Vähk on sodiaagi neljas astroloogiline märk. See algab 22. juunil ja lõpeb 22. juulil. Vähist mees on suurepärane isa ja tunneb alati uhkust oma laste üle, kelle jaoks ta on nii õpetaja kui ka sõber. Vähist naine on võib-olla kõige naiselikum märk kogu sodiaagis selle sõna klassikalises tähenduses. Ta on emalik, kirglik ja delikaatne.

Kas 2021. aasta on Vähile õnnelik aasta? 2021. aasta on Vähkidele õnnelik aasta ja nad suudavad saavutada kõik endale seatud eesmärgid. Nende eesmärkide saavutamiseks peavad Vähid õppima oma emotsioone ühtlustama ja enam oma oskustes ja võimekuses mitte kahtlema.

Millised kuud ja päevad on vähil 2021. aastal õnnelikud? Juunis ja augustis on kõik võimalused teie poolel ning oma visaduse, optimismi ja ambitsioonide tõttu õnnestub teil täita kõik oma eesmärgid, isegi kõige keerukamad. See aasta on hea lapse saamiseks ja mõned vähid alustavad uut suhet. Kogu aasta jooksul paneb lisakohustuste surve teie lojaalsust ja pühendumust selles suhtele proovile. Tööl võite saada võimaluse osaleda vabatahtlikult projektis, mis võib viia edutamise ja edaspidise eduni.

RAHA: Teie märgis olev Saturn võib nõuda, et elaksite piirava eelarve piires kas seetõttu, et teie kohustused on suurenenud ja koormavad teie rahanduslikku olukorda või investeerite raha kuskile, kus see ei tooda palju aastaid kasumit. Samas on teie kohustustekoorem võib olla suur, eriti kinnisvara ja leibkonna eelarved.

ARMASTUS: Kas Vähk abiellub 2021. aastal? Püsisuhtes paaride elu sel perioodil muutusi ei kannata. Olete õnnelik ja kasutate ära meeldivad hetked, mida veedate armastatud inimese seltsis. Märts ja oktoober on abieluks soodsad kuud.

Kas vallaline Vähk leiab armastuse aastal 2021? Kui olete vallaline, lesk või lahutatud, ärge heitke meelt. Teie lähikonnas on inimene, kes ootab teie käest kannatlikult teiepoolset märguannet. Teisisõnu, kui avate oma silmad, võite nautida palju armastust. Peate lihtsalt teadma, kust otsida. Paljud vanad ühendused teie elus võivad sellel aastal mingil moel lõppeda, mais-juulis on õnnelik aeg selles valdkonnas toimuvate muudatuste jaoks.

Võite täiesti rahulikult seltskonnast lahkuda, kui näete, et mõned inimesed pole teie jaoks head ja tunnete, et peate edasi liikuma. August ja september on paljude meeliülendavate kohtumiste aeg ja see võib juhtuda siis, kui teie elu muutub paremaks ja teil võib isegi avaneda võimalus armastada ja armastatud olla.

KARJÄÄR: Mis ootab Vähki tööalaselt 2021. aastal? Lepingutega seotud ja ametialane edu saadab teid 2021. aasta teisel poolel. Vähid peavad iga ettepanekut väga hoolikalt analüüsima, sest enamik neist on kaheldavad ja kahtlased. Aasta 2021 on soodne Vähkidele, kes soovivad oma äri käivitada. Võimalik on tulusa ühenduse tekkimine äripartnerluses. See on koht, kus teil on sel aastal kõige suuremad võimalused edu saavutada, kuna mõned teevad oma karjääris suuri edusamme. Mõni saavutab kõrgema positsiooni või pakutakse teile ametikõrgendust uuel tööl märtsis või augustis.

Märtsis ja juunis on tõenäoline, et pärast hoolikat läbimõtlemist otsustavad mõned, et nende praegune töökoht ei anna neile vajalikku arengut ega väljakutseid ning suunduvad uuele tööle.

TERVIS: Saturn justkui testib teie keha struktuuri ja varasemat tervisekäitumist. Kui terviseprobleemid tekivad, on need tõenäoliselt juba mõnda aega arenenud või on seotud teie elu varasema terviseprobleemiga, mida saaks tõhusamalt kontrolli all hoida.

Oktoober ja november võivad näidata tasakaalustamatust ja võib-olla tuleb teil üle vaadata oma toitumisharjumused ning neid vajadusel muuta. Teatud toidud tuleb võib-olla 2021. aastal oma toidusedelist välja jätta.

