Kalad 2022. aasta horoskoop

Kalad (sündinud ajavahemikul 20. veebruar – 20. märts), õhumärk, sodiaagi kaheteistkümnes astroloogiline märk, valitsejaks Neptuun. Teid õnnistatakse sel aastal küllusega suhetes, mille saate ise luua.

Kas 2022 on Kaladele õnnelik aasta? Aastal 2022 on Kaladel tohutu õnnistus armastuse näol, kuigi nad ise ei mõista seda. Kuigi aasta tundub algavat tavapäraselt, saabub armastus hiljem kõige ebatavalisemas vormis. Juunis tugevdavad Kalad juba olemasolevaid armusuhteid või alustavad uut, paljutõotavat suhet.

Planeetide mõjud Kaladele. Aastal 2022 arendab Pluuto Kalades pessimistlikku külge ja hirmu ebaõnnestumise pärast suhetes. Nad on äärmiselt altid unistama ja jäävad sageli ebasoodsasse olukorda, kuna elavad utoopilises maailmas. Nad on andunud ja südamlikud, kuid võivad reageerida äärmiselt agressiivselt, kui avastavad, et neid on petetud. Armudes võtavad nad alati arvesse teatud veendumusi ja ei kiida kompromisse heaks. Jupiteri retrograad võimaldab teil parandada liialdusi ja dissonantse oma arusaamades või nägemuses tööst, edust, enesekinnitusest ja saatusest. Merkuuri retrograadne mõju Kaladele: Kalade märgi all sündinud inimesena kipute natuke liiga dramaatiline olema, kuid kui Merkuur on retrograadne, võib teie impulsiivsus plahvatada. Kõik emotsioonid, mille olete seni blokeerinud, kerkivad esile ja need mõjutavad teid ümbritsevaid inimesi, kes tunnevad, et te ründate neid, ehkki teil võib olla häid põhjuseid ärritumiseks ja vastavalt reageerimiseks. Sel perioodil on oluline mõista oma arvamuse sõnastamise tähtsust ja seda, kuidas te oma tundeid väljendate. Parem ja tervislikum on kaks korda mõelda, enne kui midagi ütlete.

Neptuun on Kalades retrograadne ajavahemikus 2022. aasta 28. juuni – 4. detsember. Sel ajal peate keskenduma rohkem oma sisemisele minale, isiklikule tasandile, sest te läbite ümberkalibreerimise protsessi kõrgemate eesmärkide saavutamiseks kollektiivsel tasandil. Neptuun on retrograadne Kalades, mis on kõige tundlikum märk, tähistab taasühendust meie ekstrasensoorsete võimetega. Selgeltnägemine aktiveerub ja muutute energeetiliselt vastuvõtlikuks. Kalade jaoks toob Uraani transiit Sõnnis täiesti uued suhtlemisviisid, mis võivad neile tunduda hirmutavad. Kui usaldate siiski oma südant ja sisemist häält, siis kuulatakse teid alati ära. Ei soovitata vaikida ja mõistlik oleks mugavustsoonist välja tulla. Nüüd on aeg rääkida selgelt ja lasta inimestel teid paremini tundma õppida. Kuna Marss on alates 30. oktoobrist alateadvuse majas retrograadne, järgneb periood, mil Kalad tunnevad vajadust eraldatuse, meditatsiooni ja sisekaemuse järele. Samal ajal soovitatakse Kaladel pöörata erilist tähelepanu oma tervishoiu- ja kutsesektorile, ravida oma olemasolevaid seisundeid ja mitte lasta end vähem koormata töökohal tekkida võivatest ebameeldivatest olukordadest. Neil on igapäevaste ülesannete täitmisel vähe energiat.

Armastus ja suhted. Suhted pole sel aastal teie jaoks esmatähtis. Te lasete lahti ja õpite vältima neid suhteid, mis teile midagi ei anna. Kipute olema mõtisklev selle üle, mis toimis ja mis mitte ning olete valmis loobuma neist, mis ei anna teile midagi või on hävitavad. Kui olete abielus, jääb abielu püsima.  Vallalistel Kaladel on 2022. aastal võimalus kohtuda kellegagi, kes muudab nende tulevikku radikaalselt ja need, kes on juba suhtes, hakkavad tõsiselt mõtlema abiellumisele ja perekonna suurenemisele.

Karjäär ja töö. Olete igatsenud vabaduse ja uute ettevõtmiste järele oma töö- ja karjäärimaailmas. See on aasta, kus selle kätte saate. Aasta 2022 näeb teid rohkem riskialtimana või sepistamas tööalaselt uusi teid ja leidmas, et teie enda valitud töö pakub teile seekord sügavamat rahulolu ja sellel on suurem tähendus. Viimased kolm aastat pole olnud nii nauditavad. Naudite 2022. aastat, eriti pärast kevadet, kui uued ettevõtmised omandavad teistsuguse kuju, kui olete harjunud. Te ületate oma mugavustsooni, pühendumine tööle on teie jaoks sellel aastal oluline märksõna.

