SÕNNI 2002. aasta horoskoop

Sõnn on Maa märk ja seda juhib planeet Veenus. 2022. aasta on Sõnnidele taas üks ehitusaasta, kus teie rakendatud jõupingutused toovad teie ellu kindlaid ja nähtavaid mõjusid.

Kas Sõnnil on 2022. aastal õnne? Sõnnirahvas on tavaliselt väga ratsionaalne. Iga sekundi oma elus keskenduvad nad jõupingutustele, et saavutada soovitud heaolu ja elatustase. See ei tähenda siiski, et õnn ei saaks Sõnnile naeratada, kui nad lotomängus oma võimalusi proovivad. Mõned nende õnnenumbritest on 6, 8, 13, 15, 27 ja 32.

Planeetide mõjud Sõnnile aastal 2022. Sõnni märgi all sündinud inimeste jaoks on 2022 ideaalne aasta armastuse, pere ja kodu jaoks. Planeet Jupiter toob märkimisväärset kasu. Need kasumid võivad viidata kingitustele, rahale, pärimisele või ulatuslikumale ja laiemale vaatenurgale põhjustest, mis on teid takistanud aastal 2021. Seekord puudutab Jupiter teisi inimesi või partnereid, lähedust ja ümberkujundamist, seega peaksite ootama olulisi eluprojekte nendes valdkondades. Jupiter koos Saturniga toob jõukust, kuid sunnib ka sel aastal langetama olulisi, eriti rahalist laadi, otsuseid. Veenuse, iidse armastusejumalanna, armastuse ja ilu planeedi juhatusel naudib Sõnn tavaliselt üheöösuhteid ja vahetab sageli partnereid – eriti nooruses enne abiellumist ja pereelu mugavuse avastamist. Veenus, teie valitsev planeet, mis liigub läbi teie suhete ja abielumaja, toob kaasa energia, mis võib võimendada paarisuhetes igasuguseid probleeme. Näiteks võib tüli alata sellest, et partner soovib investeerida raha millessegi, mida te ei pea praegu kasulikuks. Siit edasi asjad progresseeruvad ja toovad kaasa vaidlusi, võib-olla isegi lahkuminemise ähvardusi.

Uraan on Sõnnil retrograadne ajavahemikus 12. august 2021 – 11. jaanuar 2022. Uraan ei ole Sõnnis viimase 80 aasta jooksul retrograadne olnud ja paljud meist ei tea seda, kuidas see energia meid mõjutab. Kui otseses liikumises olev Uraan on kõige mässumeelsem planeet meile oma mõju tõttu, on ilmne, et Uraani retrograad ei vähenda seda. Kui eelmisel aastal oli Uraan teie tähemärgis, muutus teie identiteet ja kogu elu ning kiiresti muutus ka paljude karjäär, plaanid ja armuelu. Teie nägemus tulevikust on radikaalselt teistsugune kui varem ja võite kogeda muutusi, mis tunduvad hirmuäratavad ainult seetõttu, et te pole neid varem kogenud, kuid mis toovad esile entusiasmi täis hetki. Te usute, et kõik töötab teie kasuks ja leiate oma sügaval peidus olnud õiged asjad kohe, seega olge avatud kõigile võimalustele.

Septembris algab seega produktiivne periood, mis toob Sõnnile edu ja saavutusi. Töökoormus on suurem, kuid lähenete sellele entusiastlikult. Tunnete end julgustatuna avanevatest võimalustest, ergutavatest ülesannetest ja sellest, et teil on rohkem iseseisvust. Jupiter on nüüd Saturniga heades suhetes. Seetõttu kindlustub Sõnni ametialane olukord, materiaalne olukord stabiliseerub ja rahaasjad on kasumlikumad. Oktoober ja november toovad Sõnnile nähtava taastumise nii koostöö kui lepingute, uute liitude ning võistlustel võitmise osas. Detsember lubab kõrgendatud edutamise ja tunnustamise võimalusi.

Raha. Aastal 2022 võivad teie rahaasjad oluliselt paraneda. Võib juhtuda, et olete rahaasjades stabiilsem ja turvalisem. Suur tõus pole tõenäoline, kuid distsipliini rakendamine organiseeritud ja väljatöötatud plaaniga töövaldkondades annab rahalise kindluse, stabiilsuse ja struktuuri.  Selle distsipliiniga pikaajaliste võlgade tasumine on võimalik sel aastal, samuti on võimalik rahaküsimuste ümberkorraldamine. See, mida alustasite 2021. aastal säästude ja turvalisuse suunas, jätkub ja muutub veelgi lihtsamaks.

Karjäär ja töö. Umbes kevadise kuuvarjutuse ajal võite oma töö- ja karjäärivaldkonnas kokku puutuda mõningate raskustega. Igapäevase rutiini muutmine on teile kasulik, kuigi soovite selle vastu võidelda. Ärge võidelge selle vastu; see on hea pikaajaliste muutuste jaoks. Leiate, et teil on palju energiat ja jaksu ning teil on suurem edu kui eelmistel aastatel. Kevad toob muutusi. Mingi hobi või osalise tööajaga töö võib kujuneda oluliseks sissetulekuallikaks, kui ühendate oma kire, huvi, oskused ja pühendate aega sellele, ning annate ka sellele oma elus tähtsama koha kui seni. Suvekuudel on töökoha vahetamine soodsam ja see võib juhtuda teie jaoks üsna äkki.

