Kaljukits 2022. aasta horoskoop

Kaljukits (sündinud ajavahemikus 22. detsember – 20. jaanuar) on sodiaagi kümnes astroloogiline märk, mida juhib planeet Saturn, ja see on Maa märk. Aasta 2022 on aasta, mil pöörate oma mõtetele täielikult tähelepanu ja loote maailma, milles olete igatsenud elada.

Kas 2022 tuleb Kaljukitsele õnnelik? Erinevalt aastast 2021 on aasta 2022 Kaljukitsede jaoks erakordne. Ja siin räägime nende elu kõigist aspektidest. Aasta 2022 on Kaljukitsede jaoks üks paremaid, täis materiaalset ja emotsionaalset heaolu.

Planeetide mõjud Kaljukitsele 2022. aastal. Uraani retrograadi mõjud Kaljukitse märgile aastal 2022. Olete alati tahtnud muuta oma elu erilisemaks, kordumatumaks, mis oleks täis entusiasmi ning nüüd on õige aeg asju vürtsitada. Ükskõik, kas tunnete seda või mitte, võite ette võtta oma elu suurima seikluse, seega joondage oma unistused oma tegelikkusega. Võite elada unistuses, mille poole soovite püüelda, nii et vaadake oma kalendrit ja vaadake, kuidas saaksite seda muuta nii, et teil oleks varasemast rohkem rõõmsamaid päevi.

Pluuto on Kaljukitses retrograadses liikumises ajavahemikus 29. aprill kuni 8. oktoober. Pluuto avaldab survet Kaljukitsedele, see on märk, mida ta läbib pikka aega (umbes 16 aastat). Ajal, mil Pluuto kohtub Päikesega, on see rikas ilmutuste, sisemiste muundumiste, oluliste muutuste poolest uskumustes ja hoiakutes. Mõne Kaljukitse jaoks, kes on vaimselt rohkem arenenud, näivad kõik need muutused loomulikud, kuna neile on vaimsed väärtused juba tuttavad ja nad mõistavad vajadust midagi enda sees muuta. Teiste jaoks, kes on pragmaatilisemad ja keda materiaalsed asjad rohkem köidavad, võivad need muutused olla karmid, neid on neid raske teostada, mõista ja hallata. Nagu juhtub sageli elus, kui me ei saa aru, et oleme teelahkmel ja peame valima oma tee, aga me pole oma hingega kooskõlas ja katkestame ühenduse jumalikkusega, siis tekivad ebameeldivad sündmused meie elus, et käivitada vaimne ärkamine. Jupiteri retrograad kestab alates 28. juulist – 23. novembrini. See astraalne aspekt hõlbustab järgmise nelja kuu jooksul teabe avastamist, mida saaksite enda kasuks kasutada. Teil on endasse usku ning proovite areneda nii tööalaselt kui ka mujal. Peaksite olema ettevaatlik saadud teabega ning sellega, kuidas seda oma huvides kasutada.

Armastus ja suhted. 2022 leiab teid jätkuvalt võitlemas armastuse ja töö, pere ja kodu tasakaalustamisel. Tegelikult võite end kevade keskpaigani tunda armastatu poolt  alahinnatuna, kuid lõpuks suhtlemine paraneb ning teie suhted muutuvad meeldivamaks ja enam rahuldust pakkuvamaks. Suve keskpaigaks leiate rohkem rõõmsameelseid ja spontaansemaid suhteid ning need võivad teid aasta jooksul prioriteetide ja suhete osas tõsiselt mõtlema panna. Vallalised Kaljukitsed võivad luua armusuhte, samas kui need, kes juba paari moodustavad, võivad saada uudise, et neist saavad vanemad.

Karjäär ja töö. 2022 ei ole teie karjääri jaoks eriliselt dramaatiline aasta, kuid teil pole ka tagasilööke. Teie parim aeg saabub aasta lõpupoole, kui energiad on muutuste jaoks soodsad. Kui otsustate muutuste või edasiliikumise kasuks, kasutage ära iga soodne juhus. Oma tulevikueesmärkide saavutamiseks asutate suve keskel uue liidu, mis on väljaspool teie tavapärast normi. Teie tavapärane vastutustundlik töökäitumine, juhtimise ja korra oskus, organiseeritud tegevus ja autoriteet väljenduvad suhetes teistega.

