Amburi 2022. aasta horoskoop

Ambur on sodiaagi üheksas astroloogiline märk ning see on tulemärk ja seda juhib Jupiter. Teie 2022. aasta horoskoobi järgi näib, et Amburil on elus aasta jooksul palju muutusi ja teil on võimalus ümber töötada nii see, kuidas te ennast maailmas esitlete, kui ka see, mida te maailmale esitate.

Kas 2022 saab olema Amburile õnneaasta? Amburile on 2022 aasta täis õitsengut, õnne ja edu. Nad leiavad õnne väikestest asjadest ja saavad aru, kui vähe nad vajavad, et tunda end kõige õnnelikuma inimesena maa peal. Planeetide mõjud Amburile 2022. aastal – Veenuse retrograadne liikumine läbi 12. maja toob palju vaimset energiat, keskendumisvõimet, aga ka segadust, sest te ei saa aru, mida teie kõrval olev inimene soovib, kuna annate endast kõik. Otsite vastust küsimusele: “Mis teeb mind õnnelikuks?” Tunnete vajadust isoleerida end teistest, et luua parem ühendus jumalikkusega, seega on hea aeg saada lähedaseks Jumalaga ja oma vaimuelu intensiivistada.

2022. aasta lõpus õnnestub paljudel Amburitel kehtestada uued elupõhimõtted. Õnnelike jaoks võib kõik tulla ilmutuse, eelarvamuslike unistuste kaudu. Sel aastal, kui Merkuur on retrograadne, on Amburil vähem pingeline periood kui teistel märkidel. Tõenäoliselt on neil hea pereelu ja võimalus reisida. Võimaluse korral on soovitatav vältida väga pikki reise, kuid juhul, kui need on vajalikud, peaks Ambur võtma kasutusele ettevaatusabinõusid. Saturni mõju Amburile: muretsete turvalisuse ja materiaalse mugavuse pärast rohkem kui kunagi varem. Ühtegi ootamatut rahalist hüpet ei toimu ning kõik, mis te praegu kogute, on pikkade pingutuste ja töö kaudu. Ambitsioonid ja praktiline vaim suurenevad, nii et võib tekkida kiusatus teha tehing, mis viitab tootmistegevusele. Pöörate oma säästudele suuremat tähtsust, mõeldes rasketele aegadele. Muutute kalkuleeritumaks, reserveeritumaks, rahaga ettevaatlikumaks, kartes homset. Mõnikord piirdute ainult hädavajaliku miinimumiga, olles siiski mures mugavuse pärast, millestki puudust tundmata, kuid kehtestades mõningate kaugemate tulevikueesmärkide jaoks piirid. Marss on retrograadne Kaksikutes alates 30. oktoobrist, see mõjutab Ambureid professionaalses sektoris, kus astraalsed aspektid hõlbustavad takistuste tekkimist ülesannete täitmisel. Samuti on Amburil kaks kuud aega töö ja täiendava koostööga seotud aspektide ümberhindamiseks ja ümberkorraldamiseks. Uraan, mis alates 24. augustist on retrograadne Sõnnis, mõjutab Amburi armuelu. Nüüd on aeg armudes riskida, isegi kui nad võtavad ette tegevusi, mis pole neile tuttavad. Nad õpivad palju asju elu ja armastuse kohta, samal ajal kui nad õpivad uut inimest paremini tundma.

Armastus ja suhted. 2022. aasta kevadel ootab teid lühike näiline stabiilsus, mis on selle aasta tunnuseks ja teete sammu, et muuta suhete kaotused suhete kasvuks. Teil on oma elus kapitaalremont ja see ulatub ka teie suhetesse. See on lootuste jaoks, mida vajate. Viimastel aastatel kaotatu asendavad mitte samad isikud, vaid need, kes võnguvad paremini teie iseseisva ja suure südamega helde loomusega.

Kas vallaline Ambur leiab armastuse? See on erakordne aeg paarisuhete kindlustamiseks ja vallalistel võib olla võimalus kohtuda uute partneritega ja luua armusuhteid, eriti kuna armastuse planeet aktiveerib suhtetelje. Alates maist on võimalik määrata pulmakuupäev, juhul kui te pole seda veel teinud.

Karjäär ja töö. 2022 ei ole teie jaoks suurt pöördeprotsessi karjääri ega ametialaste muutuste osas. Kipute keskenduma pigem iseendale kui karjäärile või töökohtadele. Olete viimastel aastatel oma karjääri- ja töömaailmas kasvanud ning teie suurenenud tootlikkus on teie preemia. Kipute olema pühendunud oma tööle. Talve lõpus ja varakevadel märkate teravat ja täpset otsustusvõimet ning võib-olla on aeg töö või äri aeglaselt laiendada. Energiad on selleks sobivad. Isegi kui suurenenud töökoormus tuleb teie teele, tunnete selle käitlemisel enesekindlust. Ja saate sellega hakkama. Olulised kontaktid tulevikuks jõuavad teie poole aasta esimesel poolel. See, milles te viimastel aastatel polnud osav, õppisite ära ja sel aastal tasub see end ära.

