Veevalaja on üheteistkümnes sodiaagimärk, mis algab 20. jaanuaril ja lõpeb 18. veebruaril. Veevalaja on oskuste ja tarkuse märk. See on geeniuse märk – üle poole maailma kuulsamatest inimestest on sündinud Veevalaja tähtkujus või neil on Veevalaja tõusumärk. Nad on suurepärased sõbrad par excellence, andunud vennad ja lojaalsed partnerid. Nad on valmis ulatama abikäe igal ajal ja kõigile ning nad ei tee seda ainult seetõttu, et on viisakad.

Kas 2021. aasta on Veevalajale õnnelik aasta? 2021. aasta on Veevalaja sodiaagimärgis sündinuile õnnelik ja seiklusterohke. Kui siiani eelistasite kodust rahulikku õhkkonda, keskendutakse aastal 2021 reisidele ja peate end valmis seadma, sest enneolematud seiklused ootavad teid.

Millised kuud ja päevad on Veevalajatel 2021. aastal õnnelikud? Aasta õnnekuud on mai ja november ning nende kuude jooksul ostate tõenäoliselt maja, korteri või tüki maad ning koostöö teiste sodiaagimärkide esindajatega sujub sujuvalt. 2021. aasta horoskoobi järgi sobib see aasta suure avastuse tegemiseks. Saate areneda ja teie suurepärased ideed aitavad teil ennast kinnitada. Saturni retrograad Veevalajas 23. mail – 11. oktoobril võib rõhutada teie karjääriprobleeme, autoriteetidega seotud probleeme, mis võivad takistada teie karjääri ja ametialast kasvu.

2021. aasta on suurepärane sõpradega aja veetmiseks, uute inimestega kohtumiseks ja lõbutsemiseks. Ühel neist üritustest kohtute kellegagi, kellega saate luua lihtsa ja eheda ühenduse, mis võib viia ilusate suheteni.

RAHA Uraan, muutuste ja uuenduslike tegevuste planeet on teie finantssektoris kuni aastani 2026. Paljud satuvad seetõttu muutlikesse olukordadesse ja tingimustesse, kuna nende sissetulek kõigub. Mai keskpaigast võib olla märkimisväärne aeg kokkuvõtete tegemiseks.

ARMASTUS Kas Veevalaja abiellub 2021. aastal? Aasta 2021 tõotab õnne ja rahulolu teie armuelus. Parimad abielukuud on august ja september. Kas vallaline Veevalaja leiab armastuse aastal 2021? Vallalise Veevalaja jaoks on see aasta emotsionaalne ja romantiline periood. Elage oleviku järgi ja looge võimas alus tulevikule. Sel aastal võib teie ellu tulla uusi huvitavaid inimesi, kes on loovamad. Sõprade arv suureneb mõne uue grupi kaudu, kellega liitute aasta alguses.

Juunist oktoobri alguseni on igat tüüpi partnerluste ja suhete jaoks kõige olulisem periood juuli ja septembri keskpaigast oktoobri alguseni. 26. augustist 10. septembrini võib osutuda kokkuleppimiseks keeruliseks.

KARJÄÄR Mis toimub Veevalaja tööelus 2021. aastal? 2021. aasta teises osas, eriti sügise saabudes, olge oktoobri teises osas ja novembri alguses ülemustega suheldes ettevaatlikumad, sest võib tekkida mõni arusaamatus, mis võib teie olukorda ohustada. Mõni teist võib hakata sel aastal tegutsema füüsilisest isikust ettevõtjana; teised peavad vajalikuks leida positsioon, mis vastab teie uutele vajadustele. Augusti lõpust septembri keskpaigani ja novembri keskpaigani on ajad, mil teie tööpiirkonnas võivad toimuda muudatused.

TERVIS See võib olla koht, millele peate veidi rohkem tähelepanu pöörama, kuna võite tunda oma füüsilises kehas teatud survet.

Võite seda piirangut taluda juulist septembrini, kui teile pakutakse lahendust vanale probleemile. See on aastaaeg, mil tuleb otsida abi tervishoiutöötajatelt.

Mida peaks Veevalaja sööma aastal 2021?  Aastal 2021 peaks Veevalaja sodiaagimärgis sündinud pidama dieeti, mis ei sisalda rasvu, kuid sisaldab palju valke (värsked puu- ja köögiviljad, täisteraleib). Muud Veevalaja jaoks sobivad toidud on kana, peet, brokoli, porgand, paprika, tomat, maasikad, ananass, granaatõunad, viigimarjad, datlid, pruun riis, täistera, jogurt ja looduslikud juustud.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Olete jälle asja juures! See kuu leiab teid järjekordsest müstilise mõistmise otsimisest. See pole halb, välja arvatud see, et mõnikord kaotate religioosse otsingu ajal silmist oma igapäevases elus toimuva. Teil on vapustav kujutlusvõime, kuid mõnikord paneb see oma teed minema ja seekord võtate tõenäoliselt mõned inimesed kaasa, sest näite ja tundute teistele võimas ja külgetõmbav. Kui lõpuks tööle asute, suudate midagi tõeliselt saavutada.

VEEBRUAR Teil on sel kuul jälle väga jutukas meeleolu, nii et mis võiks olla parem kui oma sõpradega kokku saada ägedaks peoks. See on suurepärane võimalus rääkida kõigile oma metsikutest ja pöörastest ideedest. Kui rambivalguses olete, võtke mõni minut aega, et mõelda tagasi viimase kaheteistkümne kuu peale. Võite isegi saada mõne uue ülevaate selle kohta, mida soovite järgmisel aastal teha. Mitte et teil uusi ideid vaja oleks!

