Pärast aprilli kaootilist varjutushooaja ja Merkuuri retrograadsuse kombinatsiooni mõjub maikuu horoskoop igale sodiaagimärgile nagu värske õhu sõõm. Kuu esimestel nädalatel aitab Sõnni hooaeg teil hoogu maha võtta ja ennast maandada, kuid varuks on veel ohtralt üllatusi, mille põhjustajaks on häiriv ja revolutsiooniline Uraan.

Pluuto retrograadsus algab 2. mail, kuulutades ette varjatud asjade ilmsikstulekut ning tähistades selle aasta viimase retrograadsuste jada lõppu. 7. mail tuletab noorkuu Sõnnis teile meelde, et küllus on teie jaoks olemas, nii kaua, kuni olete nõus ise selle nimel töötama. Istutage mõned seemned ja kasutage seda viljakat kosmilist energiat enda kasuks ära.

Sõnni energia valitseb kuni logistikaplaneet Merkuur tungib sellesse fikseeritud maamärki 15. mail. Võtke omaks metoodilised mõtteviisid ja keskenduge aeglasele, kuid kindlatele edusammudele oma eesmärkide poole liikumisel. Sõnni energia jõuab tõeliselt haripunkti 18. mail, kui Päike joondub õnneliku Jupiteriga, moodustades Jupiteriga täpse liidu. See on maagiline kosmiline hetk, et mõelda suurelt ja alustada millegi uuega. Ja kui planeet Veenus ühendab jõud samal päeval läbinägeliku ja ettearvamatu Uraaniga, antakse teile suurepärane võimalus tegeleda millegagi kirglikult esimesest hetkest alates.

Rääkides uutest algustest, siis Kaksikute hooaeg algab 20. mail, muutes teie meeled uudishimulikuks ja suhtlusaltiks. See on suurepärane aeg sõpradega suhtlemiseks ja kevadest maksimumi võtmiseks. 23. mai täiskuu Amburis sunnib teid avardama oma silmaringi ning võtma sihikule suuremaid ja helgemaid asju, samas kui Veenuse-Jupiteri ühendus paneb suhetes ja rahaasjades sädemed lendama.

Kuu kõige olulisem kosmiline sündmus saabub aga 25. mail, kui planeedi suurkuju Jupiter lahkub Sõnnist ja siseneb Kaksikutesse. Sellest on möödunud rohkem kui 10 aastat, kui Jupiter viimati Kaksikutes oli ja see tähistab kõigile sodiaagimärkidele uute võimaluste ja külluse tsükli algust. Nüüd on võimalik leida ühiselt vahendeid ümbritseva maailmaga ühenduse loomiseks, põnevaid uusi ideid välja töötada ja olla rohkem avatud meelega. Kui jõuate kevade viimasele astroloogilisele lõigule, juhatate sisse tõeliselt uhiuue ajastu.

kuuhoroskoop oktoober 2023
JÄÄR

Teie 2024. aasta maikuu on tegudest pakatav, eriti kuna teie valitsev planeet Marss on terve kuu teie tähemärgis, andes teile motivatsiooni ja energiat, mis on vajalik teie eesmärkide saavutamiseks. Sõnni hooaeg on suurepärane aeg oma rahaasjade osas pisut pragmaatilisemaks muutuda ja soodne pikaajaliste säästueesmärkide poole püüdlemiseks ning 7. mai noorkuu on ideaalne aeg selle protsessi käivitamiseks. Teil on võimalus kuu keskel teha korralikke rahalisi tehinguid, kuna mentaalne planeet Merkuur saabub teie omandi, vara ja enese väärtustamise teise majja 15. mail ja Jupiteri täpne liit Päikesega valgustab teie finantseesmärke hea õnne ja küllusega paar päeva hiljem.

Kui Kaksikute hooaeg 20. mail algab, on teie seltskondlik elu kesksel kohal ja olete valmis lobisema ning inimestega suhtlema. See usina töösipelga energia on teid haaranud kõiges, mis teie ümber toimub, kuid täiskuu 23. mail inspireerib teid vaatama praegusest hetkest kaugemale ja mõtlema oma praegusele trajektoorile laiemalt. Lõbutseda on hea, kuid ärge unustage suurt pilti. Suhtlemine inimestega muutub 25. mail veelgi sisukamaks, kuna soodsalt mõjuv Jupiter tabab teie kolmandat, suhtlemise maja, alustades harivate vestluste ja paljude uute ideedega. Inimesed tahavad kuulda, mida teil neile öelda on ja on aeg hakata jagama seda, mis teil meeles mõlgub.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

