Jäär, 2022. aasta horoskoop

(21. märts – 20. aprill)

Jäära tulemärki juhib Marss. Uus aasta tuleb Jääradel täis isiklikku ja ametialast edu. Leiate, et eelseisev aasta on palju aktiivsem ja eesmärgile orienteeritum.

2022 on Jäära märgi all sündinuile väga õnnelik aasta. Horoskoobi järgi kogete puhta energia kasvu. Võite oodata võimalust luua sel aastal midagi uut ja imelist. Kas soovite käivitada väikeettevõtte? Üritusi korraldada? Võistlusel läbi lüüa? Või äkki soovite kirjutada raamatu? Kõik need asjad on võimalikud ja kergemini saavutatavad kui kunagi varem.

Jupiter, Saturn ja Veenus on peamised planeedid, mis hakkavad Jäära mõjutama 2022. aastal. Uuel aastal pääseb teie kirg ja loovus esile. Jäärad suudavad oma tundeid paremini väljendada ja luua tugevama sideme oma senise partneri või tulevase potentsiaalse partneriga. Sel aastal mõjutab Saturn Jäärade tööelu ning see nõuab tööl tõhusust ning paremat aja- ja energiajuhtimist. See toob endaga kaasa palju kohustusi õppimise, välisreiside, usu ja vaimsuse osas. Jupiter toob Jäärale piisavalt põhjust rahuloluks tööl: huvitavaid tööpakkumisi, jõupingutustele vastavaid hüvesid ja suuremat tunnustust. Marss ja Veenus vastutavad Jäära romantilise arengu eest aastal 2022.

Jaanuar, veebruar ja märtsi esimene pool näivad seostavat Jäärade suhteid isikliku arengu, karjääri ja avalikkusega. Romantika on täies hoos aprillis, kui Veenus Jääras toob paari ellu sensuaalsuse, janu armastuse järele, suure võrgutusjõu, õnne ja harmoonia. Marss on Jääras retrograadne oktoobris 2022. Sel perioodil tunnevad Jäärad end ummikus olevana ega suuda ühtegi plaani edukalt lõpule viia. Nad tunnevad pettumust ja abitust. Nad peavad end varustama kannatlikkusega ja võtma endale võimalikult palju aega.

Raha. 2022 toob kaasa suurenenud vajadused turvalisuse järele. Tahate arendada distsipliini ja korda rahaga ümberkäimisel. Pinged kodus nõuavad parema struktuuri väljaarendamist. Tundub, et teie eneseväljendusvõime on piiratud, kuid see hakkab oktoobris ja novembris leevenema. Aasta lõpus on teil lihtsam rahaasjadega tegeleda ja investeerimine on võimalik. Alles detsembri lõpus hakkate oma investeeringute tasuvust nägema ja hakkate sisenema perioodi, kus meelitate raha ligi, eriti raha muudest allikatest. Teil võivad tekkida konfliktid „teiste” finantsküsimustes, näiteks perekondlikud vaidlused kinnisvara üle.

Karjäär. 2022. aasta esimestel kuudel leiate end enesekindlamalt ja konkurentsivõimelisemalt. Püüate tänu oma isikupärale ja tahtejõule midagi saavutada, kuid ärge üllatuge, kui see ei toimi. Head suhted eakaaslaste või töökaaslastega võivad kannatada. Nad võivad teile midagi pahaks panna, olla kadedad või teist tööl distantseeruda. Võite jõuda hetkeni, kus näete oma praeguse töö katkemist, kas vallandamise või töötajate koondamise teel. See on varjatud õnnistus tõenäoliselt siis, kui jõuate suurema arusaamiseni sellest, mida te tegelikult teha tahate ning võiksite oma senist tegevusala radikaalselt muuta. Olge aga oma otsust tehes ettevaatlik, sest te ei pruugi soovida senisest konkurentsivõimelisemat tööd, mis selle otsusega kaasneb. Teie töömaailma testitakse aastal 2022 täielikult.

Kas Jäär saab tööle 2022. aastal? Kui olete sündinud Jäära märgi all ja soovite alustada mõne olulise projektiga, on selleks soovitav aeg 9. või 27. kuupäev. Jäära märgis sündinud inimestel on võimalus ette võtta pikem välisreis, kolida mujale või õppida välismaal. Paljud võivad saada tööpakkumisi välismaalt ja neil avaneb seeläbi võimalus teha tähelepanuväärne karjäärihüpe.

