Lõvi on sodiaagis viies astroloogiline märk. See algab 23. juulil ja lõpeb 22. augustil. Lõvi on suurepärane seltsimees ja nõustaja, liitlane ja aus sõber. Lõvi ei saa kunagi kellelegi halba teha, sest tema vaimne õilsus on lõputu.

Kas 2021. aasta on Lõvile õnnelik aasta? Lõvide jaoks on 2021. aasta uute projektide, võimaluste ja uue silmaringi aasta. Teie äritegevus on väga tugev ja teil on võimalik kasutada erinevaid võimalusi. Olete kannatlikum, silmatorkavam ja viisakam. Kõiki aspekte, nii era- kui ka professionaalseid, käsitlete suure vastutusega.

Millised kuud ja päevad on Lõvis 2021. aastal õnnelikud? Märtsi ja aprilli planeetide aspektid muudavad Lõvid väga loovaks, originaalseks ja kallutavad nad avastuste poole. Samuti saavad suure tõenäosusega ootamatult häid tulemusi need, kes töötavad uurimisvaldkonnas. Võite loota oma intuitsioonile, sest tundub, et te ei suuda oma südant järgides läbi kukkuda või ebaõnnestuda.

Kogu 2021. aasta jooksul on teil võimalus saada tööl juhiks. Võimalik, et teil avaneb  tööl võimalus juhtida meeskonda või saada edutamist sama ettevõtte piires. See võimalus võib aasta lõpus teenida ka boonust. Teie sentimentaalses elus muudab teie tugev isiksus teid väga populaarseks.

Ärge ignoreerige oma partneri vajadusi, muutes suhted millekski isekaks. Kui lubate oma partneril teid avastada, lasete oma heldel ja armastaval loomusel särada. Sel aastal võite kindlustada oma praeguse armusuhte pikaajaliseks suhteks.

RAHA: Teil on võimalus oma tehtud töö kaudu sel aastal oma isiklikku rahavoogu suurendada. Parimad kuud on september ja oktoober ning sellest ajast alates paraneb kõik partnerlusega seotu ka selles valdkonnas.

ARMASTUS: Kas vallaline Lõvi abiellub 2021. aastal? Sentimentaalsed suhted jäävad järgnevaks kaheks ja pooleks aastaks hämaraks. See on väljakutse, et muuta täielikult oma arvamust armastuse, minapildi ja vaba aja veetmise kohta. Kui olete seotud armusuhtega, peab see aegsasti läbima tõsiduse ja vastupanu testi. Ideaalsed abielukuud on august ja september.

Kas vallaline Lõvi leiab armastuse aastal 2021? Kui te ei tegele armusuhtega, on üsna ebatõenäoline, et see periood teile mingit idülli tooks. Suurem osa jaanuarist ja veebruarist on seotud teiste inimestega ja nende mõjuga teie isiklikule elule.

See on aeg aastas, et luua uusi ühinguid, liituda klubidega või saada uue meeskonna osaks. Need, kes on sündinud 1. – 9. augustil, peavad uute inimestega kohtumisel olema tähelepanelikud, sest nad võivad tekitada teie elus segadust.

KARJÄÄR: Kuidas läheb Lõvil 2021. aastal tööelus? Kuigi õnn naeratab teile rahaliselt, peaksite kasutama pigem ettevaatlikke või konservatiivseid strateegiaid. Raha ei kuku taevast alla lotovõidu näol, vaid tänu teie tööle, tootlikkusele ja leidlikkusele. Ehkki teil pole põhjust muretseda, et rahaga kitsaks läheb, peate oma tulude ja kulude eelarvet hoolikalt ja nutikalt haldama.

Teie ametis pole suuremateks muudatusteks põhjust, kuid viis, kuidas te sellega tegelete, peab olema sel aastal professionaalsem. Mai võib tuua mõningaid muudatusi ja tõenäoliselt hõlmab see reisimist või õues viibimist. Viimased 6 kuud on paremad kui esimesed.

TERVIS: See sõltub sellest, kas teie sünnikaart sisaldab Vähi planeete ja kui neid seal on, siis võib mais ja juulis olla vaja tegeleda seedimise või toitumisega.

1.–9. augusti sündinud Lõvid võivad olla nakkustele altid. Need, kellel on planeedid sünnikaardil Neitsis, võivad olla augusti keskpaigast septembri alguseni nakkustele vastuvõtlikud ning bronhide piirkonnad võivad olla nõrgad.

