Neitsi 2022. aasta horoskoop

Neitsit, Maamärki, juhib planeet Merkuur, mis sümboliseerib muutusi. Kas 2022 saab Neitsil õnne olema? Neitsi Horoskoop näitab, et 2022 debüteerib ta hämmastava hooga ärivaldkonnas ja eriti oluliste isiklike omandamiste puhul. See võib olla seotud majaga, pärandiga või väga olulise kasuga, mida Neitsid on kaua oodanud.

Planeedimõjud Neitsile aastal 2022. Keskendate oma tähelepanu pereelule. Jupiteri teekond läbi kodu, pere ja koduse elu maja annab teile tõuke kodu muutmiseks, renoveerimiseks või isegi selle suuruse muutmiseks. Teie pere laieneb siiski uute liikmete lisandumise või vanemate või esivanematega seotud olukordade mõistmise kaudu. Hoolimata probleemidest, mida peate lahendama, kulgevad asjad konfliktide lahendamise ja mõnede asjade mõistmise suunas, mis mingil hetkel on teile tundunud vastuvõetamatud. Positiivse elukeskkonna loomine mitte ainult kodus, vaid ka südames on kõigi probleemide lahendus. Andke endale rohkem aega lõõgastumiseks ja akude laadimiseks, tervenemiseks ja sisemise rahu leidmiseks.

Neitsite meeleolu on 2022. aasta esimese üheksa kuu jooksul suurepärane. Uskuge rohkem oma tugevusse, vaadake lõdvestunumalt suurt pilti, teil on hea huumorimeel, teile meeldib lõbutseda ja teisi inimesi naerma ajada. Veenus on retrograadis 1. jaanuarist kuni 29. jaanuarini 2022 aktiveerudes reiside majas, misjärel liigub teie rahamajja. Sel ajal võite kokku puutuda mõnede sanktsioonidega. Kallid Neitsid, proovige suunata oma tähelepanu tööle, sest seal võib esineda mõningaid vigu. Suhteid õdede-vendade või mõne kaugema sugulasega saab nüüd parandada. Veelgi enam, juba mitu aastat väriseb Uraan soovist tegutseda Neitsi märgi teises rahamajas. Nüüd ühendavad Jupiter ja Uraan oma jõupingutused Saturniga, et aidata Neitsi kinnisvarainvesteeringutesse ning muudesse tõsiseltvõetavatesse, pingutust ja pikaajalist strateegiat nõudvatesse toimingutesse. Kuid Jupiter, Saturn ja Uraan toimivad Pluutoga energia põrkumisel dissonantselt ning see kombinatsioon võib olla kahjulik spekulatsioonide või rahateenimise katsete korral, kus te pole vaeva näinud, ning naudingute, elegantsi, kapriiside ja muude lühiajaliste kulutuste üle kontrolli ei saavuta. 

Armastus ja suhted. 2022 on Neitsidele suurepärane aasta! Pereelu saab olema aasta läbi harmooniline ja rõõmu täis. Kui olete juba suhtes ja teil on kindel partner, peaksite teadma, et sel aastal võivad heliseda teie jaoks pulmakellad. Kui olete vallaline, on teil kõik võimalused soovitud partneriga kohtuda. Aastal 2022 on kõik kosmilised jõud selle poolt, et Neitsitel tuleks eriline aasta nii isikliku arengu kui ka partnerluse ja suhete osas. See on suurepärane aasta abielu sõlmimiseks või uue suhte alustamiseks.

Karjäär ja töö. Teie karjäär võib muutuda järsult ja teil võib olla täiesti uus töömaailm. Teie enda loodud ja tehtud. Isegi kui te ei muuda oma karjääri, muudate oma tööviisi. Suhtlussüsteemide ja elektroonika kasutamise sagedus kasvab kogu 2022. aasta jooksul. Ka sealt võib tulla ootamatuid tulemusi. Kuid ebakorrapärane suhtlus toimub nii teie kui ka teie intiimsemates suhetes. Seal on õhinat, põnevust ja ootusi. Nautige seda. Teil pole seda mõnda aega olnud ja see tundub teile võõras. Neitsi tähemärgis sündinuile on aasta 2022 lõpuks see, kui kõik jõupingutused, mis on tehtud nende professionaalse arengu nimel, saavad lõpuks premeeritud. Toimuvad suured rahalised muudatused, mis toetavad eelmisel aastal tehtud Neitsite plaani. Neitsid peavad oma eesmärkide saavutamiseks jätkuvalt võitlema. Grupiprojektid on selles osas kõige kasulikumad. Sel aastal on Neitsi tähemärgis sündinud inimesed sunnitud äri eesmärgil reisima ja seisma silmitsi paljude väljakutsetega. Uuringuid, reise, välisriike ja elupõhimõtteid läbiv Veenus hõlbustab kõike nende valdkondadega seonduvat. Seega võib see olla seotud õpingute jätkamise, välismaale õppima mineku, suhete taastamise teisest riigist või muust kultuurist pärit inimesega ning mõnel Neitsil võib olla võimalus minna kauaoodatud teekonnale.

Raha. Uus suund, mis võib tekkida 2022. aastal, on see, et võite muutuda tavapärasest hoolikast finantsdokumentide käsitlejast rohkem riskide võtjaks. Teie elus on hea aeg raha ja ressursside jaoks, et osta ja müüa varasid ja kohustusi. Naudite suuremate riskide võtmise saaki varasügisel, kui meelitate raha enda juurde. See võib osutuda rahaliste vahendite ligimeelitamise ajaks ebatavalisi vahendeid kasutades ja sel võivad olla märkimisväärsed tulemused. Kui see juhtub, säilitage ikkagi oma tavapärane säästmise viis.

Tervis. Aasta algab ebakorrapärase stressirohke töökoormusega ning teete selle parandamiseks kiire korrektsiooni, et oma tervist hoida. Tervisega ei ole teil sel aastal liiga suuri probleeme. Kipute küll loomulikult tervise pärast muretsema, aga seda poleks vaja. See on aasta, kus teil ei tule sellega ise eriti vaeva näha. Saavutatud hea tervis on tasu eelmiste aastate distsipliini eest. Teie suhtumine määrab ka teie tervise.

Ennustus dekaadide kaupa

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 23. augustist 3. septembrini on see aasta, mis annab võimaluse avastada, kes te olete oma kõige sügavamale peidetud valdkondades, võimaldab investeerida, luua töö- ja distsipliinirežiimi, mis on teile kõige mugavam.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb vahemikku 4. september kuni 13. september, võivad uued ja tervislikumad rutiinid, mis hõlmavad füüsilist vormisolekut ja söömist, võimaldada teil uurida ümbritseva elu rõõmu.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb ajavahemikku 14. september kuni 23. september, olete hõivatud sellega, et aitate teistel õppida oma elu õigesti elama. Nõustute asjadega oma elus, kaasa arvatud teie piirid ja kingitused.

Neitsi Isiksuseomadused. Olete korralik ja hoolikas inimene, kes otsib kõiges korda ja täiuslikkust. Soovides teenida ja aidata praktilisel viisil, sobib teile pigem staariks olemine kui assistendiamet. Teie elu mõte on hoolitseda väikeste tööde eest, mis aitavad kujundada laiemat pilti. Olete parim seal, kus on vaja meetodit ja rutiini. Olete suurepärane uurija, analüütik või tehnik. Kuna olete perfektsionist, on oluline, et mõistaksite, et teistel pole teie täiuslikkuse ja hügieeni standardeid.