LÕVI - 2022. AASTA horoskoop.

Lõvi, tulemärki, valitseb Päike ja see on suve teine ​​astroloogiline märk. Kas 2022 on Lõvidele õnnelik aasta? Lõvide jaoks näivad võimalused aastal 2022 naeratavat. Lõvide jaoks on siiski üks hoiatus, et nad ei tohiks raha kulutamisega liialdada.

Planeedimõjud Lõvile aastal 2022. Jaanuaris 2022 toob Saturn palju õnne, optimismi, laienemist, rõõmsameelsust ja töövõimet. Kõik need täiuslikud koostisosad muudavad 2022. aasta ideaalseks aastaks Lõvi astroloogilise märgi all sündinud inimestele. Lõvi finantsmajas asuv Jupiter võib tuua teile huvitavad ja ahvatlevad võimalused 2022. aasta esimese üheksa kuu jooksul. Kuid hoolimata sellest, kui soodne see perspektiiv näib, on soovitatav tegutseda ettevaatusega, tasa ja targu, ilma liigselt kiirustamata.

Olge ettevaatlik, eriti 2022. aasta märtsis-mais ja augustis-septembris: need perioodid on Lõvide jaoks väga keerukad ja suure riskiga. Vaadates teisest vaatenurgast, loob Saturn, mis on oluline mitte ainult oma asukoha tõttu Lõvi armumajas, vaid ka seetõttu, et teeb Lõvi üheksandas majas harmoonilise ühenduse ja näitab, et Lõvi armastus on intensiivselt stimuleeritud või see võib olla seotud kõrgema vaimse või lahusolekuga. Uued ideed toovad teile palju raha, Lõvi! Jupiter veedab kuus kuud loovuse, romantika, laste ja lõbu majas, kutsudes teid entusiasmiga uurima paljusid võimalusi. Kui Marss on retrograadne, võib ajavahemikul septembrist novembrini tekkida Lõvil tõsiseid probleeme oma emotsioonide konstruktiivse juhtimisega. Nad peavad õppima, kuidas proovida mitte olla teiste kontrolli all ega ka oma võimu mitte kuritarvitada. Reserveeritud olek on kõigi teie probleemide lahenduse võti. Kui olete reserveeritum, saavad teie probleemid lahendatud.

Veenus toob 2022. aastal teile energiat juurde, mis võimendab teie soovi väljendada oma tundeid, armastust ja romantikat kellegi tõeliselt erilise inimese vastu. Mõni Lõvi võib väljakutse vastu võtta, keegi töölt või teie lähedane sõprusringkonnast võib teie huvi äratada. Aastal 2022 naudivad Lõvid Saturni ja Uraani toetust, mis soosib progressiivseid muutusi ja uuenemist, lähtudes läbimõeldud plaanist, mis aitab neil välja töötada olulisi pikaajalisi projekte. Veelgi enam, Uraan varustab neid energia ja ideedega, Saturn aga visaduse, tarkuse ja strateegiaga.

Armastus ja suhted. 2022 ei too kergeid suhteid. Teid tuleb armastada ja hinnata, imetleda ja hinnata ja ometi tundub, et keegi ei tee seda sel aastal piisavalt. Leiate end kohtingutele ja koosviibimistele hiljaks jäämas ning maksate selle eest oma hinda. Kuni kevadeni pole aeg soodne pikaajaliste kohustuste võtmiseks. Hilissuveks on teil partnerite või abikaasadega suhted taas paranenud ja õigel teel. Suhetes on palju tõsidust ja raskustunnet, millega te pole harjunud. See on õppetund küpsetes vastastikku rahuldust pakkuvates suhetes. See ei ole lihtne õppetund, mida õppida, aga see on võimestav õppetund.

Kas Lõvi abiellub 2022. aastal? Aastal 2022 on Lõvi märgi all sündinud inimestel võimalus kohtuda kellegagi, kellega nad saavad uut suhet alustada.  Nendest, kes on juba suhtes, võivad saada lapsevanemad. Vallalised Lõvid valivad sel aastal omale hoolega partnerit ning Lõvi mehed võivad leida ideaalse väljavalitu. Vallalised võivad olla avatud flirtimiseks, muutudes võluvaks ja neil on võimalus kohtuda kellegagi, kellega nad saavadki suhte luua. Võimalik, et kohtumine potentsiaalse partneriga toimub ühiste tegevuste, hobide kaudu või kuskil peol lõbutsedes.