Raha. Teie töö toob tasu, mis ei muutu enne kevadist päikesevarjutust. Kui teete ümber oma finantsasjad, finantsstrateegiad ja isegi finantsfilosoofia, siis kõik senised kahjud muutuvad kiiresti ja neist saavad kasumid. Te ei pruugi endas muudatusi näha, kuid teised näevad ja need tõmbavad neid teie poole ja siis näete, et õnn on saabunud paljude uute, erinevate ja silmatorkavate sissetulekuvõimalustega. Teete tõsiseid finantskavasid, kuid olete rohkem avatud uutele viisidele.

Tervis. Terviseprobleemid võivad teid sel aastal proovile panna tõustes pinnale. Just siis, kui tunnete end oma karjääris piiranguteta edasi liikuvat, ütleb tervis üles. Kevadel võib teid tabada kahekuune tagasilöök, mis pole tõsine, kuid viib püsivate muutusteni. Teil on siiski kasulikum ennetada seda ja teha tervise taastamiseks vajalikke muutusi oma elus, mis hõlmab toitumist, dieeti, liikumist ja keskendumist heaolule. Samuti on soovitav emotsionaalse iseloomuga muutused, mille tagajärjel jõuate kõrgemale vaimsele tasandile ja see vähendab teie jaoks stressi, tuues teile kaua otsitud rahu, rahulolu ja rõõmu. Aasta 2022 toob kaasa jätkuvaid seiklusi ja lõbu ning soovite, et saaksite neist rõõmu tunda kõikidel tasanditel.

Prognoos dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 20. veebruarist 29. veebruarini, siis neelate endasse nii teadmisi kui ka mõistmist, mis teeb teie ainulaadse ja sõltumatu identiteedi ja selle kuidas saate seda maailmale esitleda. On aasta, et leida tõde enda kohta ja õppida selles rõõmu tundma. Intuitsioon ja fantaasia on kogu perioodi vältel tugev ning inspireerib paljusid teie eesmärke ja projekte.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 1. märts kuni 10. märts, siis unistate ilma naeruvääristamist või läbikukkumist kartmata.  Leiate oma edu kasutades ümbritsevat reaalsust ja õppides kasutama elu mõlemat tahku oma jälje jätmiseks ning oma elu parandamiseks. Muutused jõuavad armastusvaldkonda ja aitavad määratleda teie kurssi tulevikuks. Eeldage, et sellest eluvaldkonnast tuleb palju uut energiat, uusi sündmusi ja uut emotsionaalset rahuldust. Ligipääs oma sisemisele lapsele on avatud, laske tal lihtsalt mängida.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 11. märts kuni 20. märts, siis aasta alguses on teie tööle ja karjäärile täiendav mõju ning tõenäoliselt muutuvad ka teie tööülesanded. Minge vooluga kaasa ja olge valmis leppima vajadusega muuta rutiini, et tulevikku vastu võtta. Ülejäänud aasta toob sõna otseses mõttes kõige tugevamad muutused armastuse, romantika, südame ja laste vallas. Tõenäoliselt saabuvad teie ellu uued inimesed, uued unistused ja uued loomingulised ettevõtmised. Seda olulisem on kõndida oma tões ja oma valguses.

Kalade isiksuseomadused. Olla loominguline ja aidata teisi, juhtida õiges suunas. Olete tundlik, häbelik, emotsionaalne ja kaastundlik inimene. Hoolite sageli rohkem teistest kui iseendast. Tunded, empaatia ja teadvus dikteerivad seda, kuidas ennast väljendate. Olete idealist ja visionäär. Just tänu oma ideaalide otsimisele ja kaastundele inimeste kannatuste vastu leiate tunnustuse ja rahulolu. Mõjutate oma keskkonda märkamatult, kui end väljendate või vastupidi. Sageli võtate teiste inimeste tundeid üle ja tunnete end seetõttu segaduses olevana. Olete nagu käsn, mis neelab kõigi tundeid ning siis oletegi segaduses kogetu üle. Mõnikord ei saa te hakkama halbade asjadega, mida näete. Soovite aidata ja päästa inimesi või kui seda teha ei saa, siis soovite põgeneda. Seetõttu peate õppima oma elus rahu säilitamist ja võtma aega mõtlemiseks, et saaksite teada, mida tunnete. Alkohol ja narkootikumid on teie jaoks ohtlikud, kuna need mõjutavad teid kergesti, ning nii kaotate suuna üldse. Enesekaitse vormina olete õppinud ennast maskeerima ja teistsugust pilti projitseerima. Võite olla andekas kunstnik või te ei tea, kes te olete. Olete võrgutav ja peate olema ettevaatlik, kui teid mõni endasarnane võrgutada üritab. Seetõttu on teie elu inspireeritud või segaduses. Teie tundlikkus ja teie võime inimestega koos olla viitab tervendavale, psüühilisele ja kunstilisele andele. Kulisside taga töötamine ja teie kunstianne, mis aitab inimesi, sobib teile. Teie jaoks on tants ja liikumine, ka luule ja fotograafia suurepärased eneseväljenduse vormid. Teie kontakt alateadvusega annab teile visualiseeriva ja unistava omaduse, mida tuleb kasutada. On vaja, et pühenduksite oma unistustele. Kuna võite kohustustest hoiduda, vajate oma ideaalide täitmiseks sarnase mõtlemisega inimeste tuge. Pühendumine unistuste ja visioonide täitmisele muudab teie elu taevalikuks ja selle puudumisse põrguks. Vesi mõjub teile tervendavalt ja rahustavalt.