Mida peaks vähk 2021. aastal sööma? Vähkide immuunsüsteem on ülitugev, mistõttu suudavad nad toime tulla igasuguse välise ohuga. Sööge täisteratooteid, riisi, kaera, puuvilju, banaane, aurutatud köögivilju, brokolit, kapsast, lillkapsast, tomateid, kõrvitsaid, kurke, vetikaid, jogurtit, ube ja looduslikke suhkruid. Vältige õliseid toite, soola ja rafineeritud maiustusi.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Teie ümber toimub palju asju, mis tõenäoliselt panevad teid tundma, et kannate kogu maailma raskust oma õlgadel. Kes on nimetanud teid kogu vaba maailma peakokaks ja nõudepesijaks? Te ei saa olla kogu universumi prügikoristaja. Lõpetage süütunde kogumine endasse enda ümber toimuvate asjade pärast või süüdistage teisi inimesi, kui asjad alati ei õnnestu! Samal ajal kui elate hetkel negatiivses olukorras, kogete karjääri mõttes taastumist ja edu. Saate vanast ebavajalikust lahti lasta ja uue omaks võtta.

VEEBRUAR Teie jaoks, kes on sündinud Kaksikute ja Vähi üleminekupäevadel või selle lähedal, peaks kõik olema roosiline, kuid kõik teised alustavad seda kuud rabistades. Kuid see sõltub sellest, kuidas te asju lahendate. Pärast sõbrapäeva hakkavad seni veninud asjad hoogu juurde saama. Kuu lõpp on parim aeg uuele tööle kandideerimiseks või uue inimesega kohtingu kokku leppimiseks. Sel ajal leiavad inimesed teid vahelduseks võluva oleva!

MÄRTS Teile tuleks kasuks veeta üksinda vaikselt aega, et saaksite negatiivsusest lahti lasta ja oma tühje akusid laadida. Kui suudate seda teha, võib universum teid isegi õnnistada mõne uue ideega. Kuid teades mõningaid Vähk, soovitan teil selle rahuliku seisundi saavutamiseks kasutada keemilist abi. Teisisõnu võtke Valiumi ja chill out. Vastasel juhul võivad mõned teist puhkuse veeta koledasse kaklusse sattudes või mõne naabriga vihaselt vaieldes.

APRILL Põrgu teie isiklikus elus! Teil tuleb tegemist teha valikuga teie sõprade ja pere või tööelu vahel. Võite olla valmis ütlema oma lähedastele, et teil pole nende jaoks aega ning nad peavad ootama kuni teie karjääriga seoses tehtav töö tehtud saab. Õnneks olete sel kuul domineerivam ja enesekindlam, nii et kui vaja, võite kasutada resoluutset lähenemist olukorrale. Kuu lõpuks saavad asjad kõik imekombel korda ja kõik sujub suurepäraselt.

MAI See kuu algab ilutulestikuga. Püsite endiselt õnnelainel, eriti mis puudutab teie karjääri. Selle aja jooksul võite saada kasu kellestki, kes on vanem kui teie või kellestki, kes on autoriteetne isik. Tõenäoliselt avastate, et umbes kuu keskel olete organiseeritum kui tavaliselt. Nii et kui teil tekib soov kõik oma sahtlid ja kapid puhastamiseks välja kiskuda, siis ärge üllatuge. Võiksite lihtsalt kuu viimasel nädalal tagasi tõmbuda.

 JUUNI Nii nagu eelmine kuu, algab ka see kuu ilutulestikuga. Tundub, et teid õnnistatakse rohkem kui ühtki teist ​​märki – vähemalt nii ütlete ilmselt kõigile oma sõpradele. Te peaksite saama häid uudiseid, see võib kuu keskpaigaks kogu teie elu pea peale pöörata. Tegelikult võite  olla sellise suure õnnehunniku otsas, et te ei tea, mida iseendaga peale hakata. Suurem osa sellest õnnistusest langeb tõenäoliselt karjäärikategooriasse, kuid osa sellest suurest õnnest valgub ka teistesse eluvaldkondadesse üle.

JUULI Olete särav, vaimukas ja suudate mõne olulise eesmärgi nimel edu saavutada. Viimasel ajal võib teil olla tunne, nagu iga kord, kui proovite edasi liikuda, jookseksite peaga vastu tellistest seina. Asjad peaksid muutuma; võite mõnelt kogenumalt inimeselt saada üllatavat abi. Mõni teist tuleb ka keskenduda ja tulemuse saavutamiseks vaeva näha. Kokkuvõttes on teil avanenud hea võimalus, et asjad liiguks teie kasuks.