Karjäär ja töö. 2022 pakub teile väljakutseid juhtimise, koordineerimise ja koostöö valdkonnas. On katsetamise aeg. Tõenäoliselt ei näe te 2022. aastal karjääris edutamist ega edasiliikumist, kuid see on kindla aluse loomise aeg ja tasub end ära. Olete vastutav ja tunnete üha suuremat vastutust töö ja töökaaslaste ees. On katsetamise aeg. Valitsege ja järgmisel aastal võidate peaaegu radikaalsete revolutsiooniliste muudatustega. Aasta lõpupoole meelitate end aitama nii isiklikult kui ka erialaselt neid, kes on teie elus, et aidata teil pikaajalisi eesmärke saavutada.

Raha. Rahaga seotud vajadused on teil 2022. aastal vastuolulised. Teie loomulik vajadus üle pingutada on piiratud vastutustundega. Vastutustunne tõuseb suve keskpaigaks, kuid ärge liiga enesekindlaks muutuge; see on aeg, mil oma rahaasjad korda saada. Sellest sõltub teie pikaajaline tulevik. Sel aastal näete keskendumist majale, kodule, maale, oma juurtele, perele. Kui te sel aastal tahate raisata, oleks hea koht selleks oma kodu renoveerimine või remont. See aasta on seega aeg investeerida pikemat perspektiivi silmas pidades. Varasem rahadega vale ümberkäimine ilmneb ja sellega tuleb sel aastal tegeleda.

Tervis. Teie tervis võib teid sel aastal proovile panna. Käes on aasta, kus võiksite treeningvarustusse rohkem investeerida ja seda ka aktiivselt kasutada! Nüüd vajate kogu energiat, vastupidavust ja heaolu, mida saate kasutada. Olete seni rohkem mures olnud suhete, karjääri ja edasijõudmise puudumise pärast, kuid nüüd on aeg lisada oma heaolu edendamiseks pikaajalised tervislikud harjumused. Tulemuseks on hea tervis, mis toob teile palju tasu.

Ennustus dekaadide kaupa:

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 23. juulist 1. augustini on 2022. aasta teile sisemise „teadmise” ja õppimise aasta. Enamik teie välistest tegevustest on suunatud vastutusele ja pühendumisele, et tegelikkuses realiseerida seni mõttes olnud plaane, töötades läbi oma sügavaimad vajadused.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb ajavahemikku 2. august kuni 12. august, jäävad partnerlussuhted elavaks ja pingeliseks kogu aasta vältel ning pakuvad ka hämmastavat kasvu.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 12. augusti ja 22. augusti vahele, on suur osa teie armastusega seotud asjadest pigem teie kontrolli alt väljas. Kuid universum lubab kõige paremini kosmilist abi, kui liigute läbi ego piiride ja ebakindluse, et haarata kinni sellest, mis on teie teele tulnud.

Lõvi Isiksuseomadused. Olete mänguline loov ja lõbus. Puhas rõõm ja õnn on olla teie läheduses. Te väljendate end soojalt ja olete tugev, elujõuline ja energiline. Olete avatud ja aus, oodates, et ka teised inimesed seda oleksid. Teil on isiklik jõud, tahtejõud, karisma ja juhipotentsiaal. Inimesed võivad õiget suunda otsida ja näha, et olete neile eeskujuks justnagu täht. Õitsete tähelepanust, mida see teile pakub. Olete spontaanne, imeline ja seltskonna kese.  Teie jaoks on maailm lava ja te kasutate esinemiseks mis tahes võimalust. Liigne uhkus ja edevus on sageli paljudele teist veaks. Peate õppima mitte laskma neil enda üle võimust saada. Kuna olete majesteetlik, võite tunda, et teid tuleks kohelda nagu autoriteeti ja lihtsurelikud peaksid teile teed andma. Teie elu eesmärk on mängida, lõbutseda ja nautida elu, tuues rõõmu ja päikest teiste ellu, olete “meelelahutaja”.