SÕNN

Päike paistab sel kuul teie tähtkujus, nii et teie jaoks on varuks mõndagi suurt. Teie valitsev planeet Veenus on teie tähemärgis kogu Sõnni hooaja vältel, tõstes esile teie loomuliku võlu. Seadke oma soovid ja kavatsused Sõnni noorkuu ajaks 7. mail, sest see energia on uute alguste jaoks väga toetav. Teie soov on kui käsk universumile. Mõni ootamatu sündmus ja meelemuutused võivad teie maailma kuu keskel raputada, sest nii Päike kui ka Veenus ühenduvad teie tähemärgi šokikunstniku Uraaniga. 15. mail tabab suhtlusaldis Merkuur ka teie tähtkuju, valgustades teie meelt uute ideedega ja tuues pinnale teie sotsiaalse poole.

Aasta üks õnnelikumaid nädalaid algab 18. mail Jupiteri täpse liiduga teie tähemärgis. Kõik võimalused, mis teie elus on avanenud või avarduvad, on praegu tõesti maksimeeritud. Lisaks täiskuule 23. mail, ühendub teie valitseja Veenus ka teie tähemärgis oleva Jupiteriga, tuues suhetesse, sõprusesse ja isiklikesse eesmärkidesse kõikvõimalikku õnne ja maagiat. Need joondused on eriti erilised, arvestades, et need rõhutavad möödunud aastal soodsat aega Jupiteriga Sõnnis. Kuid 24. mail jätab Jupiter teie märgiga hüvasti ja siseneb Kaksikutesse, misjärel avastate, et rahaliigutuste tegemine on lihtsam kui kunagi varem. Küllus on teie päralt.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

KAKSIKUD

Maikuu toob teie jaoks kaasa selle aasta kõige olulisema, nii et olge valmis isiklikuks revolutsiooniks! Kuu esimene pool on suhteliselt vaikne, kuna Sõnni hooaja maandatud ja ühtlane vibratsioon kutsub teid enne eelseisvat tegusat sünnipäevakuud pidurdama ja eelistama puhkamist. 7. mai noorkuu on aeg, mil koputate oma alateadvusele ja lasete oma intuitsioonil särada. Teie valitsev planeet Merkuur lahkub lõpuks oma retrograadsest varjuperioodist 13. mail, tehes lõpu igasugusele püsivale retrograadsele segadusele. Kaks päeva hiljem siseneb see teie unisesse kaheteistkümnendasse majja, aidates teil töödelda kõike, mis on viimase kuu jooksul toimunud.

20. mail saabuvad suured energianihked, kui Päike siseneb ametlikult teie tähtkujju ja avab Kaksikute hooaja. Kolm päeva hiljem annab pimestav täiskuu võimaluse luua suhteid ja joonduda partnerlussuhetega, mis toetavad teie kasvu. Ja esitage sellel aastal suur sünnipäevasoov, sest teie teele on tulemas kosmiline sära. Õnneplaneet Jupiter siseneb teie tähtkujju 25. mail esimest korda pärast 2013. aastat ja toob igale teie liigutusele küllust, õnne ja avardumist. Eelolevaks aastaks on elust suurem maagia teie peopesas, nii et hakake suurelt mõtlema – võite jõuda uutesse kõrgustesse, kui panete kõik oma mõtted ja teod soovitusse.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

VÄHK

Kevad kutsub esile teie sisemise sotsiaalse liblika, nii et teie 2024. aasta maikuu Vähihoroskoop toob teie seltskondlikku ellu palju nalja ja maagiat. Soovitav on välja minna ja lõbutseda. 7. mai noorkuu võib olla eriti võimas aeg mõttekaaslastega ühenduse loomiseks ja oma elus suurema kogukonnatunde avaldamiseks. Õige meeskonnaga saate oma kõige grandioossemad visioonid ellu viia. Kuu keskpaik on hea aeg nende plaanide paberile panemiseks ja 18. mail toimuv Jupiter täpne liit võib tuua teile vajaliku inspiratsiooni- ja edupuhangu.