AUGUST Võib-olla suudate oma elu ambitsioonidega edasi liikuda, võite isegi saada ootamatut abi. Teie ellu võib ilmuda autoriteetne mees või õpetaja. Võimalik, et soovite oma välimust muuta, kuid olge ettevaatlik – ühe inimese moodne ja sobiv välimus võib teisest inimesest friigi teha.

SEPTEMBER Olete dünaamiline ja osav ning suudate oma mõtteid  teistele inimestele edastada. Need teist, kes on sündinud Lõvi ja Vähi üleminekupäevadel, on tõesti heas olukorras. Alustuseks peaksite hakkama lihtsalt oma probleeme lahendama. Pärast seda on teil piisavalt palju otsustavust, mis peaks aitama teil soovitut saavutada.

OKTOOBER Osa oktoobrikuust ei pruugi teil olla pea väga selge. Teie ideed võivad olla ebaõiged või eksitavad. Kui teie mõtted suust välja lipsavad, võite olla suures hädas. Inimesed arvavad, et olete hull ja tulised vaidlused on tõenäolised tekkima. Kaksikute ja Vähi üleminekupäevadel sündinud võivad tunda, et nende töö võtab enda alla liiga palju aega igapäevaelust. Olge õnnelik, et teil on üldse tööd!

NOVEMBER Kuu esimestel päevadel võivad teid tabada suuremad meeleolumuutused ning mõni teist võib olla suure surve all. Püüdke ennast kontrollida, vastasel juhul võite pinge all järele anda. Teil on võimalik sel ajal  vale inimene välja vihastada. Kuu keskpaiku on teil jälle hea tuju. Võiksite lihtsalt tagasi tõmbuda ja nautida elu oma sõprade ja perega. Kuu lõpuks on mõned teist armsad ja võluvad, nii et peaksite saama õnnelikult pere ja sõpradega aega veeta.

DETSEMBER Kuu algab enamikul teist suurepäraselt. Olete karismaatiline, enesekehtestav ja võluv. Mõni teist paistab silma ka  sõnaosavusega. Olulised karjäärivõimalused võivad teil tekkida, kuid see võib olla probleem, kui pingutate oma elus tööga üle või ignoreerite kõike muud. Proovige veeta natuke aega lähedastega. Ja kui tekivad probleemid või lahkhelid, siis püüdke leida kompromiss. 

Vähk mees – 2021. aasta prognoos

Pöörate rohkem tähelepanu sellele, mida teete või räägite, sest te ei soovi enda jaoks olulisele inimesele haiget teha. Teie kõrval on armastav kaaslane, kes ütleb õigel ajal õiged sõnad, aitab teil areneda ja edasi minna ilma alla andmata. Sel aastal kujundate endast uue, tugevama isiksuse, sest te ei soovi olla see nukk, kes varem olite või näisite olevat. Mõned püsisuhtes paarid ei kõhkle paljude inimestega kohtumisest ja uute nägude nägemisest. Tööalaselt on teil vabadus järgida oma ambitsioone, minna selles suunas, mis teid juhatab, püüdmata ennast teiste silmis õigustada. Lõpuks võtate ise vastutuse oma elu eest.

Vähk naine – 2021. aasta prognoos

Teie praegune olukord ei sobi teile enam, päevast päeva korduv rutiin sunnib teid otsima midagi muud. Kui olete suhtes armunud, leiab partner, et olete kurb ja masenduses ning ta tunneb, et ei suuda teid aidata. Oma soovide ja vajaduste väljendamisel tekib palju probleeme ja teie ainus lootus on, et teie partner suudab teid lugeda nagu avatud raamatut, et neid avastada.

Kui olete vallaline, võite karta pühendumist, sest tõenäoliselt on teil hirm minevikus juhtunut uuesti läbi elada. Olete sel aastal vastuvõtlikum ja haavatavam selle suhtes, mida teised teist mõtlevad või teie kohta ütlevad. Olete valvel, isegi oma partneri ja tema mõtteviisi suhtes. Te pole suutnud kogu aasta jooksul õppida lõõgastuma.

Tööl võite jääda ülemustega hätta, kuid teil on varrukast võtta märkimisväärne hulk ideid, mis kallutab läbirääkimistel tasakaalu teie kasuks.