Mida peaks Lõvi sööma aastal 2021? Tervis on kuni oktoobrini haavatav, mistõttu peaksite pidevalt enda eest hoolitsema. Kuna Pluuto on tervisesegmendis hästi kanda kinnitanud, tähendab see seda, et igal hetkel võib see teid karistada, kui teete vea oma mõtlemises, suhtumises, sõnades või tegudes. Peaksite olema ettevaatlik, järgima tervislikku ja sobivat eluviisi ning ennast üldise tervisliku seisundi osas õigesti hindama.

2021 horoskoop kuude kaupa

JAANUAR Lähenete sel kuul olukordadele värskelt ja originaalselt. Nii et teil on vajadus otsida kas midagi imelikku või soovite proovida uusi ja kummalisi asju vanades suhetes. See võib teile palju probleeme põhjustada, kui te pole ettevaatlik. Ärge laske kõrgetel heakskiiduhinnangutel endale pähe hakata. Muidugi, kõik armastavad teid ja seda põhjusega. Olete armastusväärne inimene, aga ärge laske end petta tundest, et te ei saa kunagi midagi valesti teha. Ükskõik, mis ka selle kuu jooksul juhtub, lõpuks jõuate tõenäoliselt nii armastus- kui ka karjäärisituatsioonides roosilõhnalisse lõppu nagu tavaliselt.

VEEBRUAR Vaadake ette, mida te sel kuul inimestele ütlete. Võite kas kedagi vihastada, kui te olete veidi liiga terav või võite öelda midagi, millest keegi valesti aru saab. Need konfliktid võivad tekkida tõenäoliselt olulistes suhetes. Kui te ei taha veeta sõbrapäeva tutvusportaalides surfates  ega otsida sealt jutukaaslast või uut kaaslast, siis hoidke targu oma suu kinni.

MÄRTS Keegi ei peaks märtsis oma majandusliku olukorra pärast või oma töö pärast muretsema. Õnneks on ainult neil, kes on sündinud keset Lõvi märki, midagi mille pärast muretseda. Võite ka silmitsi seista olukorraga, kus peate tõenäoliselt valima tasuva töö ja isikliku huvi vahel. Mis siis, kui peate kõikvõimsa raha otsimisel loobuma kõigest muust oma elus, mida kalliks peate?

APRILL Kui juhtub, et ümbritsevate läheduses võite ärritusest põlema süttida, kuna tunnete end nii suure surve all, ärge muretsege selle pärast liiga palju. Oma lähedaste ja töökaaslastest võõrandumine võib olla võimalus oma tunnetega kontakti saavutada. Tõsiselt, peate nüüd rohkem endasse süüvima ja laskma uutel ideedel endasse imbuda. Pärast seda võite tervitada maailma uue värske ilmega.

MAI Sel kuul ei juhtu teie jaoks midagi olulist ja see peaks olema teie jaoks kergendus. Kuu esimestel päevadel võib teil olla tunne nagu oleks pea vatti täis. Sel ajal on teil tõenäoliselt probleeme ka oma suu tööle panemisega. Teil pole mõni päev eriti sooja või armastavat meeleolu ja kes tõesti võiks teid selles süüdistada? Asjad elavnevad pärast kuu keskpaika. Kuu lõpuks peaks teie elu minema sama libedalt kui lepase reega. Peaksite olema tagasi oma enesekindla, dünaamilise minaga ja valmis lõbutsema.

JUUNI Sel kuul pole teil palju aega lõbutsemiseks ja see võib teid tõeliselt kiuslikuks muuta. Teie karjäär ja perekond võivad kogu teie aja ära kulutada ja võite tunda, et ümbritsevad üritavad teie vabadust piirata. Mõni inimene lihtsalt eeldab, et pühendate neile kogu oma elu. Kes ütleb, et peate tööl pidevalt kõiki reegleid järgima? Selleks ajaks, kui suvi ametlikult kätte jõuab, võite leida end oma suhete ja karjääri üle järele mõtlemas.

JUULI Asjad on paljuski samad, mis eelmisel kuul. Tegelikult tundub kõik nii sarnane olevat, et näib nagu loeksite eelmise kuu kohta. Olete särav, vaimukas, dünaamiline ja suudate võluda kõiki, kes satuvad teie vaatevälja. Te võite selle kuulmisest väsida, kuid ma kahtlen selles. Ikka on oht omaenda väärtust üle hinnata. Mõni teist kipub oma kaaslasi idealiseerima, kuid selles pole midagi halba. See on kummardus teile, kes te olete selle kahtlemata auga välja teenitud.