Kaksikute hooaeg algab 20. mail ja sel hetkel võib kogu kuu esimeste nädalate hoogne põnevus teile järele jõuda. Võtke lisaaega iseendaga ühenduse loomiseks ja veetke kvaliteetaega üksi oma mõtetega. 23. mai täiskuu on hea aeg oma kohustuste täitmiseks ja kestvate tööstresside lahendamiseks, et saaksite täielikult tegeleda taastava lõõgastusajaga. Paar päeva hiljem liigub õnneplaneet Jupiter esimest korda enam kui 10 aasta jooksul teie vaiksesse ja taastavasse kaheteistkümnendasse majja, alustades olulist laienemistsüklit, mis puudutab teie vaimu, alateadvust ja sügavama ühenduse loomist teie kõrgema minaga. Häälestage end selleks, sest teie intuitsioonil on nüüd teiega palju jagada.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

LÕVI

Teie karjäär on praegu tõusuteel ja teie Lõvi horoskoop 2024. aasta maiks annab teile palju võimalusi jõuliste liigutuste tegemiseks, nii et riietuge moel, mis teistele muljet avaldab. Sõnni hooaja maandav energia sunnib teid tööeesmärkidele keskenduma ja nägema suuri projekte nende lõppfaasis. 7. mai noorkuu on ideaalne aeg millegi olulise alustamiseks. Kuid ärge olge liialt kangekaelne, sest kuu keskel võivad teie suunas jõuda ootamatud tööalased võimalused, mis annavad teile võimaluse näidata oma improvisatsioonioskusi. Annate oma mainele nüüd sära ja sädelust juurde ning saate oma ülemustele ja kolleegidele tõeliselt muljet avaldada, näidates oma andeid. Ärge olge häbelik.

Kui jutukas Kaksikute hooaeg algab 20. mail, muutub võrgustike loomine veelgi olulisemaks ja olete valmis veetma rohkem aega sõpradega suheldes. Muidugi, igasugune töö ilma mänguta ei ole Lõvi jaoks eluviis, nii et kasutage 23. mail täiskuu tujukaid võnkeid, et võtta osa oma kireprojektidest ja leidke viise, kuidas oma sisemisi nägemusi maailmale väljendada. Olete tööga järje peal, kuid ka teie loominguline pool vajab mänguruumi. Paar päeva hiljem siseneb õnneplaneet Jupiter teie kogukonna sektorisse, pakkudes teile võimaluse suhelda teistega sisukamal viisil kui kunagi varem olete seda teinud. Saate arendada sõprussuhteid ja sõlmida liite mõttekaaslastega, kes võivad teie elu järgmisel aastal muuta. Hoidke oma meeled avatud.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

NEITSI

Teie 2024. aasta maikuu on täis seiklusi ja kasvuvõimalusi. Sõnnihooaeg inspireerib teid tulevikku nägema ning 7. mai noorkuu on ideaalne aeg mõne suurema eesmärgi seadmiseks. Kui teie kosmiline valitseja Merkuur 15. mail Sõnni siseneb, olete valmis alustama oma plaanide üksikasjade väljaselgitamist. Teie silmaring laieneb oluliselt kuu keskel, kuna Jupiteri täpne liit inspireerib teid oma piire nihutama ja uutele uurimisvaldkondadele liikuma. Olete näljane teadmiste järele, nii et minge otsige vastuseid oma suurtele küsimustele.

Kaksikute hooaeg algab 20. mail ja see toob teie karjääri palju energiat ja põnevust. On hea aeg luua professionaalseid sidemeid, jõuda inimesteni, kes saavad teid karjääriteel aidata ja oma töö taset tõsta. 23. mai täiskuu tuletab teile meelde, et peate hoolitsema koduste kohustuste eest, et need ei mõjutaks teie võimekust tööl oma kohustusi täita. Ja see on oluline, kuna planeet Jupiter siseneb teie ambitsioonikasse kümnendasse majja 25. mail esimest korda pärast 2013. aastat. See on uue olulise tsükli algus, mis toob uusi võimalusi teie maine tõstmiseks, tööalaste annete suurendamiseks ja karjääri edendamiseks, mis viib teid täiesti uuele tasemele. Laske oma enesekindlusel särada, Neitsi.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

KAALUD

Olete viimasel ajal kahlanud läbi kosmiliste kaevikute, kuid teie 2024. aasta mai tõotab helgemaid päevi. Pealispinna all oleva pagasi läbitöötamine tasub end ära ja 7. mai noorkuu on suurepärane aeg uute piiride seadmiseks, et kaitsta endas ja oma suhetes loodavat rahu. Segadust tekitavate olukordade ja takerdumistega tuleks tegeleda kuu keskel, kuna teie kosmiline valitseja Veenus joondub teie keerulises kaheksandas majas ettearvamatu Uraaniga. Ärge põgenege tõe eest, kui leiate end selle tulemusel kogemas meelemuutust.