MÄRTS Märtsi esimesed päevad on vaid jätk veebruarist. Niisiis, kui te pole oma abikaasat kuu teiseks nädalaks maha jätnud, on teil vana kohustustepomm tõenäoliselt veel mõnda aega ketiga pahkluu ümber. Puhkuse ajal ei toimu eriti midagi, nii et küllap peate lihtsalt minema ja ülejäänud seltskonnaga end purju jooma. See peaks teile hästi sobima, sest, et enamik teist kavatseb lõbutseda. Suured muutused teie elus võivad saabuda kuu lõpuks. Teil võib tekkida soov ennast uuesti avastada.

APRILL See on aeg uute ideede ja teadmiste saamiseks enda ja oma elu ambitsioonide kohta. Hei, see võib olla ohtlik sinusugustele, kelle jaoks uus ja teistsugune on elustiil. Lihtsalt ärge unistage ja muutuge oma mõtlemises liiga “väljas”. Head võimalused tulevad teie teele ja võite sattuda kokku vanema inimesega, kes on autoriteet, ning kes  aitab teid teie püüdlustes. Keegi, kes aitab teil näha teie tulevikuvisiooni. Niisiis, kinnitage  mõõk vööle ja valmistuge universumi vallutamiseks.  

MAI Nautige kuu esimest paari päeva, sest pärast seda tunnete tõenäoliselt, et kõik teie ümber üritavad teie piire kitsendada. Teie töö avaldab teile survet ja teie isiklikud suhted võivad olla muutunud tõeliseks probleemiks. Kellelegi ei meeldi, kui tööl on nõme päev ja koju minnes tunnete end samuti nagu vang. Mõnele teist võib tunduda, et sooviks lausa põgeneda mõneks päevaks odavasse motelli. Kuu lõpuks peaks olukord muutuma ja kõik siiski paremaks minema.

JUUNI Võite tunda, et teie elu on üks suur haisev lehmakarjamaa. Tõenäoliselt tunnete, et kõnnite paar nädalat põlvini sõnnikus. Kõik, mida saate teha, on härjal sarvist haarata ja asjad lahendada, kuni kõik hakkab teie kasuks minema. Seni tekitab teie töö tõenäoliselt isiklikus elus pingeid ja kõik, mida teete, nõuab suuri pingutusi.

 JUULI Võite selle kuu alguses öelda kellelegi autoriteetsele isikule midagi, mis ajab ta endast välja. Selleks võib olla näiteks politseinik, ülemus või teie naine. Kuid vaatamata kõigele on teil tõenäoliselt  ikkagi nendest konfliktidest hoolimata hea tuju ja olete nii võluv, et keegi ei saa teie peale kaua viha pidada.

AUGUST Korraga toimub palju erinevaid asju. Te ei tea, kus on saba ja kus sarved – ja see on ilmselt just see, mis teile meeldib. Kuu esimese poole olete õnnelik ja võluv, aga samas on samuti oht vihastada vale inimest ja olete ka oma partnerlussuhtega hädas. Pärast seda satute olulise suhtega veelgi sügavamasse rappa. Ainus viis pingete leevendamiseks on läbirääkimised ja kompromissid, muidu võivad asjad päris koledaks minna.

SEPTEMBER Tõenäoliselt ootab enamikku teist ees kole stseen mõne olulise inimesega. See võib puudutada väärtuste küsimust ja seda, mida keegi elus oluliseks peab. Püüdke oma ülemust mitte välja vihastada. Kuu lõpuks on siiski oodata paremat aega nii mõnelgi teist ja pingeline õhkkond leeveneb.

OKTOOBER Alustate vaimselt teravalt, töötate teistega hästi ning teile võib meeldida külastada ka vanemaid inimesi. Umbes kuu keskel olete dünaamiline ja täis energiat. Head uudised võivad Kaljukitse ja Veevalaja ülemineku ajal sündinutele saabuda, kuid hiljem muutuvad asjad hapuks. Kodused mured võivad muutuda senisest veelgi intensiivsemaks, kui elate koos kontrollifriigiga. Kõigil teistel võib esineda probleeme rääkimise või enda selge väljendmaisega.

NOVEMBER Võib-olla olete kuud alustanud vale jalaga, kuid see ei tohiks kaua kesta. Enamik teist on energilised, vaimselt teravad ja suutelised oma mõtteid teistele inimestele edastama. Õnneks on need üksikud Veevalajad, kes on kogu kuu esimese nädala endiselt masendavas meeleolus ning mõned teist on lisaks veel pettunud ja stressis kuni kuu keskpaigani. Kuid kuu lõpuks peaks kõik olema lihtsalt superhästi. Olete rahulik, kõnekas ja suudate võluda kõiki ümbritsevaid.

DETSEMBER On nii häid kui ka halbu uudiseid. Hea uudis on see, et teie karjäär võib saada tõuke ja peaksite leidma lihtsad lahendused elu rasketele probleemidele. Olete teravmeelne, sõnakas ja oskate oma ideid teistele inimestele edastada. Halb uudis on see, et võite inimesi vihastada, kui nad teie öeldut kuulevad. Ja emotsionaalne surve võib põhjustada inetu stseeni vale inimesega. Kuid ärge muretseda! Asjad peaksid kuu lõpuks paranema, jõulude paiku võiksite isegi õnne leida.