimida nii sujuvalt, et mõtlete, kas Jumalanna korraldab asju teie kasuks.

OKTOOBER Sel kuul peaksid asjad enamiku jaoks olema päris head. Kuu lõpupoole on mõni päev, mil võite mõne olulise inimesega vastuollu sattuda. Kui teate, et käes on üks neist kriitilistest aegadest, püüdke end tagasi hoida ja teravusi või keelele kippuvaid solvanguid mitte välja öelda. Tavaliselt suudate oma suu kinni hoida ja kui sellega nüüd ka hakkama saate, lõpetate kuu edukalt.

Kaksikute ja Sõnni piiripäevadel sündinud inimestel edeneb kõik hästi kuni kuu keskpaigani. Jäära ja Sõnni üleminekupäevadel või selle lähedal sündinuil võivad ees olla raskused koduses elus. Teie tugev vundament võib kõikuma lüüa.

NOVEMBER Kui öelda, et asjad edenevad sel kuul hästi, siis oleks see vale. Kuu esimene või teine ​​pool võib teie jaoks olla tõesti imelik, sõltuvalt sellest, mis kuupäeval olete sündinud. Enamikul teist on probleeme vähemalt ühe olulise suhtega. Kui teil tekib kellegagi vastasseis, võite vale inimese ära pahandada. Hoidke lihtsalt oma suu kinni ja proovige kriitilistes olukordades kompromisse saavutada.

DETSEMBER Kuu algus on enamikule teist üsna ebameeldiv. Probleemid partnerluses, vastikud stseenid kellegi vanema või autoriteetse isikuga ja inetu juhtum teie jaoks olulise inimesega on vaid mõned asjad, mida võite oodata.

Mõnel teist võib tekkida ka tunne, et keegi ei meeldi teile ja soovite selle välja öelda. Püüdke mitte öelda midagi, mida hiljem kahetsete. Kiuslik suhtumine tuleb lihtsalt tagasi sind kummitama. Õnneks on enamuse jaoks kuu lõpp palju parem aeg.

Sõnn mees – 2021. aasta prognoos

Aastal 2021 on teil võimalus oma eesmärgid lõpuks täita. Saada tunnustust oma tehtu eest, tõestada, kes te olete ja ületada kõik tõkked, mis takistavad teil edu saavutamist. Armununa olete kaitsev, hoolitsedes alati oma partneri soovide täitmise eest ja olete mures tema heaolu pärast.

Teil on pigem rohkem fantaasiat kui jõudu oma fantaasiate teostamiseks. Kardate paljastada oma varjatud ulakat olemust, kuid teie partner paneb teid mõistma, et teil on vabadus ennast väljendada. Ärge laske tööl oma elu üle võtta, veetke rohkem aega oma lähedastega. Mõni teist väldib äri segamist rõõmuga.

Sõnn naine – 2021. aasta prognoos

Alati truu, näete teiste negatiivseid mahhinatsioone läbi, kuid ärge nendesse sekkuge. Kui aga otsustate, et teie jaoks on kannatuse piir ületatud, siis teie plahvatus paneb asjad paika.

Ametialaselt on teie töö huvitav, kuid liiga heidutav ja see kulutab teid lõpuks ära. Aasta 2021 alguses on teil oma partneriga igav, kuid võite olla kindel, et see ei kesta kaua. Meeldiv sündmus puhub teie kire uuesti lõkkele.