Kuu viimasel kolmandikul on käimas suur meeleolu muutus, kuna Kaksikute hooaeg sütitab teie uudishimu ja inspireerib teid uute ideedega kõikjale jõudma. Teil on peas suured plaanid ning 23. mai täiskuu aitab teil ära kasutada praeguse hetke spontaansust ja tarkust. Samal päeval joondub Veenus õnneliku Jupiteriga, muutes selle ilusa päeva ka teie suhetes paremaks. Varsti pärast seda liigub Veenus teie seikluslikku üheksandasse majja, muutes suhete õhkkonna kergemaks ja aidates teil endani meelitada uusi õppimis- ja arenemisvõimalusi. Kuu lõpeb uue seiklusega, kuna Jupiter siseneb 25. mail õhumärki Kaksikutesse. See on suurepärane aeg reisimiseks, uute asjade uurimiseks või vaimse ja filosoofilise edenemise otsimiseks.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

SKORPION

Teie 2024. aasta maikuu Skorpioni horoskoop toob suhted esiplaanile, kuna Sõnni hooaeg valgustab päikeseenergiaga teie partnerlussektorit ja aitab teil aeglaselt oma dünaamikat üks-ühele muuta, et see sobiks teie kasvuga paremini. 7. mail toimuv noorkuu on ideaalne aeg, et jagada oma tundeid lähimate inimestega või klaarida suhtedraamat. Käes on kevad ja selle hooaja eesmärk on uued algused. Kui teil on raskusi suhete ja inimestevahelise dünaamika küsimustes, võib 18. mail toimuv Jupiter täpne liit tuua õnne ja selgust kõigis kuu keskel aset leidvates vestlustes. Uskuge, et universum on teie seljataga, aidates teil kõiges selgust saada.

Emotsioonid hakkavad 20. mail pisut sügavamale liikuma, sest Kaksikute hooaeg kutsub esile sisemise järelemõtlemise perioodi, kuna on vaja analüüsida, milleks ja kuhu oma energiat suunate. Kui raiskate väärtuslikku aega inimestele, asjadele või projektidele, millel pole tegelikult tähtsust, võib 23. mai täiskuu olla silmi avav aeg. Vaadake tõele näkku ja kasutage seda võimsat kuuenergiat, et seada prioriteedid ümber ja hakata keskenduma asjadele, millel on teie elus tegelikult tähendus. Kaks päeva hiljem ühineb planeet Jupiter Päikesega teie kaheksandas majas, käivitades aastapikkuse kasvutsükli. Kui teil on vaja kaitsta oma sisemist rahu ja luua tähendusrikkamaid sidemeid teistega, siis selleks on nüüd suurepärane aeg. Olete läbimas vaimset kasvuspurti ja on oluline veenduda, et ümbritseksite end toetavate vibratsioonidega.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

AMBUR

Teie 2024. aasta mai horoskoop ütleb, et on aeg asja kallale asuda, sest teie ees on suured võimalused ja te peate selleks valmis olema! Sõnni hooaja hoolas ja töökas õhkkond aitab teil kuu esimestel nädalatel keskenduda oma ülesannete nimekirja ja igapäevaste kohustuste täitmisele. 7. mai noorkuu on eriti produktiivne, seega võib see olla võimas aeg oma elus uute tervislike harjumuste käivitamiseks või uue projektiga alustamiseks. Teie õnnelik kosmiline valitseja Jupiter teeb ka sel kuul suuri samme ja 18. mail toimuv Jupiteri täpne liit puistab kosmilist maagiat kõigi teie uue kuu eesmärkide peale. See on aeg suve eel end organiseerida.

Kui Kaksikute hooaeg 20. mail algab, on teie suhted fookuses ning muutuvad teie jaoks oluliseks teemaks. 23. mai täiskuu tõuseb teie tähemärgis, viies teid kontakti iseendaga ja aidates teil selgemalt näha, millega peate tegelema. Laske lahti osadest, mis ei ühti enam sellega, kelleks te muutute. Kaks päeva hiljem ühineb ekspansiivne Jupiter teie suhtevööndis Päikesega, tähistades aastapikkust kasvuperioodi, kus annab teile oma toetuse, kui on vaja pühenduda rohkem inimestele, kellest tõeliselt hoolite.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

KALJUKITS

Raputage maha igasugune kevadine kurbus, sest teie 2024. aasta maikuu sütitab teie kirgi. Kui Päike on kaasmaamärgis Sõnnis, tunnete end enesekindlamalt ja tunnete end oma mängulise poolega paremini kursis olevana, nii et jätke oma pinged kõrvale ja keskenduge sügavama rõõmutunde loomisele. 7. mai noorkuu on ideaalne aeg suhte loomiseks või uue loomingulise projekti käivitamiseks – mis iganes teie inspiratsiooni voolama paneb. See noorkuu on positiivses ühenduses teie distsiplineeritud planeedivalitseja Saturniga, andes igale teie praegu alustatud ettevõtmisele suure püsiva jõu. Kuu keskpaigas on teie teel palju õnnelikke võimalusi, nii et kasutage seda aega ära.