Kas Sõnn saab 2022. aastal tööd? Sõnn kohtab katsumusi ja takistusi, kuid vastandute neile kõigile julgelt. Teie karjääris tekib uusi võimalusi. Sõnnirahval on võimalus saada raha päranditest või krediitidest. Nende rahaline olukord paraneb ning nad saavad oma partneritega käivitada projekte, mis suurendavad nende sissetulekut. Samuti on Sõnnid 2022. aastal vähem segaduses, nad suudavad oma ideed kergemini realiseerida ja saavad õppida ning uusi teadmisi omandada. Sõnnidel õnnestub sel aastal puhkuseplaneerimine hästi ja nad saavad käia lühikestel välisreisidel.

Armastus ja suhted. Aastal 2022 näivad teie suhted liikuvat “small talk” etapilt palju sügavamale ja intensiivsemale suhtlemisele. Olete sel aastal sügavam, rahulolevam ja teil on head sidemed  nendega, kes on teist natuke vanemad. Väärtustate end rohkem, olete enesekindlam ja toetav, mis on oluline kõigis suhetes.

Kas Sõnn abiellub 2022. aastal? Kui te pole oma hingesugulast leidnud, siis võib see juhtuda sel aastal. Ametlikud suhted, isegi abielu, võivad tekkida, kui teie suhted muutuvad rohkem tavapärasemaks. Aastal 2022 on Sõnnil suured võimalused abielluda ja see on nende jaoks ka ideaalne hetk öelda “jah”. Siiski tuleb olla tähelepanelik ja kaitsta end sügisel impulsiivsuse eest, eriti oktoobris.

Kas vallaline Sõnn leiab armastuse? Armastuse ja hüvede planeet Veenus võib tuua vallalisele Sõnnile uued, stabiilsed ja pikaajalised suhted ning neile, kes on juba suhtes, võib see olla võimalus seda kinnistada ja isegi teisele tasandile liikuda.

Tervis. 2022. aastal on teil lihtsam välja töötada ja kinni pidada kasulikest ja tervisele hästi mõjuvatest kavadest. Kevadest kuni aasta lõpuni muutub see eriti lihtsaks. Kui teil on sõltuvusi, on teil neist lihtsam vabaneda. Igapäevase tervisliku käitumise režiimi väljatöötamine on võimalik ja saate lahendada selle, mis pole seni töötanud. Kaalu stabiilsena hoidmine on sel aastal suur väljakutse, kuid teil on mõjutavaid jõude, mis võivad aidata tasakaalus hoidmiseks vajalikku distsipliini hoida. Aastal 2022 on vaja kogu tervist ja vastupidavust, et saaksite külvatud saaki koristada.

Prognoos dekaadide kaupa

1. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 21. aprilli ja 31. aprilli vahele, toob see teie lähikeskkonda palju lisaenergiat, kuna Marss kiirendab energia toomist teie ellu ja teie eesmärkide poole liikumist, mis varem tundus teile kindla ja läbimatu müürina. Soovitav on teil see periood hästi ära kasutada, jälgides ja haarates kinni võimalustest, mis teie poole liiguvad.

2. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 30. aprilli ja 10. mai vahele, on teie 2022. aasta horoskoop öelnud, et mida kaugemale aastasse jõuate, seda rohkem saate vaadata tagasi ja näha täpselt, kui palju olete oma elus saavutanud ja nüüd on kõik kindlalt paigas.

3. dekaad: kui teie sünnipäev jääb 11. mai ja 20. mai vahele, julgustab universum endiselt vooluga kaasa minema, eriti töö ja karjääri valdkonnas ning ärge olge oma viisides ja kavatsustes nii kinni, et midagi kuldset ja rahuldust pakkuvat mööduks lihtsalt sellepärast, et keeldute muutustega koos edasi liikumast.

Isiksuseomadused  Olete meeleline inimene. Rohkem on märgitud teie järjepidevust kui teie kirge. Vananedes on sõnad, mida sõbrad teie kirjeldamiseks kasutavad, järgmised: stabiilne, praktiline, maalähedane, järjekindel, ehkki kohati kangekaelne ja jäik, kunstiline, sensuaalne ja järeleandlik. Te olete mures turvalisuse ja mugavuse pärast. Juba väiksest peale oled huvitatud rahast, varast, varandusest ja toidust. Raha ja ilusate asjade omamine on vajalik teie enesekindluse ja loomingulise eneseväljenduse jaoks. Peate õppima arendama oma väärtussüsteemi ja seda kasutama. Valige, mida soovite süüa või osta ja õppida, ning sellest piisab. Olete hea kokanduses ja kunstis, kasutage seda, kuna need aitavad teil raha teenida.