Armastus ja suhted. Aastal 2022 leevenevad nõudmised, mida olete endale esitanud ja ka teistele projitseerinud. Suhted on viimastel aastatel olnud rasked, 2022. aasta annab teile energiat, mis soodustab uue partnerluse ja suhete loomist, mis on palju rahuldust pakkuvamad. Armuasjad on sel aastal õppetunniks kuni suve alguseni. Pärast seda kulgeb teie elu edasi sujuvas rütmis. Suve lõpust sügiseni võite isegi sügavalt armuda ja teil võivad tekkida sügavamad suhted isegi oma seniste tuttavate hulgas. Aastal 2022 näete uusi tasemeid sensuaalsuse ja intiimsuse kujunemisel, läheduse ja sisukamate ning sügavamate suhete näol.

Kas vallaline Jäär leiab armastuse? Tavaliselt on Jäär väga õnnelik inimene. 2022. aasta kolmandas kvartalis langeb rõhk sentimentaalsele elule ja Jäärad, kes otsivad endiselt sobivat partnerit on eelisseisundis. Võite küll kohata vanemate vastuseisu oma valikut osas, mis ilmneb juulis või võib-olla tekkivad mõned probleemid neil, kellel on eelmisest suhtest laps.

Kas Jäärad abielluvad 2022. aastal? Jäärad, kes on juba õnnelikus suhtes, õpivad oma partnereid rohkem tundma. Kuid nad hoiavad oma emotsioonid kontrolli all. Märtsis ja juunis võivad mõned Jäärad abielluda või astuda uude suhtefaasi.

Tervis. 2022. aasta alguses  on teil palju isiklikku energiat. Kuid nagu ka teistes eluvaldkondades, tunnete end vahel rahutu ja murelikuna. Kõige paremini tunnete ennast suve lõpukuudel ja sügise alguskuudel. Tervis ja toitumine, dieet ja liikumine ei ole sel aastal teie meelest esikohal. Vaatamata sellele on teie tervislik seisund stabiilne. Teie tervis vajab küll tähelepanu, kuid tõenäoliselt te ei soovi pöörata sellele piisavalt tähelepanu. Jätkate ühenduse loomist maa ja loodusega, kuid pidage meeles, et see, millest te ei hooli, võib teid järgnevatel aastatel uuesti kummitama tulla. Leidke aega oma tervisega tegelemiseks.

Ennustus dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 21. märts – 31. märts, kasutage kogu pühendumust ja distsipliini, mida olete viimase paari aasta jooksul harrastanud ja valmistuge selle tuleneva jõu loomiseks 2022. aastal, eriti selles osas, mida teie energia ja veendumused teie ellu toovad.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 1. aprill – 10. aprill, jälgige oma temperamenti ja ärge olge pettunud, kui teised ei suuda teiega sammu pidada. Pidage meeles, olete olemas selleks, et juhtida teisi uutele eesmärkidele. Kui olete nii kaugel ees, et teised teid ei näe, jäävad nad ilma teie kingitustest.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 11. aprill –  20. aprill, siis sel aastal asjad ärkavad ellu ja te tegutsete ning reageerite kiiresti tekkivatele potentsiaalsetele sündmustele. Kasutate  suurepäraseid võimalusi ja lööte õitsele.

Isiksuseomadused ja omadused Olete kehtestav ja agressiivne; julge ja konkurentsivõimeline. Seetõttu väljendate end entusiasmi ja innukusega, saades pioneeriks ja initsiaatoriks. Teie jaoks on elu lahing, mille peate võitma. Esimeseks olemine on oluline, võit on teie jaoks kõik. Sõltumata sellest, mida inimesed räägivad, kiirustate julgelt sinna, kus ka inglid kardavad kõndida. Olete kas abivalmis või häiriv. Teie püüdlused motiveerivad teisi ja teist saab justkui muutuste instrument. Soovite, et juhtuks midagi uut, nii et algatate ise muutusi või teise äärmusena olete igav ja põhjustate probleeme. Teie elu mõte on olla initsiaator, olla esimene, olla pioneer. On vajalik, et saaksite võimaluse seikluseks ja põnevuseks, see võib hõlmata nii sõjaväge, politseid, välitingimusi ja ettevõtjaid. Olete aktiivsena kõige parem. Teil on vaja arendada kannatlikkust, õppida ennast konstruktiivselt suunama ja enne tegutsemist mõtlema. Võistlussport pakub teile vabastust. Teie isa võib olla teie elus tugev kuju, kellega te võistlete. Suhe temaga muudab teie praeguseid ja tulevasi suhteid meestega. Kipute lastega kärsitu olema. Peate õppima suhtlema ja olema rohkem koostööaldis.