Kaksikute hooaeg algab 20. mail, siis võiksite hakata taas oma ülesandeloendiga tegelema ja ajakava vormistama. Teil on suured plaanid ja peate end paremini organiseerima, et need visioonid ellu viia. Laske oma intuitsioonil 23. mail täiskuu ajal voolata, sest see toob teie psüühilised meeled esiplaanile ja aitab teil joonduda teie kõrgema mõtlemise kavatsustega. Tehke selgeks, mida soovite, et teaksite, milliseid samme peate selle saavutamiseks astuma. Kaks päeva hiljem liigub õnneplaneet Jupiter teie diagrammi töö- ja vastutusalasse, käivitades aastapikkuse kõrgendatud tootlikkuse, uute töövõimaluste ja oma heaolule sügavama keskendumise perioodi.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

VEEVALAJA

Teie 2024. aasta maikuu Veevalaja horoskoop on täis sisekaemuslikku energiat, kuna Sõnni hooaeg heidab valgust teie kodu- ja peresektorile. Asjad saavad alguse transformatsiooniplaneedi Pluutoga, mis hakkab 2. mail teie tähemärgis retrograadselt liikuma, nii et võite järgmiste kuude jooksul tunda mõningaid peeneid nihkeid oma psüühikas. 7. mail toimuv noorkuu on soodne aeg ühenduse loomiseks kõigi pereliikmetega, kellega olete kontakti kaotanud, või selleks, et puhastada õhk kodusest draamast. Jääge oma juurte juurde ja veenduge, et nad saavad vajalikke vaimseid toitaineid. Ootamatud inimesed või mälestused teie minevikust võivad kuu keskpaigas pinnale kerkida, kuna teie ettearvamatu valitsev planeet Uraan on ühenduses nii Päikese kui ka suhetele orienteeritud Veenusega. Mis iganes praegu juhtub, on teie jaoks pikas perspektiivis oluline kasvukogemus, seega usaldage protsessi ja uskuge, et universum on teie seljataga.

Värskendav muutus toimub, kui Päike siseneb 20. mail õhumärki Kaksikutesse ning tunnete end palju kergemalt ja olete valmis oma mängulise poole vastu võtma. 23. mai täiskuu toob esiplaanile suhted, nii et hoidke selle poole, mis teis kõige rohkem elevust tekitab. Te väärite lõõgastust ja puhkust. Kaks päeva hiljem liigub õnneplaneet Jupiter teie loomingulisse viiendasse majja, käivitades jumaliku inspiratsiooni perioodi, kus teil palju uusi ideid ja palju võimalusi tuua oma ellu maagiat.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.

augustikuu horoskoop
KALAD

Olete praegu sotsiaalne ja teie 2024. aasta maikuu Kalade horoskoop pakub palju võimalusi suhelda inimestega kõigilt elualadelt. Sõnni hooaeg valgustab teie suhtlustsooni ja 7. mail toimuv noorkuu on ideaalne aeg uute ideede elluviimiseks, oluliste vestluste algatamiseks või oma mõtete jagamiseks ümbritsevate inimestega. Teil on palju öelda ja inimesed on valmis teid ka kuulama. Võtke kuu keskel sõpradega ühendust, sest suhtlusaldis Merkuur tugevdab teie suhtlemisoskusi ja Jupiteri täpne liit 18. mail inspireerib teid lõpuks sõnadesse panema mõned oma sügavad ja sisukad mõtted erinevate asjade kohta.

Kui Kaksikute hooaeg 20. mail saabub, võiksite suunata osa sellest läbimõeldud energiast oma kodusesse ellu, kuna Päike aktiveerib teie koduse neljanda maja. Väike lisamugavus võib olla asjakohane, sest 23. mai täiskuu toob karjäärivalikud haripunkti, paludes teil kasutada oma avalikkuse ees olevaid andeid ja näidata oma juhtimisoskusi. Kaks päeva hiljem leiab aset üks aasta tähtsamaid kosmilisi sündmusi – teie traditsiooniline planeedivalitseja Jupiter ühineb teie peresektoris Päikesega. Sellest saab alguse maagiline sügavuse, kasvu ja õppimiskogemuste aasta, mis puudutab oma mineviku töötlemist, juurte leidmist ja mälestustega ühenduse loomist. Sukelduge sügavale, et tagada suurima soovitud kõrguse saavutamine.

Lugege oma täispikka 2024. aasta horoskoopi SIIT.