AUGUST See on aeg aastas, mil on võimalik saada tõelisi teadmisi ja selgust segastes asjades. Niisiis, võtke natuke aega mõtlemiseks. See on ka suurepärane aeg pidu pidada. Enamik teist armastab olla aastaringselt rambivalguses, kuid see on aeg aastas, mil särate veelgi eredamalt. Olete võluv, osav ja enesekindel. Mõni teist kipub loomulikult vestlustes domineerima. Võiksite olla vähem esiletükkiv ja lasta teistel ka rääkida. 

SEPTEMBER Enamikul teist on sel kuul hea tuju, võib-olla mitte terve kuu, kuid vähemalt osa sellest. Kui olete sündinud Vähi üleminekupäevadel, olete lõbus ja töö sujub kuu lõpupoole teiste inimestega hästi. Kuid ennekõike soovite tõenäoliselt lihtsalt tagasi tõmbuda, juua paar jooki ja lõõgastuda. Samuti olete karismaatiline, rafineeritud ja suudate võluda kõiki ümbritsevaid isegi rohkem kui tavaliselt, eriti kui teil juhtub ka Lõvi tõusumärgis olema.

OKTOOBER Asjad peaksid sel kuul olema enamiku teie jaoks lihtsalt suurepärased. Olete vaimukas, dünaamiline ja võluv – nagu tavaliselt! Teil võib olla üsna igav kuulata, kui inimesed räägivad teile pidevalt, kui naiselik te olete kogu aeg. Noh, ärge muretsege! Umbes kuu viimasel nädalal võite leida end sõnasõjast. Teil võib olla kodurindel  probleeme, mis võivad kesta kuid. Peate mingis olukorras ohjad haarama, muidu võivad asjad kontrolli alt väljuda.

NOVEMBER Kui teil on õnne, olete kuu alguses haruldaselt heas vormis. Mõni teist on täis võlu ja karismat, kuid teised ​​on pinges ja neil on raske selgelt mõelda. Võite vihastudes endast välja minna, ilmselt ilma mõjuva põhjuseta. Kui raiskate oma energiat valedele asjadele, olete lihtsalt pettunud ja kurnatud ning see muudab teid kogu kuu jooksul veelgi rohkem vaidlushimulisemaks. Ärge muretsege! Pühade ajaks peaksite olema paremas tujus.

DETSEMBER Mõni teist võib olla tõeliselt kiuslik, eriti Lõvi ja Neitsi üleminekupäevadel sündinud. Püüdke mitte parklas kellegagi kaklema minna, kui olete seal oma jõuluostude tegemisel. Enamikul teist peaks pärast kuu keskpaika kõik olema taas hästi. Mõni teist võib oodata häid uudiseid. Võite saavutada edu karjääris ja võite leida lihtsaid lahendusi elu rasketele probleemidele. Autoriteetne või vanem inimene võib teile kasulikuks osutuda. Nii et kui jõuluvana ilmub kohale ja teeb oma kingikoti lahti, võib tal teie jaoks tõeliselt suur üllatus varuks olla!

Lõvi mees – 2021. aasta prognoos

Teete kõik endast oleneva, et kaaslase tähelepanu äratada, aga hoiduge kapriisidest, sest teil on palju kaotada. Oma partneri süles olete nagu sametine kass, kes nurrub valjult ja rahulolevalt. Te seate kahtluse alla oma isikupära mõningad ebamugavad küljed, mis muudavad teid tealikumaks oma romantilise suhte haprusest ja teete kõik selle kindlustamiseks.

Teie suurenenud kalduvus fantaseerida ajab teie partneri naerma. Karjääris tõestate oma annet, võtate esimesel poolaastal riske, kuid olge ettevaatlik, et aasta lõpus ei tekiks sellest harjumust, sest teil võib olla väga ebameeldivaid üllatusi. Järgmisena palute palka tõsta.

Lõvi naine – 2021. aasta prognoos

Armastuses, kui olete vallaline, otsite alati oma hingesugulast. Püsisuhetes olevad Lõvid teevad kõik, et oma partnerit igal ajal üllatada. Teie käitumine on pigem meeldiv, kaisukas ja kassilik, ühesõnaga käitute nagu kiisu. Kaotatud aja korvate kindlasti, keskendudes helluse hetkedele ja kallistustele teki all, eriti aasta teise poole lõpupoole. Kui lasete end juhtida oma soovidest ja kujutlusvõimest, siis ei teki teie romantilises suhtes probleeme. Te viite kindlasti oma partneri seitsmendasse taevasse.

Tööalaselt on teil võimalus töötada uue meeskonnaga ja teil on võimalus õppida ka uusi töömeetodeid. Teil on väga põnev, kui leiate lõpuks oma tõelise koha.