Kaljukitsed märkavad isegi 2022. aasta algusest, et tunnevad end tavalisest erinevalt – kuid see erinevus tuleneb viimase kahe aasta jooksul tehtud otsustest. Paljude jaoks võivad nende rahaasjad olla suurema osa aastast kuidagi ebaregulaarsed, sest mõned otsustavad, et nad peavad oma töökohta vahetama. Aprillist augustini on neil võimalus oma seltsielu paremaks muuta – nad kas suurendavad oma sõpruskonda või osalevad rohkem rühmategevustes. Kui nad tahavad reisida, on november selleks parim kuu.

Raha. 2022 toob teie rahaasjadesse jätkuva positiivse energia. Leiate, et raha tuleb pikaajalistest töösuhetest ja partnerlusest või sellest karjäärist ja tööst, mida olete teinud. Teised inimesed ja välised mõjud võivad teid segada või piirata teie finantstehinguid. Näete väga häid võimalusi hüvede saavutamiseks investeerides või kasumi teenimise võimalust ostmise ja müümisega. On aeg oma varade suurendamist jätkata.

Tervis. Status quo on teie tervise tänavune märksõna. Tavaliselt pole kõik tervisest  ja heaolust huvitatud, 2022 ei too ka selles muutusi. Kuna teie elus on tasakaalu saavutamisega probleeme, oleks mõistlik sel aastal võtta osa aega oma äri- ja töövaldkondadest ning suunata see energia terviserežiimile ja parematele tervishoiupraktikatele. Aasta lõpp toob teadmise, et 2022 on oluliselt elumuutev aasta ja te ei pea sel ajal keskenduma energia või ressursside äravoolule.

Prognoosid dekaadide kaupa

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 22. detsembrist 31. detsembrini – armastus ja romantika on 2022. aastal tõenäoliselt sügav, kasvav ja ülesehitatav valdkond, kuna see on otseselt avatud teie võimele tuua stabiilsust ja turvalisust selles valdkonnas. Mingisugused lapsed mängivad eeloleval aastal rolli ning nõuavad vastutustunnet ja pühendumust. Veenduge, et pääsete juurde ja võimaldate oma sisemisel lapsel piisavalt aega mängida ja nautida asju, mida olete elus avastanud.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 1. jaanuar kuni 10. jaanuar – võimsate inimeste tugi pole aasta alguses mitte nii väga tunda, Kaljukits. Jagatud tõed ja kirg on ka olulised muutuste ja mõistmise allikad. Aasta jooksul pühendud partnerlusele ja lähedastele suhetele ümbritsevatega.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 11. jaanuar kuni 20. jaanuar – võib armastus õitseda või taaselustuda eelseisval aastal ning teie valitseva planeedi Saturni lisamõjuga võib teie viies armastuse, romantika ja laste maja teha sellest veelgi olulisem aasta kindla ja kõikehõlmava liidu loomiseks.

Kaljukitse isiksuseomadused. Olete oma pere boss ja ei läinudki kaua aega, kui sellest aru saite. Teie elu eesmärk on olla autoriteet, ekspert ja juht. Seetõttu olete ambitsioonikas ja osav ambitsioonide ja eesmärkide saavutamisel. Pidevalt, alates sünnist, teete edusamme, parandades ennast aeglaselt, kuni teil on autoriteet või mõjukus juhtimisambitsiooni saavutamiseks. Selles saate ennast aidata, rääkides ja õppides inimestelt, kes juba tegutsevad. Saate neilt tuge. Olete äriinimene. Teie loovus on juhtimises, veenduge, et saaksite need oskused. Selle tugeva ambitsiooni tõttu ei taha te, et teid nähakse nõrgana ning teete ülesandeid ettevaatusega, riskite või katsetate. Imidži hoidmine on teie jaoks ülitähtis. Nii et olete tõsine, ettevaatlik ja töökas indiviid. Õppige oma koormat kergendama, kui saate, sest võite jääda sageli harjumusse või rutiini kinni. Olete suurepärane enesedistsipliinis, mis peaks muude tegurite kokkulangemisel tagama edu. Võtate oma kohustusi tõsiselt ja vastutate enda eest. Võite panna inimesi end süüdi tundma. Kuna olete enda vastu karm, teete sageli etteheiteid ka teistele. Kui nad ei tee seda, mida soovite, võite nende suhtes külmaks muutuda ja endasse tõmbuda. Tahate alati paremini hakkama saada ja pahandate igasuguse lõdvaks laskmise peale. Leidke endal tegevusi, kus saate juhtida.