Raha. Aastal 2022 on küllus, kõrgharidus, reisimine ja filosoofia märksõnad, mis on seotud sellega, kuidas raha sel aastal teie juurde jõuab või laieneb. Siiski on aeg olla ettevaatlik investeeringutes ja ühisettevõtmistes. Hilissügiseks võite loobuda ettevaatusest, kuna teie sisemine energia meelitab rahandust ja turvalisust, mis seni võis puududa. See jõuab teieni ebaharilikult, lühidalt, kuid saate võimaluse peidetud ressursi kasutada.

Tervis. 2022. aasta Amburi horoskoop ennustab, et teie tervis näeb sel aastal vähe väljakutseid ja kui need juhtuvadki, kipuvad nad õnneks olema väikesed. Kui sisenete 2022. aastasse ja tunnete kevade hakul end kurnatuna ja kohati energiast tühjana, siis taastute kevade lõpus. See on uus algav tsükkel. Kasv pärast puhkust. Teil on kontakt tervishoiuasutustega, kuid see kipub olema seotud tööga või seotud teistega, mitte iseendaga. Teie tervis ja heaolu on jätkuvalt vaimses plaanis energiline ja kõrge. Intuitiivsus, sisemise rahu ja rahulolutunne on teiega, mida te ammu pole tundnud. Hoolitsege oma heaolu eest, sest aastal 2022 on teil ees mõned väljakutsed ning soovite olla valmis neile vastu astuma.

Astroennustus dekaadide kaupa

1.dekaad: kui teie sünnipäev jääb 23. novembrist 2. detsembrini – näete kiiremat tasu investeeritud töö eest ja töös on uus suhe või vana suhte võimas hoog, eriti teisel poolaastal. Tasub jätkata välise maailma ülesehitamist hoole ja hoolsusega, kuid näete investeeritava energia jaoks palju nähtavamaid vihjeid.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 3. detsember kuni 12. detsember, siis aasta kulgeb energia, kire ja võimsate inimestega teie elus. Tõenäoliselt on see pühendumus inimesele, kes suudab mingil viisil teid veelgi edasi aidata ja kindlustada teie rahalist ja materiaalset kindlustunnet. Tõenäoliselt on ka arvukalt portaale, mis lubavad intensiivseid ja sügavalt sensuaalseid vahepalasid.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 12. detsember kuni 21. detsember – soovitatake teil olla valmis kogema dramaatilisi muutusi selles, kuidas te oma elus olevate inimestega suhtlete, ja ka olla valmis vastu võtma dramaatilisi muutusi lähedastes sõprussuhetes ja peresuhetes. Hoidke oma teod, motiivid enda teada ja ärge kartke loobuda sellest, mis tundub teie enda isikliku jõu raiskamisena.

Pakkumine, mis on kuidagi seotud teie minevikuga, tekib tõenäoliselt ka aasta hiljem ja kuigi see tundub olevat turvaline ja paljutõotav, uurige, kas soovite seda ikka tõesti või peate sel viisil oma minevikuga uuesti ühendust võtma.

Amburi isiksuseomadused. Olete avatud ja aus ning enamik inimesi hindab seda. Olete enesekindel, optimistlik ja entusiastlik ning vaatate alati valguspoolt. Küll aga liialdate ja kipute asju liiga suureks puhuma. Mõni inimene võib öelda, et olete valju. Olete sotsiaalne ja sportlik ning väljendate end sõbralikult ja vastutulelikult. Soovides õppida ja nautida suhtlust inimestega, kellega kohtute, eriti kui nad on pärit mõnest teisest kultuurist. Maailma uurimiseks ja iseendaks olemiseks on vaja palju ruumi. Kui olete aktiivne, siis teie depressioon kaob. Värske õhk ja uued silmapiirid elustavad ja stimuleerivad teid. Kogu elu olete huvitatud üht või teisest liiki õppimisest ja reisimisest. Olete eluaegne õpilane või rändur, teised kultuurid ja riigid paeluvad teid. Teie jaoks on loovus kas õppimine või uurimine. Teie elu eesmärk on reisida, õppida, kuidas teised kultuurid toimivad, ja seejärel tuua need teadmised koju. Kuna olete filosoofiline, olete ka religioosne, moraalne ja eetiline. Misjonär. Teie entusiasm sunnib teid eeldama, et saate mõne ülesandega hakkama isegi siis, kui olete selleks ette valmistamata või võtate enda kanda rohkem kui suudate.